İkili test için kan alınınca detaylıca yonlerdirmedi. Bende 18-24 haftaları beklicemBana mesela 12.haftada ilk ayrıntılı ultrasyon daha sonra 22 haftada bakılacakmış ikili riskli çıkacağını biliyorduk yas faktörüm de var yaptırmadık doktor zaten riskli çıkacak dedi
canım peki senden nifty istediler mi?Bana mesela 12.haftada ilk ayrıntılı ultrasyon daha sonra 22 haftada bakılacakmış ikili riskli çıkacağını biliyorduk yas faktörüm de var yaptırmadık doktor zaten riskli çıkacak dedi
Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.Birkac uzmanlik sorum var; cevabini kesin bilen yoktur herhalde ama fikriniz onemli benim icin.
1-ovitrelle hcg etkisi ne zaman gecer?
2- 1/3 doz ovitrelle de ayni sure mi etki ediyordur?
3- 29Temmuz'da 1/3, 1 Agustos'ta 1/3, 4Agustosta 1/3 igne yapan gebe adayi benim verilen tahlil gunum 10 Agustos sizce idrar test kitlerinden uzak dursam daha mi iyi olur?
Bizim kararırımıza bıraktıkları eşim istemedi bende o istemeyince istemedim Allah’ın takdiri dedi eşim Allah büyük kuzum hayırlsı olur insallah saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar insallahcanım peki senden nifty istediler mi?
Amin cumlemize insAllahAnladım teşekkürler Allah'ım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Asıl önemli haftaların 22 olduğunu söyledi zaten geç kalmadınızİkili test için kan alınınca detaylıca yonlerdirmedi. Bende 18-24 haftaları beklicem
Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.
Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.Aslinda sanirim o sorunun bir cevabi var. Ignenin etkisinin tamamen gecmesini istiyorsaniz son igne dozunuz 1/3 ovitrelle ise en az 7 gun tavsiyem 10 gun beklemelisiniz. 2 gun sonrasi kesinlikle yalanci pozitif gösterebilir.
Doktorunuz en dogrusunu bilir. Kan testi elbette idrardaki yanilma payini tasimaz cunku bhcg once kanda yukselir once kanda duser. Idrara daha sonra yansir.Peki cuma cumartesi pazar üst üste test yapsam eğer çizgide koyulaşma var ise bu pozitif olduğu manasına gelebilir mi? Normalde doktorum ovitrelle son dozdan 5 gün sonraya verdi kan testini.
Cuma cok erken olur, cevap aldik aslinda ama hakli olarak net bir cevap yok; metabolizma hiziniz etkiler.Merhabalar, aynı sorunun cevabını bende arıyorum ancak net cevap veren olmamış size. Sizin tecrübenizi merak ettim. Yarın son çeyrek ovitrelle iğnemi yapacağım. Cuma günü yani iki gün sonra idrar testi yapmak istiyorum ama acaba iğnenin etkisi geçmiş olur mu merak içindeyim.
amin canım amin Allah sağlıklı evlatlar versin herkese inşallah.Bizim kararırımıza bıraktıkları eşim istemedi bende o istemeyince istemedim Allah’ın takdiri dedi eşim Allah büyük kuzum hayırlsı olur insallah saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar insallah
imşallah canım seninde sağlıkla ilerlemesine çok sevindim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahCanımm gebeliğinin sağlıkla ilerlemesine cok sevındımbenımde suan 14/1 gorunuyor ikili tarama sonucum cıkmadı ama ihtimaller erkek yönünde devam ediyor ne zaman netleşir bılemıyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın inşaallah tekrar başlayacak arkadaslarımıza da hem ruhen hem bedenen şifalar ve pozitif olacak tedavıler nasip olsun ınsaallah
hadi bakalım hayırlısı canım tatil yapmak iyi fikir kafanı dağıtırsın ben inanıyorum bu kez olucak inşallah rahminde dinlendi herşey gönlünce olsunCanım nezamandır aklımdasın ben de sana yazıcaktım nasılsın diye iyi olmana çok sevindimbenim ikincisi de negatif olmuştu biliyosun histeroskopi oldum genetik testlerimi yaptırdım bi iki tanesinin sonucu kaldı çıkmayan bugün yarın çıkar artık. Bu arada da aşılarımı olayım dedim aşı olunca doktorum aşının üstünden bi ay geçsin dedi bizde o arada tatil yapalım kafamızı dağıtalım dedik şuan adetim bi sonraki adetle en baştan yumurta toplamayla başlıcaz inş
Çok sağol canım sorduğun için ben bugün çok daha iyi uyandım, iyileşiyorum sanırım
Sevindim canım geçsin gitsin inşallah tamamenÇok sağol canım sorduğun için ben bugün çok daha iyi uyandım, iyileşiyorum sanırımBugün doktora gideceğiz bakalım inşallah bebekler de iyidir
TesekkurederimCok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende aşımı olamadım insan korkuyor gerçekten market dışı çıkmıyorum ama eşim hep dışarda İnsallah bir sıkıntı olmaz bakalım
Saol canım benim
Haberler güzel canım çok şükürSevindim canım geçsin gitsin inşallah tamamen
Güzel haberlerle gelin
Cd 56 yada enfeksıyon ıcın bakabılırler. Baya zaman gecmış ama sonuclarınız nasıl cıktı? Guzeldır ınsArkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum bugün histeroskopi oldum doktorum rahimde hiç bir sıkıntı olmadığı tüplerimin de açık olduğunu söyledi. Bir de parça alıp biyopsiye gönderdik sonucuna göre farklı ilaçlar kullanabiliyoruz dedi. Narkoz haliyle sormayı unuttum şimdi geldi aklıma acaba cd56 testi mi oluyor bu parça alma