- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Cansın güzel yüreğin için çok saolU Umudumbayto canımm hayra gonlunu teslım etsınler inşaallah umutlandırmak için değil de şu ihtimal de var niyetiyle sölüyorum duymussundur sen de belki bebişler bazen kendını kucuk gosterıp bır anda gelısmeye devam edıyorlar 1 2 hafta gerılıgı de kalp atısı vs oldugunda ılerıki haftalarda yetişiyor deniliyor bunu yaşayan kişilerdencok okudum inşaallah senın kı de sonunda senı sevındıren nimetlerden biri olur
zerrin hanımı filan nerden duydunuz mesela nasıl araştırdınız? ibrahim palaya bakıyorum ben instadan. doktor mu onemli labaratuvar mı hala karar veremıyorum ben de. Ama Ümit Hanımın konuşması tecrübesi benı etkiledi şimdilik oyle düşünüyorum. Benım sebepsiz 6da 3 ü döllendi 1.kalite idi olmadı.merhaba ben de funda hanımı düşünüyordum ( ön görüşmeye de gittim) ,bugün Ümit İncebozla ön gmrğşmeye gittim. Kesınlikle daha bilgili olduğunu düşünüyorum. Medikal prk seçmek istememin sebebi de labaratuvar idi. Bugün kafam iyice karıştı. Ümit Hanımla gçrüşmemiz çok iyi geçti. Nasıl karar vereceğimi bikmıyorum. Genetik sonuçlarımı beklıyorum ben de.
Çok teşekkürler, sizin de güzel haberlerinizi okuyalım buradan inşallahMaşallah allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına bende cumartesi günü 2 adet embriyo transferim var
Güzel dileklerin için çok saolU Umudumbayto kuzum bende Arkdaslar gibi düşünüyorum Allah’ın izniyle duamız seninle 9 10 gun sonra bebeğini göreceksin insallah sen önemli olan kendine dikkat et iyi bak her şeyin güzel olacağına İnan ve çokça ama çokça dua İnan bebeklerimiz duayla geliyor emekle geliyor bizim bebeklerimiz de nazlı ne yapalım kıymetli bebekler Rabbimin mucilzeri ve mucizelerimize sahip çıkmalıyız insallah 1 hafta sonra sevinç gözyaşları dökesin burda bebeğimi gordum diye ağlayasın mutluluktan biz de seninle mutlu olacağız ve bir mucizeye daha tanık olacağız İnan eğer o bebek sende yazılıysa yiyecek ekmeği varsa ve sana sımsıkı tutunacak annesi seni asla bırakmayacak
İnan o konuda bir bilgim yok yolk kese ne kadar olmalı bilmiyorum.Ama şunu biliyorum ki stres kötü etkiliyo o yüzden çok zor seni anlıyorum hepimiz yaşıyoruz bu belirsizlikleri ama elinden geldiğince kötü düşünmemeye stres yapmamaya çalıs bol dua et dinlen.Allah büyük insAllah bu zor günler geçecek ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniAllah razı olsun çok saolinşallah öyle olur kurban olduğum Allah yardım et bana ve benim gibi aynı yolda olan tüm kullarina yolk kesesi 1.88 gibi bişey söyledi düşük oda demi sağlıksız olduğunu gösteriyor galiba
Amin canım saol insallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız yavrularimzi kucagimizaİnan o konuda bir bilgim yok yolk kese ne kadar olmalı bilmiyorum.Ama şunu biliyorum ki stres kötü etkiliyo o yüzden çok zor seni anlıyorum hepimiz yaşıyoruz bu belirsizlikleri ama elinden geldiğince kötü düşünmemeye stres yapmamaya çalıs bol dua et dinlen.Allah büyük insAllah bu zor günler geçecek ve sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
Gunde bir kac kez giriyorum ama etiketlendigim anda muhakkak cevap veriyorum :) Eger beni etiketlerseniz gorurum :) bazen konusma hizi o kadar cok oluyor ki uzun uzun sayfalarin hepsini ozenle okuyamiyorum bir de is sureci bazen yogun oluyor gebe oldugumu bile unutuyorum5 hafta 2 günlük kuzum kese 4cm yolk 1.84 mm oda 5 haftalık gebelik için gayet normal
Sen sonucunu ne zaman aldın bide ayın kaçında transfer olmuştun bir hesaplayalım
remziye_06 daha iyi anlıyor ama kesşke buradaysa konu hakkında bilgisi varsa aydınlatsa bizi
bir bakarız hesap yaparız bizde
Son adet tarihiniz cok dogru sonuc vermez. Hele ki ilerleyen donemde kese ve embriyo buyuklugu ile ilgili sorular sorunlar yaratabilir. Transfer tarihinizi ve kacinci gun embriyosu oldugunu soylerseniz hesaplayabilirim. BHCG tamamen subjektiftir ona gore hafta gun hesaplamasi yapamayiz.Bu konuda benim de kafam çok karıştı bugün araştırdım da biraz. İlk başta neye göre hesaplamak doğru acaba? Sat a göre diyen de var, transferden 15 gün öncesini sat kabul edin diyen de. Benim arada bir hafta oynuyor o zaman. hcg değerime göre ikinci hesaplama daha uyuyor gibiSat 4 Temmuz, transfer 25 Temmuz
som adet tarihiniz belli olmasa da embriyonuzun kacinci gun embriyosu oldugu ve transfer tarihinizle bir embriyo haftasi hesaplanabilir.Kızlar merak edenler vardı tek tek yazmayım istedim bugün ultrason randevum vardı kesemiz göründü ama bebek görünmedi yolk var 1.88dedi.normalde 7hftlk olması lazım ama 5hftlık görünüyo dedi.ya sağlıksız gelişim olucak yada gelişecek dedi.suan bişey diyemiyorum son adet tarihin belli olmadığı icin(6ay menepoza sokmuştu transfer oncesi) 10gun sonra tekrar bakıcaz net belli olur o zaman dedi.
merhaba.. hakkınızda hayırlısı olsun burada genelde kanaması olana progesteronu kalçadan direkt yapıyorlar sıvı takviyesi yapıyorlar, geçmezse takviye progesteron hem iğne hem hap/fitil olarak veriyorlar. genelde progesteron bunu durduruyor biliyorum. östrojen ve progesteron takviyesi almaya devam ettiğiniz sürece adet olamazsınız ama benim bildiğim. tüp bebek tedavisi transfer sonrası bu ilaçlara devam ettirmiyor mu doktorunuz, ettiriyorsa regl olamazsınız. düşük bile olsa ilaçları bıraktıktan sonra regl olup atılır. daha önceki mesajlarınızı pek okumadım maalesef, transfer sonrası kaçıncı gününüz şuan acaba ve ilk kez mi hcg baktırdınız? çok ilginç ilerlemiş süreciniz ciddenMerhabaBenim kanamam kırmızı şekilde devam ediyor, ama koyu renk, kan sukandırıcı transferden sonra 1 hafta kullandım, 5 ağustos son iğneyi yaptım, yani doktor öyle yazmıştı bana. Sonra 2 ilaç yazdı kanadan sonra, biri progesteronu iptal edip kullanmam için, diğeri de galiba ameliyat falan sonrası kan kaybına karşı kullanıyormuş, hamileler de hamilelik süresinde kanama olunca kullanıyormuş. İlk ilaç da çok fonksiyonlu, üzerinde çocuğun düşmesini önlemesi de yazıyor, regli düzene sokması da. bugün kan verdim, yarın cevabı hazır olucak, ama bence bu regl, ama hiçbir ağrı yok
Amin inşallahÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Selam..3.gün emriosu 1.kalite 3adet transfer edildi.9temmuzsom adet tarihiniz belli olmasa da embriyonuzun kacinci gun embriyosu oldugu ve transfer tarihinizle bir embriyo haftasi hesaplanabilir.
2hft geriden geliyormuş 7hft olması lazımdı dedi doktorum 5hftada görünüyormuşsom adet tarihiniz belli olmasa da embriyonuzun kacinci gun embriyosu oldugu ve transfer tarihinizle bir embriyo haftasi hesaplanabilir.
Embriyo transfer tarihiniz ve kac gunluk embriyo (3. gun 5. gun dondurulmus taze) soylemeniz mumkun mudur acaba?2hft geriden geliyormuş 7hft olması lazımdı dedi doktorum 5hftada görünüyormuşyolk keseside 2.5 in altı olunca sağlıksız gebelik sayılıyor diye okudum bi yerde benimki 1.84mm
Eger kendi hekiminize gidemiyorsaniz tum bilgileriniz yaninizda olsun, cunku bazi seyleri ekranlardan goremezler, ozellikle de kullanmakta oldugunuz ilaclari not alin, elbette gidebilirsiniz.Kızlar merhaba.ben kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum.ama burda başka tüp bebek doktoru davet edilmiş oda çok iyi bir doktor.onun yanına gitsem olurmu?
Dondurulmuş 3.gün emriosu 3adet transfer edildi 9temmuz transfer günüEmbriyo transfer tarihiniz ve kac gunluk embriyo (3. gun 5. gun dondurulmus taze) soylemeniz mumkun mudur acaba?
Günaydın canım hadi gözünaydınEveet, 12.gun (4+4) kontrole geldim 2 kese net olarak gozuktu, 3. Bir noktacigin olup olmadigina emin olamadi artik haftaya bakacak.