Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum cok güzelllll bir haber Süreç aynı ben kendimi gordum 2.gün markete gittim hiç yatmadım ve kendi işlerimi yemeğimi bulaşığımı kendim yaptım çamaşır attım makinaya kendim serdim hatta lavobaları temizledim belirti olmayınca dedim sanırım olamadı kendimi işlere vurduğum gun uyarım geldi ama asla ağır kaldırmadım ani hareketten kaçındım aşırı ayakta durmamaya çalıştım sağlık ocağına kendim gittim ilacalrı yazdırdım markete kendim gittim eşim olmadığı icin Yanımda böyle gecti cok şükür asla yatmamalqırnı tavsiye ediyorum ilk gun dinlensinler transfer olan gun gerisi Rabbimde zaten ilk 3 günde tutunuyor bebek

Söylediklerinde tamamen haklısın kuzum şükrediyorum yine bir bebeğimin gelişimi devam ediyor kaybolan ikiz sendromunu ben de çok araştırdım. Bebek oluşmadan senin bahsettiğin gibi kesesi kaybolup giden örnek çok. Ya da uzun bir süre bebek oluşmadan kesesi devam eden. Bebek oluştuktan sonra hatta kalp atışından sonra kalbi ve gelişimi duran da çok. Ama olan bebek kaybolup kesesi kalan ve büyüyen görmedim hiç işte onu çözemedim. Bir de kalp atışını görüp de gitmesi biraz sarstı sanırım Allah’tan umut kesilmez. Belki hala benimledir de cihaz görememiştir Hakkımızda hayırlısı. Rabbim sağlıklı devam ettirir inşallah
Senin çok şükür yolk sac ın da varmış kuzum. İnşallah bir dahaki gidişinde ikisinin de kalp atışlarını beraber duyacaksın pıt pıt bir tanesi hep geriden geliyormuş biraz daha nazlı oluyormuş. Senin ikincin de öyle olacak bence içini ferah tut

Bencede cihaz kaynaklıdır.sen üzme kendini kalp atışınıda gördün.inşAllah ikiside iydir

Sarsilma, sarsilma biri bizimle ya cok sukur ) bu kaybolan ikiz mevzuu 20. Haftada bile olabiliyormus, ama ne kadar erken o kadar kolay ve digeri icin saglikli. Neyse nasip gorecegiz :))
Dr dun dedi ki kucagina alana kadar stres devam, 14 haftayi devirince daha kolay olacak.

Kuzum ben cihazdan oldıgunu düşünüyorum yarin Allah’ın izniyle ikisini de görecek kalp atısını duyacaksın digeri daha geriden geliyordur onu olcememiş ve görmemiştir cihaz emin ol ultrasyon cok cok önemli tüp bebek doktorlarının kullandığı ultrasyon daha iyi ve ayrıntılı oluyor

Bencede cihaz kaynaklıdır.sen üzme kendini kalp atışınıda gördün.inşAllah ikiside iydir
İnşallah kuzum yarın ola hayrola
En büyük şükür sebebim o zaten sma yine de inşallah ikimizinki de nazlıdır da geriden gelip naz yapıyorlardır bize

Aynen kuzum perşembe günü de geriden geliyordu zaten öyle demişti doktor. Cihaz değişik bir cihazdı ufacık yassı bir ekranı vardı sadece çok kapsamlı değil gibiydi. Doktor da ben şaşırınca boş olmasına bu cihaz da iyi değil bişey diyemiyorum ama şuan göremiyorum ben dedi. Artık hakkımızda hayırlısı yarın, inşallah benimledir hala diğerinin gelişimi şuan en büyük tesellim. İki günde 2,33 mmden 6,6 mm olmuş sıpa

Masallah canım benim Allahım korusun esirgesin onları insallah Rabbime emanetler yarın güzel haberler geleceğine inancım sonsuz

Canım 2.33mm iken kaç haftaliktin

Kusura bakmayın isimleri karıştırmışım Remziye hanım. remziye_06 ben yarın transfer olacağım ve öncesin de baskılamak için prednol ve prograf verildi.transfer sonrası sadece prograf kullanacağım.Serum konusunda da çok kararsızım çok bir şey bulamadım.Siz bu konuda baya bilgilisiniz.omevegan serum mevcut şuan elimde.Serum bağışıklık güçlendiriyor dediler.bir taraftan baskılayıcı bir taraftan güçlendirmek nasıl olacak acaba.Bir de troid hastasıyım ben günlük 100 lük Levetron kullanıyorum.Bilgileriniz paylaşabilirseniz çok sevinirim remziye_06

Serum böyle kontrolsüz bir bağışıklık güçlendirici değildir, mesela bu dediğinize en iyi örnek UMCA damladır, fazla kullandığımızda sitokin fırtınası denen immün sistemin aşırı cevabına yol açar. 100'lük kullandığınıza göre ister otoimmün olsun ister olmasın hipotiroid probleminize işaret ediyor, zaten bunun için gebelik testinizde pozitifi gördüğünüz an endokrincinizle görüşün, gebelikte tiroidler sapıtır, muhakkak doz ayarlaması yapılsın. Gelelim Omegaven seruma, içerdiği bağışıklık dengeleyici itibariyle size zararı olmaz yararı olur, hiç bir sorunu olmayan bir anne adayı sırf lüks için işte pandemi döneminde çok izole yaşadım endişeliyim dese alsa ona bile zararı olmaz öyle anlatayım size (Omegaven'den sponsorluk almıyorum hayır :9 ) Size verilen kortikosteroidler dozu itibariyle bağışıklık sisteminizi öyle tümden savunmasız bırakacak dozlarda değildir, o dozlar çok ileri hastalıklarda kullanılıyor endişe etmeyin. Tüm amnezi yani öykünüzü bilmediğimden bana söyledikleriniz üzerinden konuşuyorum, bu yazdıklarım tıbbi tavsiye değildir, en doğrusunu hasta ve sağlık profesyoneli bilir. Güzel hafta sonları başarılı transferler dilerim.
Bir ikinci notum da şu olsun, bu serumu hayatınızda ilk kez kullanacaksanız lütfen oldukça yavaş ve ayarlı bir şekilde size verilmesini hatta mümkünse ehil bir tesiste almanızı sağlayın, her ne kadar alerjiniz olmasa da bu tür serumlarda yumurta ve balık yağı içeriği olduğundan ilk uygulama her zaman gözetim altında olmalıdır, korkmayın, ben fazla ihtiyatlıyım, serum günü muhakkak hafif beslenin, kolunuzu serum alırken haraket ettirmeyi ihmal etmeyin. Başkaca bir sorunuz olursa buradayım ancak konuşmaları sürekli takip edemiyorum lütfen beni etiketleyin ki size yardımcı olabileyim.

Merhabalar, genetik taramadan sonra Transfer icin hazirlik ne kadar sürdü?
Merhaba , regl ikinci günümde ilaç başlatıldı. Regl tarihimden 18 gün sonra transfer yapıldı , Arada rahim kalınlığı için kontrolümde oldu . Aslında klasik dondurulmuş embriyo transferi protokolüydü :) inşallah hayırlısı ile olur sizinde

Inşallah hayurlusutla belli olsunda beklerim çok halsizim uykum geliyor göğüslerim şiş açıyor ilaçların etkisi herhalde
Sizi çok iyi anlıyorum :) benim planım kan vereceğim sabah yapmaktı fakat 8. Gün ,sabırlı biri olmama rağmen ,dayanamayıp yaptım . Beklemek çok zor ama sayılı gün çabuk geçer .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…