Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
remziye_06 remziye_06 size bişey sormak istiyorum. Dün kahverengi lekelenmem oldu az miktarda. Sabah kalktığımda daha çoktu ve kahverengi pembe karışıktı. Doktora gittim, kalp atışını duyduk, kanama alanıda görmedi. Zaten fitil ve progestan iğne kullanıyorsun proluton depot yaptırmana gerek yok dedi, sadece dinlen dedi. İçime sinmedi, tüp bebek doktoruma da ulaşamadım, depotu yaptırsam mı acaba
depot elinizde bulunsun tup bebek hekiminizle gorusmeden yaptirmayin.

Merhaba arkadaşlar umarım herkes için herşey yolundadır :anneadayı::KK200: bizde bol lekelenmeli hatta kanamalı ama sorunsuz olarak 10. haftamıza geldik. kanama alanım bile yok ama benim hep lekelenmem oldu hatta 6. haftada şakır şakır kanamam oldu ama hiçbirşey olmadı çok şükür. lekelenmelerde dinlenin ama çok ta stres yapmayın demek istedim hepinize. stres herşeyi daha da kötü yapıyor. hepimiz mis gibi gebelikler geçiririz umarım :halay:

remziye_06 remziye_06 ne kadar güzel bir insansınız bana buradan bile bir ferahlık verdiniz sanki :) yazmak istedim bu kadar pozitif şekilde herkesin yardımına koşmanız çok hoş gerçekten, tebrikler ve teşekkürler :)

remziye_06 remziye_06 size bişey sormak istiyorum. Dün kahverengi lekelenmem oldu az miktarda. Sabah kalktığımda daha çoktu ve kahverengi pembe karışıktı. Doktora gittim, kalp atışını duyduk, kanama alanıda görmedi. Zaten fitil ve progestan iğne kullanıyorsun proluton depot yaptırmana gerek yok dedi, sadece dinlen dedi. İçime sinmedi, tüp bebek doktoruma da ulaşamadım, depotu yaptırsam mı
Canım benimde yoğun kahve kanama geldi fitilden dedi hemşire sonra 2 hafta gecti tekrar oldu o da fitimden oldu fitili bıraktık bakalım insallah bir daha olmaz ama fitimden oluyormuş kuzum ben e progestan iğne yapıyordum bende fitil de kullanıyordum sen kafana göre vurdurma derim yine siz bilirsiniz

remziye_06 remziye_06 ne kadar güzel bir insansınız bana buradan bile bir ferahlık verdiniz sanki :) yazmak istedim bu kadar pozitif şekilde herkesin yardımına koşmanız çok hoş gerçekten, tebrikler ve teşekkürler :)
Ben tesekkur ederim, her seyin yoluna giriyor olmasina ve hamileliginizi keyifle gecirmenize cok sevindim. Sonu guzel olan her sey guzeldir. Nazik sozleriniz icin ayrica tesekkur ederim.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? bebeklerin kalp atışlarını duydum ben de. her şey yolunda görünüyordu çok şükür. Biri 8+5 diğeri de 8+3 olmuş. Boyları da neredeyse 2 cm olmuş.
Ben de bugun gordum ikisi de 8+0 ile uyumlu 1,58cm ve 1,57cm olcmus. Bugun kan- idrar testlerimi de yaptirdim. Rapor isini ve fetal DNA testlerini konustuk, yavas yavas o gunler de geliyor :)) Rabbim sevincimizi cok gormesin insallah

Canım benimde yoğun kahve kanama geldi fitilden dedi hemşire sonra 2 hafta gecti tekrar oldu o da fitimden oldu fitili bıraktık bakalım insallah bir daha olmaz ama fitimden oluyormuş kuzum ben e progestan iğne yapıyordum bende fitil de kullanıyordum sen kafana göre vurdurma derim yine siz bilirsiniz
Sormadan kullanmadım zaten, sonra ulaştım tüp bebek doktoruma da. Bir pedi doldurcak kadar kırmızı kanama yoksa yaptırma dedi. İnsan bi tedirgin oluyor haliyle, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah bebeklerimize 😊

Sormadan kullanmadım zaten, sonra ulaştım tüp bebek doktoruma da. Bir pedi doldurcak kadar kırmızı kanama yoksa yaptırma dedi. İnsan bi tedirgin oluyor haliyle, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah bebeklerimize 😊
Anin canım oluyor öyle seyler Rabbim hepimizin evladını bağışlasın insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben de bugun gordum ikisi de 8+0 ile uyumlu 1,58cm ve 1,57cm olcmus. Bugun kan- idrar testlerimi de yaptirdim. Rapor isini ve fetal DNA testlerini konustuk, yavas yavas o gunler de geliyor :)) Rabbim sevincimizi cok gormesin insallah
çok şükür 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah. Biz daha bu konuları konuşmadık. Tüp bebek doktorumla devam ediyorum şu anda. Dün “bu bebekler için çok emek verdim ben doğurtmak istiyorum” dedi ama ben kendisiyle yola devam etmek istemiyorum sanırım. Bakalım nasıl olacak 🤔

çok şükür 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah. Biz daha bu konuları konuşmadık. Tüp bebek doktorumla devam ediyorum şu anda. Dün “bu bebekler için çok emek verdim ben doğurtmak istiyorum” dedi ama ben kendisiyle yola devam etmek istemiyorum sanırım. Bakalım nasıl olacak 🤔
Ben 2,5 yil once bebek sahibi olmak istedigimden beri devam ettigim doktoruma guveniyorum, esi de eczaci sagolsun her ilac bulamadigimda tedarigine de yardimci olur.
Tup bebek merkezindeki doktorum prof ve perinatolog ama gerektiginde asla ulasamazsin, boyle insan iliskisi kurmayan bir makine gibi. muayenede hic konusmayan bir adama her muayenede prof farki olarak 450TL oduyorum hala... O nedenle zamani geldiginde ayrilmayi iple cekiyorum :))

Progestron iyne atladım fazla yapmadım.birde ağrım var dünden beri
Cok gecmis olsun, bu haftalarda rahminiz genislemek ve esnemek isterken sizin de agri hissetmeniz normaldir, progesteron eksik dozunuz az da olsa kasilmaya neden olabilir, belinizi destekleyerek yatin, yan yattiginizda bacaklarınızın arasina yastik koyun.

Bu igneleriniz artık yumurta buyutme ya da catlatma igneleri gibi dakikalarin bile onem tasidigi igneler degil, zaman kaymalari mumkun ama siz yine de ilaclarinizin dozunu atlamayın, sahsen bir sorun olacağını dusunmuyorum. Bir sonraki igne saatinizi biraz daha erkene alip bu sekilde devam edebilirsiniz.

remziye_06 remziye_06 zumramirza zumramirza yakın zamanlarda pozıtıf sonucu ogrenen diğer hanımlar ikili test yaptırdınız mı az cok cınsıyetleriniz bellı oldu mu acaba ? Benım muayene perş günü bu sebeple daha bılemıyorum kendımınkini🥰
Cinsiyet konusunda biraz ipucu var ama kesinlesmeden genis ailem dahil kimseyle paylasmadim. Benim embriyolarima ngs uygulandigi icin fetal dna ve nifty gerekli görülmedi ancak ikili test sadece bebek icin degil gebelik tansiyonu riski icin de fikir veriyor o nedenle yapildi.

X