Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.

Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.

Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.
Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.

Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.
Doktorunuz en dogrusunu bilir. Kan testi elbette idrardaki yanilma payini tasimaz cunku bhcg once kanda yukselir once kanda duser. Idrara daha sonra yansir.
Boyle bir koyulasmaya bakacaksaniz sabah ilk idrarinizla ayni saatte ayni marka testle yapmanizi tavsiye ederim.

Cuma cok erken olur, cevap aldik aslinda ama hakli olarak net bir cevap yok; metabolizma hiziniz etkiler.
Sadece igne sonrasi 5-6gunden once yapip yalanci olma ihtimali olan bir pozitife sarilmayin.Ben sabirla 9.gune kadar bekledim, 3.gebeligim, kendimce farki fark etsem de bekledim.
Umarim emekleriniz gonlunuzce sonuc verir.

imşallah canım seninde sağlıkla ilerlemesine çok sevindim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

hadi bakalım hayırlısı canım tatil yapmak iyi fikir kafanı dağıtırsın ben inanıyorum bu kez olucak inşallah rahminde dinlendi herşey gönlünce olsun

Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende aşımı olamadım insan korkuyor gerçekten market dışı çıkmıyorum ama eşim hep dışarda İnsallah bir sıkıntı olmaz bakalım
Tesekkurederim umarım kimse bu deneyimi yaşamasın hafif atlatmakta psikolojisi yetiyor çok sıkıntılı bir durum

novaneva U Umudumbayto
Kızlar çok geçmiş olsun
Bugün nasılsınız daha iyisiniz inşallah
Saol canım benim vücut ağrıları dışında iyiyim bunada şükür nefes darlığı yok şükür sıkıntılı bir süreç kimse yaşamasın bir an önce kurtulalım şu mikroptan inşallah

Cd 56 yada enfeksıyon ıcın bakabılırler. Baya zaman gecmış ama sonuclarınız nasıl cıktı? Guzeldır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…