Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Bosuna stres yaptın bak bir bebek beklemezken rabbim ikiz verdi ama hepimiz yapıyoruz o gereksiz stresi. Önemli olan sonu böyle mutlu olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin yeterki gerisi gelip geçecek

Amin canım çok sağol hepimiz görelim o günleri inşallah
Bileydim böyle olacağını hiç üzer miydim onları da neyseki bitti gitti çok şükür iyiyim, iyiyiz önemli olan bu

hic kusmam olmadi bir kac kez hafif bulanti sadece 11. haftamdayim.

Otuz milyon kelime diye bir kitap var, benim 2. okuyusum, mutlaka okuyun, bana tesekkur edersiniz.

Icimi dokmem lazim :) 1 hafta ara ile gene kanama gene depot.. hep boyle mi olacak? Ne zamana kadar oluyor, bitiyor mu... hep ayni kaygi; tup bebek diye mi dusmek istiyor, ikiz diye mi vucut zorlaniyor, ne var bilmedigim!!
aksam haberlerde bebegini cope atani gorunce, prezervatifte delikmis hemen hamile kaldim vb.diyenleri duyunca kizginlikla doluyor icim hayata karsi.. saymadan, karnini delmeden, kanamayla acile girmeden gebe kalabilip doguranlardan olmak istiyorum.
Yarin dr'a gidecegim insallah mutluluk verici seyler soyler, kalplerini duyarim mesela...

Bizim arkadaş da ikizlere gebe omda da ara ara kanama oluyor o da cok korkmuş randevuyu sabırsızlıkla beklemiş ve sonuc kalpleri atıyor tabi ki ağlamış mutluluktan daha önce kalplerini duymuştu ama kanama olunca korkuyor haklı olarak ama cok şükür ben inanıyorum siz de güzel haberler alacaksınız

Haberleri izlemeyin aslinda, yapabileceginiz o kadar az sey var ki gundem icin sadece uzuleceksiniz. 12. hafta bir cok acidan sizi rahatlatacak, kanama gormek ne denli sinir bozucudur tahmin ediyorum ama umarim hepsi bebeklerinizi kucaginiza alinca gecip gidecek birer eski olarak kalir bir baska kanama geciren anne adayina bak ben de yasadim ama hic bir sey olmadi derken bulursunuz kendinizi.

Insallah, insan o korkma- hepsi normal "bu isin fitratinda var" diyen sesi duyup rahatlamak istiyor. Umarim bir gun o seslerden biri ben olurum :)

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
bebişlerin ekrandan göz kırpsın sana boşuna üzüyorsun kendini de bizi de desin

Günaydın arkadaslar 2 gündür pek kimsenin sesi çıkmıyor hepimiz hayat telaşındayız az önde ikizlere hanile bir arkdasım paylaşmakta yapmış sandalyede fazla oturmayın diye uyarmış kendisi Fazla oturmuş ve leklenmesi olmuş o yüzden bende sizinle paylaşmak istedim otursanız dahi ayaklarınızı mutlaka uzatın bugünlerde en çok sevdiğim uzun oturmak en rahat ettiğim bir de su yatma meselesi var sağ sol olayı sol tarafa bebek büyümeye başladığında yatmayın diyorlar bebegi giden kan damarları be oradaymış bende cok bilmiyorum bir yerde okudum hep sol yatacakmışız hep sol da nasıl yatılır ki bilemedim biz en iyisi remziye_06 hanıma soralım

Günaydın canım, çoğumuz artık sıradaki muayaneyi bekleme sürecine girdik ya ondan sanırım yatma konusu benim için de çok sıkıntı. Doktora gittiğimde kesinlikle soracağım çünkü ben hala yüzüstü yatıyorum sağa veya sola yatıp uyuyorum ama uyandığımda kendimi hep yüzüstü yatıyor buluyorum. Kollarımla da başımdaki yastığa sarılınca o şekil üst vücudum baya biryere uzanıyor gibi oluyor. Ve düşününce kaç saat o şekilde uyuduğumu bilmiyorum ve bu konuda ne yapabileceğimi uykumda nasıl kontrol edebileceğimi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…