Hayırlı olsun pozitif sonuç alırsın inşallah.Test günün erken geldi bana 9. Günü mü test vereceksinMerhaba kızlar
Cumartesi transferim oldu
2 Tane 5.gun embriyosu konuldu
30 agustos test günüm çok heyecanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun pozitif sonuç alırsın inşallah.Test günün erken geldi bana 9. Günü mü test vereceksinMerhaba kızlar
Belirti aramiyorum canım ilaçların etkisi çok ilaç kullanıyorum bide catlatma ıgnesi vurulsun bugün 1 tane iğneyi 3ce bölüp 3gun arayla vurun dediler hayirlisi olsun erken gebelik testi aldo eşim perşembe günü yaparım testEn erken 9.gunu yaoabılırsüniz test erken gebelik testi olırsa daha iyi olur tabi insallah Rabbim muradınıza kavuştursun hiç belirtilere takılmayın ben günlerce takıldım ama belirttiye hiç kafa takmayın rahat olun insallah meleğiniz sisinledir
Güzel haber bekliyoruz heyecanla ben tek seferde 3.gun vurdum bir taneBelirti aramiyorum canım ilaçların etkisi çok ilaç kullanıyorum bide catlatma ıgnesi vurulsun bugün 1 tane iğneyi 3ce bölüp 3gun arayla vurun dediler hayirlisi olsun erken gebelik testi aldo eşim perşembe günü yaparım test
Erken gebelik testi aldım ne zaman yaparım bilmiyorumGüzel haber bekliyoruz heyecanla ben tek seferde 3.gun vurdum bir tane
Tşk ederimHayırlı olsun pozitif sonuç alırsın inşallah.Test günün erken geldi bana 9. Günü mü test vereceksin
Evet 5. gün olunca belli olmasına oluyor çift olunca daha da erken belli oluyor da genel de 11. Günü istiyorlar ondan şaşırdım.Pozitif sonuclariniz olsunTşk ederim
Hemsire öyle söyledi 5.gun embriyosu olduğu için diye düşündüm bende
Devam ediyorKızlar aranızda kamuda çalışan var mı, hamilelerde 24. - 32. Hafta arası hala idari izin devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
İnşallah pozitif sonuçlanırhayırlısı ileMerhaba kızlar
Ben istanbulda aci bademde yani bülent hocada tedaviye başladim.Evet .. 3 hafta sürdü .. ama ilaçlara gelmeden önce başlayabilirsiniz son 1 hafta burda olmanız yeterli , rahim kalınlığım ölçüldükten 5 gün sora transfer edildi , fakat dr um ilk saatlerde hastane de kalmamı istedi 3 saat sonra eve gönderdi ve 48 saat dinlenmemi istedi sonrasında kendi işlerimi yap çok yorulmadan dedi . Yani 2-3 gün sonra evinize dönebilirsiniz .. nerede yapacaksınız transferi ?
Erken gebelik testi aldım ne zaman yaparım bilmiyorum
Gece yaptım sonrayı yalnis mi görüyorum
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin cok bariz cıkmıs bence ikisi de tütmüş kacıncı günündüErken gebelik testi aldım ne zaman yaparım bilmiyorum
Kuzum inşalla Gerçek pozitiftir ama çatlama iğnesi vuruluyor muşsun o gebelik testlerini pozitif etkiliyor haberin olsunGece yaptım sonrayı yalnis mi görüyorum
Hayır .. ilaçlara başlatır doktorunuz .. sadece rahim kalınlığına bakmak ister . Size bilgi verirler gerçi . 1 haftadan fazla kalmazsınız bence .. transfer sürecinde 2 kez hastaneye gittim :) 2. Cisi transfer günüydü .Ben istanbulda aci bademde yani bülent hocada tedaviye başladim.
Üc kez düşük oldugu icin bu defa tüp bebege karar verdik. Türkiye bu konuda almanyadan daha tecrübeli.
Gec haftalarda 6 embriyo 5. Günde donduruldu ve hepsini genetige yollamak istiyoruz. Insallah 3 hafta kalmam gerekmiyordur
Çatlatma iğnesini yapmış mıydın? Eğer yaptıysan evdeki testler doğru sonuç vermeyebilir, kanı bekle istersenGece yaptım sonrayı yalnis mi görüyorum
Var olmasına var görünüyor ama çatlatma iğnesi etkiler ne zaman vuruldun iğneyi
Ozur dilerim ben yanlis gormusum catlatma ignesi vuruldunuz sanmistim. Vurulmadiysaniz test sonucunuz daha saglikli olur idrar testinde.Şuna 8 Ci günüm 29 zu test günüm ben cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum
Bunu bir turlu anlatamiyorum ben de, cok üzülüyorum acaba bende bir sorun mu var diye...Kuzum inşalla Gerçek pozitiftir ama çatlama iğnesi vuruluyor muşsun o gebelik testlerini pozitif etkiliyor haberin olsun
Dün vuruldum çeyreğini yaptımVar olmasına var görünüyor ama çatlatma iğnesi etkiler ne zaman vuruldun iğneyi