Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah hayurlusutla belli olsunda beklerim çok halsizim uykum geliyor göğüslerim şiş açıyor ilaçların etkisi herhalde
Bu kadar erken gebelik belirtisi olmuyor ama bu hamile olmadığınız anlama da gelmiyor ilaçların etkisidir diye düşünüyorum İnan’ın gebelik belirtileri ancak 6 7 haftadan sonra baslıyor güzel haberlerinizi bekliyorum

Canım 2.33mm iken kaç haftaliktin
5+5 demişti doktor canım 2,33 mm CRL ölçümü için. Diğeri 1,85 mm idi. Ona hafta söylemek için erken bir sonraki muayanede daha netleşir ama aralarında 1-2 gün var gibi dedi.
Aslında sat a göre 6+4 tüm o gün ama benim transferim 3-4 gün geç olmuştu normalden çünkü rahmim geç kalınlaştı. O yüzden satı dikkate almayacağız dedi bana, bundan sonraki haftalık gelişimi önemli dedi.

Cvp icin cok tsk ederim. Insallah.
Sürec yine uzunmuş. Ben yurtdişindan geldigim icin benim icin biraz sıkıntili. Yani üc haftalik bir sürec dogrumu anladim?

Kızlar aranızda kamuda çalışan var mı, hamilelerde 24. - 32. Hafta arası hala idari izin devam ediyor mu bilgisi olan var mı?

Kadının yatış pozisyonuna bayıldım eşime bu yastığı gösterdim hemen al Dursun dedi kullanırsın hazır olsun dedi alırken dikkat edeceğim hususlar icin de oldukça güzel bir aydınlatma olmuş koku varsa uyku da harap o gun Harika bir siyah kalem elbise aldım ama felaket kokuyor zaten kokuya karşı aşırı bri tepkimemiz var şu aralar Benin cok işime yarayacak bu yazı insallah diğer arkadaşlarım icin de güzel bir bilgilendirme oldu Keşke bu tur yazılarınızı başa alsak ve böyle aralarda kaybolup gitmese

Soruyu sorana cevap olsa yeter :) Siz iyi uyuyun ki bebek de saglikli büyüsün.

Çok geçmiş olsun kuzum
Ama ben inanıyorum bebeklerin iyidir
Eski olduğundan görünmemiştir
Birde genelde hastahanelerde acillerde hep asistan doktorlar oluyor ve maalesef öğrenme safrasında oldukları için içimizi rahatlatmıyorlar
Sen takma üzme bebeklerini Pazartesi kendi doktoruna git hayırlısıyla

Cvp icin cok tsk ederim. Insallah.
Sürec yine uzunmuş. Ben yurtdişindan geldigim icin benim icin biraz sıkıntili. Yani üc haftalik bir sürec dogrumu anladim?
Evet .. 3 hafta sürdü .. ama ilaçlara gelmeden önce başlayabilirsiniz son 1 hafta burda olmanız yeterli , rahim kalınlığım ölçüldükten 5 gün sora transfer edildi , fakat dr um ilk saatlerde hastane de kalmamı istedi 3 saat sonra eve gönderdi ve 48 saat dinlenmemi istedi sonrasında kendi işlerimi yap çok yorulmadan dedi . Yani 2-3 gün sonra evinize dönebilirsiniz .. nerede yapacaksınız transferi ?

Ilaclarda olabilir ama gebelik belirtiside olabilir.insalah gebelik belirtilerindir güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun canim
Sağ ol canım rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun ezanların yüzü suyu hurmetine amin
5.gun embriyosu ise 7 ve 8.gunde varsa çıkıyor ayrıca ilk 3 günde tutunma oluyor bu gerçekten doğru
3cu gun embriyosu donmus transfer oldu çift

Kızlar aranızda kamuda çalışan var mı, hamilelerde 24. - 32. Hafta arası hala idari izin devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
Ben çalışıyorum hamile arkadaşların ayrıldı hep pandemiden dolayı bu dönem de aynı şekilde devam eder diye düşünüyorum henüz net bir aciklam yapılmadı.Calistigin kuruma yazı gelmesi lazım onlar daha net bilir

1 temmuz 2021 genelgesi 24. haftadan itibaren idari izin diyor.

1 temmuz 2021 genelgesi 24. haftadan itibaren idari izin diyor.
Teşekkür ederim öğretmen olduğum için daha soramadım idareme, o yüzden merak etmiştim

Sağ ol canım rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun ezanların yüzü suyu hurmetine amin

3cu gun embriyosu donmus transfer oldu çift
En erken 9.gunu yaoabılırsüniz test erken gebelik testi olırsa daha iyi olur tabi insallah Rabbim muradınıza kavuştursun hiç belirtilere takılmayın ben günlerce takıldım ama belirttiye hiç kafa takmayın rahat olun insallah meleğiniz sisinledir

Kızlar nasılsınız?
Ben birşey sormak istiyorum göbekler çıkmaya başladı mı ?
ben hamileliğimi 16. Haftaya kadar gizli tutmak istiyorum ama göbek şimdiden kendini belli etmeye başladı nasıl olacak bilmiyorum kiloda almadım henüz.
Hakımızda hayırlısı inşallah sağ Salim hayırlısı ile.
Sonuç bekleyen arkadaşlar umarım pozitif sonuçlanır dualarım sizlerle.

Sağol kuzum yarın sabah gidiyorum hayırlısıyla bakalım inşallah güzel haberler alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…