Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Geçen haftadan beri takip ediyorum sizleri. 2 senedir burda çoğu başlığı okumuş ve umut aramış biri olarak belki bende birine umut olurum diye yazmak istedim. 27 Temmuzda 5. Gün embriyosu transferim olmuştu. Normalde yarın 10. Gün test günüm ama ben dün evde test yaptım ve ilk defa pozitifi gördüm. 4 yıllık evliyim, 3 yıldır çocuk istiyoruz ve bu 3. Tüp bebek denememiz. Bugün kanda baktırdım 112 çıktı sonucum, yarın doktoruma gidip yine baktırcam artış var mı diye merak ediyorum burda belki umut olurum dediğim nokta embriyomuz 4CC kaliteydi, doktorum yüzde 50 şans vermişti. Kesin tutunmayacak diye o kadar emindim ki testte çift çizgiyi görünce şok oldum Kaliteye takılmayın ben anladım ki rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor

Hadi gözün aydın canım herkes bahtında ne varsa onu yaşıyor canm dediğinde o kadar haklısın ki yeter ki Rabbım ol desin olmayacak birşey yok yarın inşallah güzel bi artış olur haber edersin bizlere

Bu arada ben buraya yazmadım sanırım gecenki idrar testinde silik gördüğüm çizgi gerçekti dün kan verdim ve socuç 238 çıktı hamileyim haftaya çarşamba tekrar kan vericem artışa bakacaklar. (bu arada ben almanyadayım burada biraz farklı ilerliyor sanırım süreç çünkü orada 2 günde 1 bakılırken kana burada 1 hafta ya randevu verdiler stresli biraz)

Kızlar biliyorsunuz dün negatif sonuç almıştım bugün adetim tam söküldü ve pette beyaz pıhtı şeklinde parçalar geldi bi kaç defa sanırım onlar embriyolar değilmi doktorumla hafta içi görüşebileceğim eşim izin alamadı bende tek gitmek istemedim bakalım dondurulmuş embriyolarım var ama bi kaç ay sonra düşünüyoruz

Canım ınsaallah en kısa sürede hem bedenen hem ruhen atlatırsın bu sürecini ve nasip olur ınsaallah gelecek aylar

Harika tebrik ederim sağlıkla devam etsin. Sağlıkla doğsun inşallah

Bekliycem artık mecbur

Vallahi bende merak ediyorum bende de 3 tsne 1i tutdu 2 si nereye oldu bilmiyorunim
Benimde aynısı oldu ama sonradan görünüyormuş varsa tutunmaları aynı olmuyor sanırım tek sağlıklı olsunlarda tek çift basımınızın tacı Rabbim herkese taşıyacağı yükü verir mutlaka hep hayırlısını eliyorum bu konuda

Benimde kan değerim çok yüksek çıkdı.ama tek kese gördük

Benimde aynısı suan kuzum bugun randevum var Pazartesi baktırdım başka doktora üstten baktı tek kese vardı bakalım bugun kendi doktorum Alttan bakacak herseyğn hayrılsı sağlıklı olması önemli olan

Kızlar bugun benim kahverengi akıntım oldu.bi şey olmaz dimi.kanama neden oluyoşuyor acaba.bebek gayet sağlıklıydı
Canım, kanama lekelenme tüp bebek de çok sık karşılaşılan bir durum korkmana gerek yok. Kırmızı olmadığı sürece normal kabul ediliyor. Hatta bende kırmızı kanama oldu baya böyle pıhtıli adet olur gibi. Çok korkmuştum hematom oluşmuş yani kesenin yanında kanama alanı varmış ve bu da tüp bebek de çok sık olan bir durummuş. Hiç aklıns kötü bir şey getirme bunların hepsi bir şekilde geçiyor doktor bana 10. Haftayı atlatırsak daha rahat oluruz demişti. Sıkacağız dişimizi sonu güzel olacak

Doktorlar da aşı konusunda görüş ayrılığında olduğu için haliyle kafalar karışıyor tabi işyerimde bi baskı oluştu aşıların olunması konusunda tabi benim ayrıca ilaca karşı ciddi gelişen alerjim de var biraz korkuyorum. hem son transferimde kimyasal gebelik gelişti haliyle ben de korkuyorum yanlış yapmaktan bazı doktorlar hamilelere asla önermiyor aşıyı

Sen nasılsın peki anlaşılan sürecini etkilemedi çok şükür bu güzel tabii ama ortada bu kadar muamma varken insan bir korkuya kapılmıyor da değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…