- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 40
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Bosuna stres yaptın bak bir bebek beklemezken rabbim ikiz verdi ama hepimiz yapıyoruz o gereksiz stresi. Önemli olan sonu böyle mutlu olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin yeterki gerisi gelip geçecekGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktım. Allah’ıma çok şükür iki bebişim de benimle ikisini de gördüm
Hatırlarsınız belki doktorum aslında haftaya kalp atışına gelin demişti de direk sonra benim surat düşünce bu hafta kendi izinde olduğu için kese gelişimi kontrolü diye arkadaşına yönlendirmişti sen dayanamayacaksın diip
Biz de eşimle bu doktor fairplay gereği kalp atışı duyulacak olsa da dinletmez muhtemelen haftaya bizim doktora bırakır o anı dedik sonuçta adam aylardır uğraşıyor
En fazla kalp atışı görünüyor der dedik. Sonra hiç beklemediğimiz bir anda açtı sesi birinin kalp atışlarını duyduk neye uğradığımızı şaşırdık
Diğerini duyamadık ama ekranda gördük atışını minnacık beyaz bir nokta nasıl da atıyordu çok garip duygular içerisindeyim Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah