- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 40
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktım. Allah’ıma çok şükür iki bebişim de benimle ikisini de gördüm
Hatırlarsınız belki doktorum aslında haftaya kalp atışına gelin demişti de direk sonra benim surat düşünce bu hafta kendi izinde olduğu için kese gelişimi kontrolü diye arkadaşına yönlendirmişti sen dayanamayacaksın diip
Biz de eşimle bu doktor fairplay gereği kalp atışı duyulacak olsa da dinletmez muhtemelen haftaya bizim doktora bırakır o anı dedik sonuçta adam aylardır uğraşıyor
En fazla kalp atışı görünüyor der dedik. Sonra hiç beklemediğimiz bir anda açtı sesi birinin kalp atışlarını duydukneye uğradığımızı şaşırdık
Diğerini duyamadık ama ekranda gördük atışını minnacık beyaz bir nokta nasıl da atıyorduçok garip duygular içerisindeyim Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım çok sağol hepimiz görelim o günleri inşallahGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Bosuna stres yaptın bak bir bebek beklemezken rabbim ikiz verdi ama hepimiz yapıyoruz o gereksiz stresi. Önemli olan sonu böyle mutlu olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin yeterki gerisi gelip geçecek
hic kusmam olmadi bir kac kez hafif bulanti sadece 11. haftamdayim.Herkese selamlar. Buraya ne zamandır bakmamıştım. Güzel haberler var gördüğün kadarıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben sosyal medyada vs paylaşım yapan bir tip değilim hatta sadece yakın çevreme söyledim. Ama burada sizlerle konuşuyor olmak içimi rahatlatıyor. Geçen cuma kalp atışlarını duyduk şu an 7.haftamin içindeyim. Doktorumun 6 hafta sonra gel dedi kontrole ve bu süreç nasıl daha rahat ve güzel geçecek bilmiyorum zihnen. Benim içim hiçbir zaman rahat etmeyecek sanırım. 6 hafta biter başka bir şey çıkar. Kan testlerim normal çıktı. Şimdilik her şey yolunda. Hafif kanamam olmuştu. O da normalmiş... Hatta birkaç gün önce kahverengi lekelenme oldu çok az salmış durumdayım. İğne ve fitil kullanıp hayatıma devam ediyorum. Göğüs şişkinliği hazımsızlık vs var ama kusmam yok şükür. Kusma yaşamayan var mi benim gibi.. Zaten kusma her kadında olacak diye bir şey yok. Çok şükür hiç sevmem çünkü korkarım. Bir de kasik ağrılarım var surekliiii. Ara ara azalıp ara ara artıyor. Adet sancısı gibi.... Asağıda neler olup bittiğini bilememek çok sinir bozucu :)) ve beklemekten başka çare yok. Allaha dua edip iyi düşünmem gerektiğini kendime hep söylüyorum. Bu süreci nasıl en iyi şekilde geçirebilirim... Kitap okuyan dizi izleyen bir insanım eşimle oyun oynarız bilgisayarda. Hani daha ne yapabilirim bilmiyorum.Sizler nasılsınız? Şu an bile rahatladım...
Otuz milyon kelime diye bir kitap var, benim 2. okuyusum, mutlaka okuyun, bana tesekkur edersiniz.Herkese selamlar. Buraya ne zamandır bakmamıştım. Güzel haberler var gördüğün kadarıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben sosyal medyada vs paylaşım yapan bir tip değilim hatta sadece yakın çevreme söyledim. Ama burada sizlerle konuşuyor olmak içimi rahatlatıyor. Geçen cuma kalp atışlarını duyduk şu an 7.haftamin içindeyim. Doktorumun 6 hafta sonra gel dedi kontrole ve bu süreç nasıl daha rahat ve güzel geçecek bilmiyorum zihnen. Benim içim hiçbir zaman rahat etmeyecek sanırım. 6 hafta biter başka bir şey çıkar. Kan testlerim normal çıktı. Şimdilik her şey yolunda. Hafif kanamam olmuştu. O da normalmiş... Hatta birkaç gün önce kahverengi lekelenme oldu çok az salmış durumdayım. İğne ve fitil kullanıp hayatıma devam ediyorum. Göğüs şişkinliği hazımsızlık vs var ama kusmam yok şükür. Kusma yaşamayan var mi benim gibi.. Zaten kusma her kadında olacak diye bir şey yok. Çok şükür hiç sevmem çünkü korkarım. Bir de kasik ağrılarım var surekliiii. Ara ara azalıp ara ara artıyor. Adet sancısı gibi.... Asağıda neler olup bittiğini bilememek çok sinir bozucu :)) ve beklemekten başka çare yok. Allaha dua edip iyi düşünmem gerektiğini kendime hep söylüyorum. Bu süreci nasıl en iyi şekilde geçirebilirim... Kitap okuyan dizi izleyen bir insanım eşimle oyun oynarız bilgisayarda. Hani daha ne yapabilirim bilmiyorum.Sizler nasılsınız? Şu an bile rahatladım...
Hadi kurtuldun sen.sen iysen bebekde iydir.Kuzum geldim cok şükürsuan iyiyim insallah bebeğim de iyidir ben 8 9 saat yol geldim ama hep uyudum o acıdan ilk defa çabuk gecti yolculuk progestan igne sürekli uyutuyor beni
Kesinlikle benımde olmadı cok sukur iyi geciriyoruzhic kusmam olmadi bir kac kez hafif bulanti sadece 11. haftamdayim.
Ayyy be güzel söyledin insallah kuzum ayaklarım şişliği inmiş cok şükürHadi kurtuldun sen.sen iysen bebekde iydir.
Bende de olmadı insallah olmaz ben oldum olası kusma korkum var bende kusamıyorum normalde de ama çok şükür sadece hafif bulantılar var aynı şekilde bakalım be kadar seçime edecekKesinlikle benımde olmadı cok sukur iyi geciriyoruz
Canım sen kaç haftalık oldun?bende de yok kusma.ama bulantım var bazen iyi bazen kötüBende de olmadı insallah olmaz ben oldum olası kusma korkum var bende kusamıyorum normalde de ama çok şükür sadece hafif bulantılar var aynı şekilde bakalım be kadar seçime edecek
9.haftaya girdimCanım sen kaç haftalık oldun?bende de yok kusma.ama bulantım var bazen iyi bazen kötü
Bende canım 9.haftamdayım.nerdeyse aynıyız9.haftaya girdimcok şükür sen kuzum
Masallah kuzucum sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur hepimizin insallahBende canım 9.haftamdayım.nerdeyse aynıyız
Bizim arkadaş da ikizlere gebe omda da ara ara kanama oluyor o da cok korkmuş randevuyu sabırsızlıkla beklemiş ve sonuc kalpleri atıyor tabi ki ağlamış mutluluktan daha önce kalplerini duymuştu ama kanama olunca korkuyor haklı olarak ama cok şükür ben inanıyorum siz de güzel haberler alacaksınızIcimi dokmem lazim :) 1 hafta ara ile gene kanama gene depot.. hep boyle mi olacak? Ne zamana kadar oluyor, bitiyor mu... hep ayni kaygi; tup bebek diye mi dusmek istiyor, ikiz diye mi vucut zorlaniyor, ne var bilmedigim!!
aksam haberlerde bebegini cope atani gorunce, prezervatifte delikmis hemen hamile kaldim vb.diyenleri duyunca kizginlikla doluyor icim hayata karsi.. saymadan, karnini delmeden, kanamayla acile girmeden gebe kalabilip doguranlardan olmak istiyorum.
Yarin dr'a gidecegim insallah mutluluk verici seyler soyler, kalplerini duyarim mesela...
Haberleri izlemeyin aslinda, yapabileceginiz o kadar az sey var ki gundem icin sadece uzuleceksiniz. 12. hafta bir cok acidan sizi rahatlatacak, kanama gormek ne denli sinir bozucudur tahmin ediyorum ama umarim hepsi bebeklerinizi kucaginiza alinca gecip gidecek birer eski olarak kalir bir baska kanama geciren anne adayina bak ben de yasadim ama hic bir sey olmadi derken bulursunuz kendinizi.Icimi dokmem lazim :) 1 hafta ara ile gene kanama gene depot.. hep boyle mi olacak? Ne zamana kadar oluyor, bitiyor mu... hep ayni kaygi; tup bebek diye mi dusmek istiyor, ikiz diye mi vucut zorlaniyor, ne var bilmedigim!!
aksam haberlerde bebegini cope atani gorunce, prezervatifte delikmis hemen hamile kaldim vb.diyenleri duyunca kizginlikla doluyor icim hayata karsi.. saymadan, karnini delmeden, kanamayla acile girmeden gebe kalabilip doguranlardan olmak istiyorum.
Yarin dr'a gidecegim insallah mutluluk verici seyler soyler, kalplerini duyarim mesela...
Insallah, insan o korkma- hepsi normal "bu isin fitratinda var" diyen sesi duyup rahatlamak istiyor. Umarim bir gun o seslerden biri ben olurum :)Haberleri izlemeyin aslinda, yapabileceginiz o kadar az sey var ki gundem icin sadece uzuleceksiniz. 12. hafta bir cok acidan sizi rahatlatacak, kanama gormek ne denli sinir bozucudur tahmin ediyorum ama umarim hepsi bebeklerinizi kucaginiza alinca gecip gidecek birer eski olarak kalir bir baska kanama geciren anne adayina bak ben de yasadim ama hic bir sey olmadi derken bulursunuz kendinizi.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımIcimi dokmem lazim :) 1 hafta ara ile gene kanama gene depot.. hep boyle mi olacak? Ne zamana kadar oluyor, bitiyor mu... hep ayni kaygi; tup bebek diye mi dusmek istiyor, ikiz diye mi vucut zorlaniyor, ne var bilmedigim!!
Günaydın canım, çoğumuz artık sıradaki muayaneyi bekleme sürecine girdik ya ondan sanırımGünaydın arkadaslar 2 gündür pek kimsenin sesi çıkmıyor hepimiz hayat telaşındayız az önde ikizlere hanile bir arkdasım paylaşmakta yapmış sandalyede fazla oturmayın diye uyarmış kendisi Fazla oturmuş ve leklenmesi olmuş o yüzden bende sizinle paylaşmak istedim otursanız dahi ayaklarınızı mutlaka uzatın bugünlerde en çok sevdiğim uzun oturmak en rahat ettiğim bir de su yatma meselesi var sağ sol olayı sol tarafa bebek büyümeye başladığında yatmayın diyorlar bebegi giden kan damarları be oradaymış bende cok bilmiyorum bir yerde okudum hep sol yatacakmışız hep sol da nasıl yatılır ki bilemedim biz en iyisiremziye_06 hanıma soralım