- 7 Nisan 2021
- 275
- 180
- 40
Değer 1000 den büyük demek.Kızlar günaydın beden değeri göstermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değer 1000 den büyük demek.Kızlar günaydın beden değeri göstermiyor
Remziye hanım doktorunuz Oradan ayrıldı demiştiniz şimdi hangi lab. İle çalışıyor biliyor musunuz? Bu durumda yine onu mu transferinizin yapıldığı hastaneyi mi tavsiye edersiniz? TeşekkürlerimleAyni duygular içerisindeyiz.
ecemis klinikte eşiyle calisiyor. Hashimato, tiroid, karaciger sorunlari, ailede veya sizde otoimmun hastalıklar varsa selen hocayla ilerlemenizi tavsiye ederim hatta mutlaka ve mutlaka.Remziye hanım doktorunuz Oradan ayrıldı demiştiniz şimdi hangi lab. İle çalışıyor biliyor musunuz? Bu durumda yine onu mu transferinizin yapıldığı hastaneyi mi tavsiye edersiniz? Teşekkürlerimle
Çok teşekkür ederim cevabınız açıklamanız için.ecemis klinikte eşiyle calisiyor. Hashimato, tiroid, karaciger sorunlari, ailede veya sizde otoimmun hastalıklar varsa selen hocayla ilerlemenizi tavsiye ederim hatta mutlaka ve mutlaka.
bunun disinda sadece basarisiz denemeler vs varsa bahceci ama ankaradaysaniz berfu hoca, yeni gelen doktor hakkinda guzel geri donusler almadim.
Canım cok cok gecmiş olsun rabbim diger yavrunu size bagıslasın nasibi yicek ekmegi yokmus bu dunya daGünaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
İçim buruk ama en büyük tesellim diğer bebeğimin iyi olması
Çok sağol canım rabbim onun ömrünü kardeşininkine eklesin inşallahCanım cok cok gecmiş olsun rabbim diger yavrunu size bagıslasın nasibi yicek ekmegi yokmus bu dunya da
Merhaba canımKızlarrr haftalar sonra ancak girebildim napıyosunuzz nasıl gidiyorr negatif olanlar da bir gelişme var mı 2. denemeyi yaptınız mı herkesi çok merak ediyorumm beni sorarsanız 12+5 büyük ihtimalle de kız bebişşş 2li testi ben yaptırmak istemedim şuanlık herşey yolunda sizler napıyorsunuzz cinsiyeti belli olan var mı??? X xnobodyx A Alyamalis A Alvaro morte B Bebegmgelecek S Saturnyildizi nilnec remziye_06 N Nisanesintisi01 H Hayalim11 şuanda aklımda kalan isimleri etiketledim arkadaşlar baya zaman oldu unuttuğum varsa kusura bakmasın merakla hepinizin cevaplarını bekliyorum
anladım cnm sağlıkla gelsin oğluşunnn hatırladığım kadarıyla senin kanaman olmuştu çok üzülmüştün gitti diye bak bebişin seninleymiş çokkk sevindimMerhaba canım
İyiyiz şükür ben ikili test yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı. Cinsiyetimiz de erkek şuan için benim gündemim de aşı var doktorum ısrarla olmamı istiyor, yarına randevu aldım ilk dozumu olmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Evet canım kanamam olmuştu, 12. Haftaya kadar da devam etti. Ama çok şükür şimdi tamamen bitti, zor günlerdi, Allah bebeklerimizi korusunanladım cnm sağlıkla gelsin oğluşunnn hatırladığım kadarıyla senin kanaman olmuştu çok üzülmüştün gitti diye bak bebişin seninleymiş çokkk sevindim
Çok geçmiş olsun canım Allah kardeşine uzun ömürler versin okuyunca üzüldümGünaydın kızlar
Ben dün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. O küçük olan hep gününe göre az gelişenin. Bir hafta olmuş. Ama ne kanama ne bir ağrı hiçbirşey yaşamadım. Doktorumun söylediğine göre muhtemelen yaşamayacağım da böyle bir şey, küçülmeye başlamış bile
Rabbim diğerini bana bağışlasın inşallah. O gayet iyi çok şükür. 9+5 olmuşuz. Geçen kontrole göre 2 gün öne bile geçmiş. Hareketlenmeye de başlamış çok şükür
İçim buruk ama en büyük tesellim diğer bebeğimin iyi olması
inşallah birdahaki kanama yaşamazsınız kuzumDun Hemen bebeklerin kese ve kalplerine baktilar ve rahim agzinin kapali oldugunu kontrol ettiler.
