Tövbe yarabbim o nasıl bir bakış açısı ya iyimi acaba kendisi bir de hekim olmuş azcık insan olsa keşke insan böyle demorilize edilir miAile hekimi diyor ki kucağınıza alıp emzirene kadar sahiplenmeyin diyor ama gel gör ki bizde endişeler hiç bitmiyor önce kese dedik kalp atısı dedik şimdide 2 li tarama yaklaşıyor onun endişesi yani level atlar gibi bir şey hep atraksıyon hep endişe heyecan
Evet neden bu çocuğu yaptığıma kadar nerdeyse beni düşüncelere sevk etmeye çalıştı daha bir cok şey söyledi bana bir bilseniz inanamazsınız 7 gebelikten cok as sayıda canlı Doğum olduğunu söyledi ayrıca ikiz olsa ne yaparmışım herseyden çift almak zorunda kalırmışım ya saglıklı değilse sana anne baba diyemeyen çocuğu ne yapacaksın falan filan daha bir cok şey neden doğurmaya bu kadar hevesliymişimCok ama cok isabetli olmus. Rasyonel olmakla anne adayini yipratmak farkli seylerdir.
Değişti kuzum cok şükür eşimin yanına geldim mutluyum burda benim yanım eşimin yanı tek basıma bunalıma giyecektim bir de hekimim hiç sağlıklı biri değil kendımi sorgulamaya başlayacaktım nerdeyse neyseki eşimin kuzeni cekti beni o yapacakmış kendi istedi zaten gebelik takibini onun dışında eşimin amcası kadın Doğum Uzmanı o da var bir de cok iyi bir doktor daha varmış burda arada ona da görünürüm insallah her şey sağlıklı ilerler suan duam bu kuzum sağlıkla kucağımıza alalım da yavrularımızı insallah hepimiz diliyorumTövbe yarabbim o nasıl bir bakış açısı ya iyimi acaba kendisi bir de hekim olmuş azcık insan olsa keşke insan böyle demorilize edilir misen aile hekimini değiştir bence kuzum
ohhh çok iyi olmuş senin adına çok sevindim değişmiş olmasına, tabiki senin yanın eşinin yanı en iyisii yaptın :) o aile hekiminin hakketten tedaviye ihtiyacı var şikayet etseydin keşke söylediği laflara bak ikiz olsa alırım çifter çifter sanane derdi seni mi aldı resmen çocuk düşmanı onun içsel savaşı var bence yazık allah yardımcısı olsunDeğişti kuzum cok şükür eşimin yanına geldim mutluyum burda benim yanım eşimin yanı tek basıma bunalıma giyecektim bir de hekimim hiç sağlıklı biri değil kendımi sorgulamaya başlayacaktım nerdeyse neyseki eşimin kuzeni cekti beni o yapacakmış kendi istedi zaten gebelik takibini onun dışında eşimin amcası kadın Doğum Uzmanı o da var bir de cok iyi bir doktor daha varmış burda arada ona da görünürüm insallah her şey sağlıklı ilerler suan duam bu kuzum sağlıkla kucağımıza alalım da yavrularımızı insallah hepimiz diliyorum
3 tane de çocuğu çar üyelik kendisi neden yapmış maden bu kadar çocuk duşmanı merak ettim doğrusu her gittiğimde mutsuz ayrılıyordum yanındanohhh çok iyi olmuş senin adına çok sevindim değişmiş olmasına, tabiki senin yanın eşinin yanı en iyisii yaptın :) o aile hekiminin hakketten tedaviye ihtiyacı var şikayet etseydin keşke söylediği laflara bak ikiz olsa alırım çifter çifter sanane derdi seni mi aldı resmen çocuk düşmanı onun içsel savaşı var bence yazık allah yardımcısı olsun
Ovvvvv bu güzel haberi nasıl kaçırmış olabılırım acaba hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucağınıza aldırsın insallah benim de ilk 6 haftada gittim cok minnak atıyordu Pazartesi gittim cok şükür yaaa gerçekten bu duyguyu herkesin yasamasını cok istiyorum az daha olmasaydı yaslanıp gidecektimGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktım. Allah’ıma çok şükür iki bebişim de benimle ikisini de gördüm
Hatırlarsınız belki doktorum aslında haftaya kalp atışına gelin demişti de direk sonra benim surat düşünce bu hafta kendi izinde olduğu için kese gelişimi kontrolü diye arkadaşına yönlendirmişti sen dayanamayacaksın diip
Biz de eşimle bu doktor fairplay gereği kalp atışı duyulacak olsa da dinletmez muhtemelen haftaya bizim doktora bırakır o anı dedik sonuçta adam aylardır uğraşıyor
En fazla kalp atışı görünüyor der dedik. Sonra hiç beklemediğimiz bir anda açtı sesi birinin kalp atışlarını duydukneye uğradığımızı şaşırdık
Diğerini duyamadık ama ekranda gördük atışını minnacık beyaz bir nokta nasıl da atıyorduçok garip duygular içerisindeyim Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzum bence kesinlikle e-nabız üzerinden ya da Cimer’e şikayet etmelisin. Kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor bence de. Karşısındaki insanın ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden böyle konuşabilmesi bir doktor olarak çok ilginç gerçektenEvet neden bu çocuğu yaptığıma kadar nerdeyse beni düşüncelere sevk etmeye çalıştı daha bir cok şey söyledi bana bir bilseniz inanamazsınız 7 gebelikten cok as sayıda canlı Doğum olduğunu söyledi ayrıca ikiz olsa ne yaparmışım herseyden çift almak zorunda kalırmışım ya saglıklı değilse sana anne baba diyemeyen çocuğu ne yapacaksın falan filan daha bir cok şey neden doğurmaya bu kadar hevesliymişimdemiş arkamdan kız kardesime öyle söylemiş
