Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birkac uzmanlik sorum var; cevabini kesin bilen yoktur herhalde ama fikriniz onemli benim icin.
1-ovitrelle hcg etkisi ne zaman gecer?
2- 1/3 doz ovitrelle de ayni sure mi etki ediyordur?
3- 29Temmuz'da 1/3, 1 Agustos'ta 1/3, 4Agustosta 1/3 igne yapan gebe adayi benim verilen tahlil gunum 10 Agustos sizce idrar test kitlerinden uzak dursam daha mi iyi olur?
Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.

Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.
Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.

Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.
Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.

Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.
Doktorunuz en dogrusunu bilir. Kan testi elbette idrardaki yanilma payini tasimaz cunku bhcg once kanda yukselir once kanda duser. Idrara daha sonra yansir.
Boyle bir koyulasmaya bakacaksaniz sabah ilk idrarinizla ayni saatte ayni marka testle yapmanizi tavsiye ederim.

Cuma cok erken olur, cevap aldik aslinda ama hakli olarak net bir cevap yok; metabolizma hiziniz etkiler.
Sadece igne sonrasi 5-6gunden once yapip yalanci olma ihtimali olan bir pozitife sarilmayin.Ben sabirla 9.gune kadar bekledim, 3.gebeligim, kendimce farki fark etsem de bekledim.
Umarim emekleriniz gonlunuzce sonuc verir.

Canımm gebeliğinin sağlıkla ilerlemesine cok sevındım 🥰 benımde suan 14/1 gorunuyor ikili tarama sonucum cıkmadı ama ihtimaller erkek yönünde devam ediyor ne zaman netleşir bılemıyorum 😅 rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın inşaallah tekrar başlayacak arkadaslarımıza da hem ruhen hem bedenen şifalar ve pozitif olacak tedavıler nasip olsun ınsaallah 🤲🏼🤲🏼🥰🥰
imşallah canım seninde sağlıkla ilerlemesine çok sevindim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🥰

Canım nezamandır aklımdasın ben de sana yazıcaktım nasılsın diye iyi olmana çok sevindim😍 benim ikincisi de negatif olmuştu biliyosun histeroskopi oldum genetik testlerimi yaptırdım bi iki tanesinin sonucu kaldı çıkmayan bugün yarın çıkar artık. Bu arada da aşılarımı olayım dedim aşı olunca doktorum aşının üstünden bi ay geçsin dedi bizde o arada tatil yapalım kafamızı dağıtalım dedik🤗 şuan adetim bi sonraki adetle en baştan yumurta toplamayla başlıcaz inş💪
hadi bakalım hayırlısı canım tatil yapmak iyi fikir kafanı dağıtırsın ben inanıyorum bu kez olucak inşallah rahminde dinlendi herşey gönlünce olsun 🥰🥰

Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende aşımı olamadım insan korkuyor gerçekten market dışı çıkmıyorum ama eşim hep dışarda İnsallah bir sıkıntı olmaz bakalım
Tesekkurederim😌 umarım kimse bu deneyimi yaşamasın hafif atlatmakta psikolojisi yetiyor çok sıkıntılı bir durum 😌😌

novaneva novaneva U Umudumbayto
Kızlar çok geçmiş olsun 🙏🦋
Bugün nasılsınız daha iyisiniz inşallah🙏
Saol canım benim🙇‍♀️ vücut ağrıları dışında iyiyim bunada şükür nefes darlığı yok şükür sıkıntılı bir süreç kimse yaşamasın bir an önce kurtulalım şu mikroptan inşallah 🙇‍♀️😌

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum bugün histeroskopi oldum doktorum rahimde hiç bir sıkıntı olmadığı tüplerimin de açık olduğunu söyledi. Bir de parça alıp biyopsiye gönderdik sonucuna göre farklı ilaçlar kullanabiliyoruz dedi. Narkoz haliyle sormayı unuttum şimdi geldi aklıma acaba cd56 testi mi oluyor bu parça alma
Cd 56 yada enfeksıyon ıcın bakabılırler. Baya zaman gecmış ama sonuclarınız nasıl cıktı? Guzeldır ıns

X