Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbe yarabbim o nasıl bir bakış açısı ya iyimi acaba kendisi bir de hekim olmuş azcık insan olsa keşke insan böyle demorilize edilir mi sen aile hekimini değiştir bence kuzum

Cok ama cok isabetli olmus. Rasyonel olmakla anne adayini yipratmak farkli seylerdir.
Evet neden bu çocuğu yaptığıma kadar nerdeyse beni düşüncelere sevk etmeye çalıştı daha bir cok şey söyledi bana bir bilseniz inanamazsınız 7 gebelikten cok as sayıda canlı Doğum olduğunu söyledi ayrıca ikiz olsa ne yaparmışım herseyden çift almak zorunda kalırmışım ya saglıklı değilse sana anne baba diyemeyen çocuğu ne yapacaksın falan filan daha bir cok şey neden doğurmaya bu kadar hevesliymişim demiş arkamdan kız kardesime öyle söylemiş

Tövbe yarabbim o nasıl bir bakış açısı ya iyimi acaba kendisi bir de hekim olmuş azcık insan olsa keşke insan böyle demorilize edilir mi sen aile hekimini değiştir bence kuzum
Değişti kuzum cok şükür eşimin yanına geldim mutluyum burda benim yanım eşimin yanı tek basıma bunalıma giyecektim bir de hekimim hiç sağlıklı biri değil kendımi sorgulamaya başlayacaktım nerdeyse neyseki eşimin kuzeni cekti beni o yapacakmış kendi istedi zaten gebelik takibini onun dışında eşimin amcası kadın Doğum Uzmanı o da var bir de cok iyi bir doktor daha varmış burda arada ona da görünürüm insallah her şey sağlıklı ilerler suan duam bu kuzum sağlıkla kucağımıza alalım da yavrularımızı insallah hepimiz diliyorum

2 adet 3. Gün embriyosu 12 ağustosta transfer edildi. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. En erken ne zaman çıkar acaba idrarda

ohhh çok iyi olmuş senin adına çok sevindim değişmiş olmasına, tabiki senin yanın eşinin yanı en iyisii yaptın :) o aile hekiminin hakketten tedaviye ihtiyacı var şikayet etseydin keşke söylediği laflara bak ikiz olsa alırım çifter çifter sanane derdi seni mi aldı resmen çocuk düşmanı onun içsel savaşı var bence yazık allah yardımcısı olsun

3 tane de çocuğu çar üyelik kendisi neden yapmış maden bu kadar çocuk duşmanı merak ettim doğrusu her gittiğimde mutsuz ayrılıyordum yanından

Ovvvvv bu güzel haberi nasıl kaçırmış olabılırım acaba hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucağınıza aldırsın insallah benim de ilk 6 haftada gittim cok minnak atıyordu Pazartesi gittim cok şükür yaaa gerçekten bu duyguyu herkesin yasamasını cok istiyorum az daha olmasaydı yaslanıp gidecektim cok şükür her şeyin bir vakti zamanı var oncesinde dal bile kıpırdamadı bizde bütün kendime olan umudum tükenmek üzereyken geldi bu minnak saglıkla kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim insallah

Kuzum bence kesinlikle e-nabız üzerinden ya da Cimer’e şikayet etmelisin. Kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor bence de. Karşısındaki insanın ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden böyle konuşabilmesi bir doktor olarak çok ilginç gerçekten
Valla canım öyle şaşkınım ki anlatamam hissettiğim duyguyu 10-12 gün önce hcg değerim için ağlıyordum şimdi iki kalp atışını birden gördüm. 48-90-122-228-496 şu değerlerle ikizlere hamileyim şaka gibi Allah biliyor ya içimi geçen hafta keselerden biri ufak olunca demekki dedim o küçük olan boş o yüzden değerim saçmaladı başlarda. Gidici o. Bu sabah giderken hala dedim biri benle olsun başka bişi istemiyorum ama bugün şunu anladım ki Rabbim ol dedikten sonra oluyor gerisi hep teferruatmış

