Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cansın güzel yüreğin için çok saol inşallah herşey yüreğinden ağzından çıkanlar gibi olur Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin insallah

zerrin hanımı filan nerden duydunuz mesela nasıl araştırdınız? ibrahim palaya bakıyorum ben instadan. doktor mu onemli labaratuvar mı hala karar veremıyorum ben de. Ama Ümit Hanımın konuşması tecrübesi benı etkiledi şimdilik oyle düşünüyorum. Benım sebepsiz 6da 3 ü döllendi 1.kalite idi olmadı.

U Umudumbayto kuzum bende Arkdaslar gibi düşünüyorum Allah’ın izniyle duamız seninle 9 10 gun sonra bebeğini göreceksin insallah sen önemli olan kendine dikkat et iyi bak her şeyin güzel olacağına İnan ve çokça ama çokça dua İnan bebeklerimiz duayla geliyor emekle geliyor bizim bebeklerimiz de nazlı ne yapalım kıymetli bebekler Rabbimin mucilzeri ve mucizelerimize sahip çıkmalıyız insallah 1 hafta sonra sevinç gözyaşları dökesin burda bebeğimi gordum diye ağlayasın mutluluktan biz de seninle mutlu olacağız ve bir mucizeye daha tanık olacağız İnan eğer o bebek sende yazılıysa yiyecek ekmeği varsa ve sana sımsıkı tutunacak annesi seni asla bırakmayacak

Güzel dileklerin için çok saolöyle çok emek veriyoruz ki bu yollarda ağrılar acilar depresyonlar kendini yetersiz hissetme sevdiğin adamın senin yüzünden baba olamayışı öz güvenin sarsılması bunların hepsi aslında Allahın takdiri ama yinede bu düşüncelerden kurtulamiyorsun kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı olsun diye kendimizi dinliyoruz ağrı varsa bebekte var vs...öyle güçlü varlıklarız ki bir tek evlatsızlık bizi bitiriyor.Ya rabbi sevgili peygamberimizin yüzü suyu hürmetine kabul et dualarımızı boynumuzu bükük kucagımızı bos bırakma evimizdeki sessizliği boz bizlere anne baba olmayı aile olmayı nasip et sağlıklı hayırlı evlatlar ver yarabbi hepimizin şansı bol olsun

İnan o konuda bir bilgim yok yolk kese ne kadar olmalı bilmiyorum.Ama şunu biliyorum ki stres kötü etkiliyo o yüzden çok zor seni anlıyorum hepimiz yaşıyoruz bu belirsizlikleri ama elinden geldiğince kötü düşünmemeye stres yapmamaya çalıs bol dua et dinlen.Allah büyük insAllah bu zor günler geçecek ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Amin canım saol insallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız yavrularimzi kucagimiza

Gunde bir kac kez giriyorum ama etiketlendigim anda muhakkak cevap veriyorum :) Eger beni etiketlerseniz gorurum :) bazen konusma hizi o kadar cok oluyor ki uzun uzun sayfalarin hepsini ozenle okuyamiyorum bir de is sureci bazen yogun oluyor gebe oldugumu bile unutuyorum Lutfen cekinmeyin. Memnuniyetle yardimci olmaya calisirim. Embriyo haftasi ile gebelik haftasi biraz farkli olabilir. Arkadasin sorusuna bakip cevaplayayim

Son adet tarihiniz cok dogru sonuc vermez. Hele ki ilerleyen donemde kese ve embriyo buyuklugu ile ilgili sorular sorunlar yaratabilir. Transfer tarihinizi ve kacinci gun embriyosu oldugunu soylerseniz hesaplayabilirim. BHCG tamamen subjektiftir ona gore hafta gun hesaplamasi yapamayiz.

som adet tarihiniz belli olmasa da embriyonuzun kacinci gun embriyosu oldugu ve transfer tarihinizle bir embriyo haftasi hesaplanabilir.

merhaba.. hakkınızda hayırlısı olsun burada genelde kanaması olana progesteronu kalçadan direkt yapıyorlar sıvı takviyesi yapıyorlar, geçmezse takviye progesteron hem iğne hem hap/fitil olarak veriyorlar. genelde progesteron bunu durduruyor biliyorum. östrojen ve progesteron takviyesi almaya devam ettiğiniz sürece adet olamazsınız ama benim bildiğim. tüp bebek tedavisi transfer sonrası bu ilaçlara devam ettirmiyor mu doktorunuz, ettiriyorsa regl olamazsınız. düşük bile olsa ilaçları bıraktıktan sonra regl olup atılır. daha önceki mesajlarınızı pek okumadım maalesef, transfer sonrası kaçıncı gününüz şuan acaba ve ilk kez mi hcg baktırdınız? çok ilginç ilerlemiş süreciniz cidden

som adet tarihiniz belli olmasa da embriyonuzun kacinci gun embriyosu oldugu ve transfer tarihinizle bir embriyo haftasi hesaplanabilir.
2hft geriden geliyormuş 7hft olması lazımdı dedi doktorum 5hftada görünüyormuş yolk keseside 2.5 in altı olunca sağlıksız gebelik sayılıyor diye okudum bi yerde benimki 1.84mm

Eklentiler

• 20210809_201234.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210809_202423.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20210809_202429.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba.ben kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum.ama burda başka tüp bebek doktoru davet edilmiş oda çok iyi bir doktor.onun yanına gitsem olurmu?

2hft geriden geliyormuş 7hft olması lazımdı dedi doktorum 5hftada görünüyormuş yolk keseside 2.5 in altı olunca sağlıksız gebelik sayılıyor diye okudum bi yerde benimki 1.84mm
Embriyo transfer tarihiniz ve kac gunluk embriyo (3. gun 5. gun dondurulmus taze) soylemeniz mumkun mudur acaba?

Kızlar merhaba.ben kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum.ama burda başka tüp bebek doktoru davet edilmiş oda çok iyi bir doktor.onun yanına gitsem olurmu?
Eger kendi hekiminize gidemiyorsaniz tum bilgileriniz yaninizda olsun, cunku bazi seyleri ekranlardan goremezler, ozellikle de kullanmakta oldugunuz ilaclari not alin, elbette gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…