BEN DE UZUN YAZIYoRUM; Birincisi sakin ol, ayni durumdayiz. Dun dr'a gittim iki kese var birinde kalp atisi var ancak digerinde yolk sac var bebek yok (max 10 gunde bebek gorunmeli, bugun 5. Gun, henuz bos demek icin vakit var) muhtemelen kanamalar da o yuzden oluyordur dedi dr. Ki benim hcg mi biliyirsun, 11.gun 1700du oyle hesap et! Buna kaybolan ikiz sendromu deniyormus, bir hafta daha bekliyoruz yasam olmazsa zamanla kese kuculup kaybolacak digerine birsey olmuyormus, sana korkma diyebilirim.
Coklu gebelikte ilk haftalarda cok olaganmis, kalp duyulmus olsa da durum ayni, hatta 8 gebelikten biri boyleymis, normal gebelik olup bizim kadar erken dr a gitmeyenlerde ikinci kese farkedilmeden ikiz kaybolabiliyirmus.
Bos kesede zamanla bozunma oluyor yani o yuvarlak halini kaybedip sekli bozuluyor, bu da bir gosterge.. lekelenme, ufak(gercekten ufak) kanama , camur gibi akinti vs baslarsa bu da durumu dogrulayabilir.
Bekleyecegiz, korkma, canin sikilirsa yaz
Hakkimizda hayirlisi, biz
tup bebek annesiyiz, bize kalbi atan bir bebek de yeter, yola boyle cikmadik mi?
Tedbiren haftada bir depot yazdilar 12.haftaya kadar, ayni sekilde intralipit seruma da 12 haftaya kadar haftada bir devam edecegim, kalan ilaclar aynen devam. Dinlenme devam, bol su devam