Gerçekten ilginç sanırım normal biri değil

2 adet 3. Gün embriyosu 12 ağustosta transfer edildi. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. En erken ne zaman çıkar acaba idrarda
Daha cok erken 3.gun embriyosu kanda 9.gun anca cikar, ben ogrendigimde 69du bir onceki tedavideki hcg..... 5.gun embriyosu test gunu bile 11-12.gun oyle dusunun...
Biraz sabirli olun, bosa uzulmeyin derim ben nacizane

O Obayram bugun ümit kaynagim sensin :)) ne mutlu masallah :)) transferde aramiz 4 gun, ben de bekliyoreee )
Benim transferin gecikmesiyle geç tutunmayı hesap edersek hemen hemen aynı bile sayılırız bence hala bir yanım inanamıyor, o ses sürekli kulağımda, ötekinin ekranda pıt pı atması gözümün önünde darısı sana, bekleyen herkese inşallah

gözün aydın canım maşallah size nazar değmesin. umut oluyorsun bizlere... kalp atışlarını duymayı ben de heyecanla bekliyorum.

canım inşallah her şey yolundadır. bana da elindeki ultrason kağıdından doktorunun ultrason cihazı eskiymiş gibi geldi. çok daha net gösteren ultrason cihazları var. mesela benim doktorun kliniğinde 3-5 farklı cihaz var. kimi rahme bakmak için, kimi yumurtaların takibinde kullanılıyormuş ve daha iyi sonuç veriyormuş.. acaba farklı bir klinikte daha mı muayene olsan?

gözün aydın canım maşallah size nazar değmesin. umut oluyorsun bizlere... kalp atışlarını duymayı ben de heyecanla bekliyorum.
En umutsuz zamanımda siz bana umut oldunuz destek oldunuz valla ne kadar teşekkür etsem az sağlıkla kulaklarında yankılansın senin de inşallah

Biliyorumki galiba kötü bişey duymaktan da korkuyorum galiba . Içime sinmezse giderim mubakkak

Herkese selamlar. Buraya ne zamandır bakmamıştım. Güzel haberler var gördüğün kadarıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben sosyal medyada vs paylaşım yapan bir tip değilim hatta sadece yakın çevreme söyledim. Ama burada sizlerle konuşuyor olmak içimi rahatlatıyor. Geçen cuma kalp atışlarını duyduk şu an 7.haftamin içindeyim. Doktorumun 6 hafta sonra gel dedi kontrole ve bu süreç nasıl daha rahat ve güzel geçecek bilmiyorum zihnen. Benim içim hiçbir zaman rahat etmeyecek sanırım. 6 hafta biter başka bir şey çıkar. Kan testlerim normal çıktı. Şimdilik her şey yolunda. Hafif kanamam olmuştu. O da normalmiş... Hatta birkaç gün önce kahverengi lekelenme oldu çok az salmış durumdayım. İğne ve fitil kullanıp hayatıma devam ediyorum. Göğüs şişkinliği hazımsızlık vs var ama kusmam yok şükür. Kusma yaşamayan var mi benim gibi.. Zaten kusma her kadında olacak diye bir şey yok. Çok şükür hiç sevmem çünkü korkarım. Bir de kasik ağrılarım var surekliiii. Ara ara azalıp ara ara artıyor. Adet sancısı gibi.... Asağıda neler olup bittiğini bilememek çok sinir bozucu :)) ve beklemekten başka çare yok. Allaha dua edip iyi düşünmem gerektiğini kendime hep söylüyorum. Bu süreci nasıl en iyi şekilde geçirebilirim... Kitap okuyan dizi izleyen bir insanım eşimle oyun oynarız bilgisayarda. Hani daha ne yapabilirim bilmiyorum. Sizler nasılsınız? Şu an bile rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…