Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En erken 9.gunu yaoabılırsüniz test erken gebelik testi olırsa daha iyi olur tabi insallah Rabbim muradınıza kavuştursun hiç belirtilere takılmayın ben günlerce takıldım ama belirttiye hiç kafa takmayın rahat olun insallah meleğiniz sisinledir 🥰🤲🏻
Belirti aramiyorum canım ilaçların etkisi çok ilaç kullanıyorum bide catlatma ıgnesi vurulsun bugün 1 tane iğneyi 3ce bölüp 3gun arayla vurun dediler hayirlisi olsun erken gebelik testi aldo eşim perşembe günü yaparım test

Evet .. 3 hafta sürdü .. ama ilaçlara gelmeden önce başlayabilirsiniz son 1 hafta burda olmanız yeterli , rahim kalınlığım ölçüldükten 5 gün sora transfer edildi , fakat dr um ilk saatlerde hastane de kalmamı istedi 3 saat sonra eve gönderdi ve 48 saat dinlenmemi istedi sonrasında kendi işlerimi yap çok yorulmadan dedi . Yani 2-3 gün sonra evinize dönebilirsiniz .. nerede yapacaksınız transferi ?
Ben istanbulda aci bademde yani bülent hocada tedaviye başladim.
Üc kez düşük oldugu icin bu defa tüp bebege karar verdik. Türkiye bu konuda almanyadan daha tecrübeli.
Gec haftalarda 6 embriyo 5. Günde donduruldu ve hepsini genetige yollamak istiyoruz. Insallah 3 hafta kalmam gerekmiyordur

Erken gebelik testi aldım ne zaman yaparım bilmiyorum
20210823_022310.jpg

Ben istanbulda aci bademde yani bülent hocada tedaviye başladim.
Üc kez düşük oldugu icin bu defa tüp bebege karar verdik. Türkiye bu konuda almanyadan daha tecrübeli.
Gec haftalarda 6 embriyo 5. Günde donduruldu ve hepsini genetige yollamak istiyoruz. Insallah 3 hafta kalmam gerekmiyordur
Hayır .. ilaçlara başlatır doktorunuz .. sadece rahim kalınlığına bakmak ister . Size bilgi verirler gerçi . 1 haftadan fazla kalmazsınız bence .. transfer sürecinde 2 kez hastaneye gittim :) 2. Cisi transfer günüydü .

X