Valla canım öyle şaşkınım ki anlatamam hissettiğim duyguyuOvvvvv bu güzel haberi nasıl kaçırmış olabılırım acaba hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucağınıza aldırsın insallah benim de ilk 6 haftada gittim cok minnak atıyordu Pazartesi gittim cok şükür yaaa gerçekten bu duyguyu herkesin yasamasını cok istiyorum az daha olmasaydı yaslanıp gidecektimcok şükür her şeyin bir vakti zamanı var oncesinde dal bile kıpırdamadı bizde bütün kendime olan umudum tükenmek üzereyken geldi bu minnak saglıkla kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim insallah
Gerçekten ilginç sanırım normal biri değilKuzum bence kesinlikle e-nabız üzerinden ya da Cimer’e şikayet etmelisin. Kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor bence de. Karşısındaki insanın ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden böyle konuşabilmesi bir doktor olarak çok ilginç gerçekten
Valla canım öyle şaşkınım ki anlatamam hissettiğim duyguyu10-12 gün önce hcg değerim için ağlıyordum şimdi iki kalp atışını birden gördüm. 48-90-122-228-496 şu değerlerle ikizlere hamileyim şaka gibi Allah biliyor ya içimi geçen hafta keselerden biri ufak olunca demekki dedim o küçük olan boş o yüzden değerim saçmaladı başlarda. Gidici o. Bu sabah giderken hala dedim biri benle olsun başka bişi istemiyorum ama bugün şunu anladım ki Rabbim ol dedikten sonra oluyor gerisi hep teferruatmış
Daha cok erken 3.gun embriyosu kanda 9.gun anca cikar, ben ogrendigimde 69du bir onceki tedavideki hcg..... 5.gun embriyosu test gunu bile 11-12.gun oyle dusunun...2 adet 3. Gün embriyosu 12 ağustosta transfer edildi. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. En erken ne zaman çıkar acaba idrarda
Benim transferin gecikmesiyle geç tutunmayı hesap edersek hemen hemen aynı bile sayılırız bence
gözün aydın canım maşallah size nazar değmesin. umut oluyorsun bizlere... kalp atışlarını duymayı ben de heyecanla bekliyorum.Benim transferin gecikmesiyle geç tutunmayı hesap edersek hemen hemen aynı bile sayılırız bencehala bir yanım inanamıyor, o ses sürekli kulağımda, ötekinin ekranda pıt pı atması gözümün önünde darısı sana, bekleyen herkese inşallah
canım inşallah her şey yolundadır. bana da elindeki ultrason kağıdından doktorunun ultrason cihazı eskiymiş gibi geldi. çok daha net gösteren ultrason cihazları var. mesela benim doktorun kliniğinde 3-5 farklı cihaz var. kimi rahme bakmak için, kimi yumurtaların takibinde kullanılıyormuş ve daha iyi sonuç veriyormuş.. acaba farklı bir klinikte daha mı muayene olsan?Kızlar selam bugün kontrolüm vardı ama ne doktorum nede ben anlayamadık. Doktorum sende çözemediğim biseyler var kesenin içini hala net göremiyorum gelişen bişey yok ama küçükte olsa fetüs var gibi senin en basta degerlerin düştü sonra yükseldi orda bi 10gün bi kaybımız oldu.o yüzden bu durumda.kestirip atamam küçükte olsa fetüs görünüyo.bu olumluya dönermi bilemem dedi.10gun öncekiyle bugunki ultrason kağıdımı atıyorum bişey söyleyin valla kafam çorba oldu @remziye_06
En umutsuz zamanımda siz bana umut oldunuz destek oldunuz valla ne kadar teşekkür etsem azgözün aydın canım maşallah size nazar değmesin. umut oluyorsun bizlere... kalp atışlarını duymayı ben de heyecanla bekliyorum.
Biliyorumki galiba kötü bişey duymaktan da korkuyorum galiba . Içime sinmezse giderim mubakkakcanım inşallah her şey yolundadır. bana da elindeki ultrason kağıdından doktorunun ultrason cihazı eskiymiş gibi geldi. çok daha net gösteren ultrason cihazları var. mesela benim doktorun kliniğinde 3-5 farklı cihaz var. kimi rahme bakmak için, kimi yumurtaların takibinde kullanılıyormuş ve daha iyi sonuç veriyormuş.. acaba farklı bir klinikte daha mı muayene olsan?
ayyyy ben gördüm valla. inşallah sağlıkla devam etsin. tebriklerEki Görüntüle 2903619
3.gün 2 ad embriyo transferi. 7. Gün bugün çok hafif bir çizgi belirdi görebliyormusnuz elim ayağım titriyor
İnşallah ya çok umutlandım şuan 7. Gün bugün aslında baya erken olduğu için korkuyorum da acaba ikisi de tuttuysa o sebeple de erken çıkmış olabilir miayyyy ben gördüm valla. inşallah sağlıkla devam etsin. tebrikler