Olumlu olunca yatisim yapildi, proluton igne, agizdan duphaston aldim. Damardan 1000lik 4 tane serum takiyorlar arka arkaya, herbiri 5 saatte bitiyor. Bir antibiyotik igne yaptilar enfeksiyoz bir kanama olmasin diye..
Bakiyorlar Allah razi olsun :))
Çol sağol canım aminÇok geçmiş olsun canım Allah kardeşine uzun ömürler versin okuyunca üzüldüm
inşallah birdahaki kanama yaşamazsınız kuzum
Hayırlısı ile sağlık bir şekilde devam eder umarım
Allah bağışlasın saglikla al kucagina inşallahKızlarrr haftalar sonra ancak girebildim napıyosunuzz nasıl gidiyorr negatif olanlar da bir gelişme var mı 2. denemeyi yaptınız mı herkesi çok merak ediyorumm beni sorarsanız 12+5 büyük ihtimalle de kız bebişşş 2li testi ben yaptırmak istemedim şuanlık herşey yolunda sizler napıyorsunuzz cinsiyeti belli olan var mı??? X xnobodyx A Alyamalis A Alvaro morte B Bebegmgelecek S Saturnyildizi nilnec remziye_06 N Nisanesintisi01 H Hayalim11 şuanda aklımda kalan isimleri etiketledim arkadaşlar baya zaman oldu unuttuğum varsa kusura bakmasın merakla hepinizin cevaplarını bekliyorum
Tabii sonucunuzu gormeden bir yorum yapmak imkansiz. Bir an evvel randevu aliniz. Genetik danismanlik almaniz uygun gorulmus. Bazi tani merkezleri veriyorduremziye_06 hanım merhabalar tıbbi genetiği başvurmuştuk eşim ve ben sonucunda genetik danışma çıktı. Her ikimizde de hekimimize randevu alamadık henüz. Sizin bu sonuçla ilgili bilginiz var mı?
Aslinda cok klasik gelecek ama lutfen dinlerseniz cok faydasini görürsünuz, cay kahve sut ve sut urunlerini tamamen birakin, sade soda disinda gazli icecek tuketmeyin, gunde 3 lt su ve 45 dakika yuruyus, d vitamini, c vitamini ve omega 3.Ben Opu işleminden çıktım arkadaşlar. 4 yumurta vardı, 3 tanesi toplanmış. Umarım hepsi beşinci güne gidebilir yoksa şansım çok az, daha ngs ye gidecek. Şimdi zaman kaybetmeden ilk adetle tekrar başlamak için hemen yumurtalıkların toparlanması ve kist olmaması lazım. Bunun için bana önerebileceginiz şeyler var mı yapabileceğim? remziye_06 var mı bir tavsiyeniz acaba?
Çok teşekkürler Remziye Hanım. Dediklerinizi yapacağım. Sağlıkla kalınAslinda cok klasik gelecek ama lutfen dinlerseniz cok faydasini görürsünuz, cay kahve sut ve sut urunlerini tamamen birakin, sade soda disinda gazli icecek tuketmeyin, gunde 3 lt su ve 45 dakika yuruyus, d vitamini, c vitamini ve omega 3.
Teşekkür ediyorum öğretim görevlisi olduğu için hekimimiz sanırım randevu yok. Ama takipteyizTabii sonucunuzu gormeden bir yorum yapmak imkansiz. Bir an evvel randevu aliniz. Genetik danismanlik almaniz uygun gorulmus. Bazi tani merkezleri veriyordu