Hayırlı olsun canımYok canım daha bugün opu oldu. Perşembeye inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımYok canım daha bugün opu oldu. Perşembeye inşallah
Evet. Yarın saat 10.30 daAmin cümlemizden canım.Senin de yarın mı
Ay hadi hayırlısıEvet. Yarın saat 10.30 da
Çok sevindim canım benim, çok güzel bir haber benim 6 toplandı bakalım. Ne kadarı kalacak.C Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Catlak-kurabiye Kızlar size haber vericem diye giriyorum Bugün aradılar 7 sinin 6 sı 5. Güne gelmiş bugün donduruldular hayırlısıyla İnşallah güzeldir. Her şey gayet iyi dediler. Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Bu konuda da mutlu olalım. Sizler nasılsınız
Cok sevindim coookkkkkkC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Catlak-kurabiye Kızlar size haber vericem diye giriyorum Bugün aradılar 7 sinin 6 sı 5. Güne gelmiş bugün donduruldular hayırlısıyla İnşallah güzeldir. Her şey gayet iyi dediler. Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Bu konuda da mutlu olalım. Sizler nasılsınız
Maşallah nazar değmesin. Maraton başladı. Çok sevindim senin adına gerçekten canımÇok sevindim canım benim, çok güzel bir haber benim 6 toplandı bakalım. Ne kadarı kalacak.
İnşallah hepsi 5. Gune giderÇok sevindim canım benim, çok güzel bir haber benim 6 toplandı bakalım. Ne kadarı kalacak.
Sağol canım benimm inşallah aynı güzel haberleri senden de alırız amiiin. Teolog da güzel haberlerle geldi Bu ay burada isteyen herkes mutlu haberler alsın inşallahCok sevindim coookkkkkk
İnşallah canm benim bu ay bize ugurlu gelsin İnşallahSağol canım benimm inşallah aynı güzel haberleri senden de alırız amiiin. Teolog da güzel haberlerle geldi Bu ay burada isteyen herkes mutlu haberler alsın inşallah
Ahahhaha mükemmel. Benim de erken gelmişti. Bekletmediler bu sefer Hadi hayırlısıAdet oldum adettttt heeeeyytttt
Sonunda geldi pazartesi ignelere baslicam ilk defa adetimi dort gozle bekledim ve cok mmutluyum 3 gun onceden gelmesi de sürpriz oldu
Amiiiinnİnşallah canm benim bu ay bize ugurlu gelsin İnşallah
Cumadan beri afedersin damla damla arada kahve leke geliyordu bugün bekletmedi saolsunAhahhaha mükemmel. Benim de erken gelmişti. Bekletmediler bu sefer Hadi hayırlısı
İnşallahBenimde 4 yumurta alınmıştı 4 düde doluymuş döllenmeye gitmiş umarım güzel haberler gelir
Ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin hepsi de 5. Güne gelsinÇıktım canım. 6 yumurta toplandı
Ayy çok sevindim canım çok güzel bir haber bu sağlıkla tutunsunlar inşallah şimdi heyecanla transferi bekliycenC Capanin Gururu Teyom X xnobodyx Catlak-kurabiye Kızlar size haber vericem diye giriyorum Bugün aradılar 7 sinin 6 sı 5. Güne gelmiş bugün donduruldular hayırlısıyla İnşallah güzeldir. Her şey gayet iyi dediler. Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Bu konuda da mutlu olalım. Sizler nasılsınız
Çok güzelllsağlıkla 5.güne gelsinler inşallahBenimde 4 yumurta alınmıştı 4 düde doluymuş döllenmeye gitmiş umarım güzel haberler gelir
Çok güzelllsağlıkla 5.güne gelsinler inşallah
Aminn inşallah seninde güzel sonuçların olsun rabbim sevindirsinÇok güzelllsağlıkla 5.güne gelsinler inşallah