Canim o fitili kullanmadim ama progestan fitil kullanirken ara ara oluyordu dr sordugumda fitilden dolayi hassaslastigi icin olabilir kirmizi olmadigi surece endise etme dedi.Normal bir durum yani stres yapmaMerhaba kızlar bir şey soracağım lutinus vajinal fitil alıyorum ve fitili çıkarttığım çubuğa pembemsi bir sıvı geldi .. daha önce böyle bi durum yaşayan var mı ? Çok tedirgin oldumcanim
Canım merhaba 12.hafta 2li testler falan yaptırdınmı.doktor ne gibi testler istiyor?Canim o fitili kullanmadim ama progestan fitil kullanirken ara ara oluyordu dr sordugumda fitilden dolayi hassaslastigi icin olabilir kirmizi olmadigi surece endise etme dedi.Normal bir durum yani stres yapma
Çok teşekkür ederim cevabın için .. inşallah öyledirCanim o fitili kullanmadim ama progestan fitil kullanirken ara ara oluyordu dr sordugumda fitilden dolayi hassaslastigi icin olabilir kirmizi olmadigi surece endise etme dedi.Normal bir durum yani stres yapma
Merhaba canim evet yaptirdim ikili tarama test istedi ve perinatoloji uzmanina yonlendirdi oda ayrintili ultrasonla karindan organ gelisimine burun kemigi ense kalinligina bakildi.Baska test istemedi.İkili testin sonucuna gore yonlendiriyolar.Canım merhaba 12.hafta 2li testler falan yaptırdınmı.doktor ne gibi testler istiyor?
Rica ederim hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve her sureci ayri endiseli stresli geciyo.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insAllahÇok teşekkür ederim cevabın için .. inşallah öyledir
Cok gecmis olsun, ateş, karin agrisinin ciddilesmesi, usume, titreme, kusma, ishalde kan var mi? Acik soruyorum siz rahatsiz olursaniz ozelden cevaplayiniz. Normalde ishal olmaniz bebege zarar vermez ancak su ve mineral kaybinizi dengelemeniz gerekir ancak ciddi bir enfeksiyon ya da zehirlenme riski varsa lutfen kanda cpr ve gaita testi yapilsin saglik kurulusu hamileliginizi goz onunde bulundurarak size yardimci olur. Ishalle beraber elektrolit dengeniz ve mineral kaybiniz cok yogun olursa serumla takviye de yapılabilir.remziye_06 hanım afedersiniz ishal oldum bebege Bi zararı olurmu Bi yerden enfeksiyon kapmış olabilirmi yim diye korkuyorum salgın var ortalıkta korkuyorum
Kuzum peki cinsiyet tahmini yaptı mı doktorunuzMerhaba canim evet yaptirdim ikili tarama test istedi ve perinatoloji uzmanina yonlendirdi oda ayrintili ultrasonla karindan organ gelisimine burun kemigi ense kalinligina bakildi.Baska test istemedi.İkili testin sonucuna gore yonlendiriyolar.
Cok kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi ama kesinlikle net degil cok erken gelisimine gore oyle bir ihtimal var gibi dedi.Kuzum peki cinsiyet tahmini yaptı mı doktorunuz
Oyyyy yerim ben onu saglıkla doğsun insallah kuzum benim erkek kardeşimde de arkdaslarım da tahmin etmişlerdi ve aynen çıktı as cok anlıyorlar kuzum kemik yapısından gelişiminden falanCok kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi ama kesinlikle net degil cok erken gelisimine gore oyle bir ihtimal var gibi dedi.
İlginiz ve cevabınız için cok tesekkur ederim bugun iyiyim dun midem dede problem vardı sanırım ondan kaynaklı oldumCok gecmis olsun, ateş, karin agrisinin ciddilesmesi, usume, titreme, kusma, ishalde kan var mi? Acik soruyorum siz rahatsiz olursaniz ozelden cevaplayiniz. Normalde ishal olmaniz bebege zarar vermez ancak su ve mineral kaybinizi dengelemeniz gerekir ancak ciddi bir enfeksiyon ya da zehirlenme riski varsa lutfen kanda cpr ve gaita testi yapilsin saglik kurulusu hamileliginizi goz onunde bulundurarak size yardimci olur. Ishalle beraber elektrolit dengeniz ve mineral kaybiniz cok yogun olursa serumla takviye de yapılabilir.
cok gecmis olsun, bol su, maden suyu ihmal etmeyiniz, bir daha yasanmaz insallah.İlginiz ve cevabınız için cok tesekkur ederim bugun iyiyim dun midem dede problem vardı sanırım ondan kaynaklı oldum
Yaaaa cpk sevindim 2 tane koyulmasına ayyy hadi seni heyecanla bekliyorum tatlım benim güzel haberlerini mutlaka yaz o minnoslar sana sımsıkı tutunsun insallah kuzum be heyecanlı ben kendindimi hatırladım bende bebişleri aldım geldim diye cok heyecanlanmıştımKızlar minnoşlarımı aldım geldim Allahım güzel haberi vermeyide nasip eder inşallah
Canım.nasil oldun ben çok kötüyüm için açıyorBiliyorum bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni ama şöyle düşün 11yıl içinde hiç olmayıp şimdi olduysa demekki bundan sonra olma şansında var gebe kalabiliyorsun Allah büyük insallah hemen arkasından normal kalırsın kuzum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun canımKızlar minnoşlarımı aldım geldim Allahım güzel haberi vermeyide nasip eder inşallah
Çok teşekkürler canımMerhaba canim evet yaptirdim ikili tarama test istedi ve perinatoloji uzmanina yonlendirdi oda ayrintili ultrasonla karindan organ gelisimine burun kemigi ense kalinligina bakildi.Baska test istemedi.İkili testin sonucuna gore yonlendiriyolar.