Anladım teşekkür ediyorum. İllaki sayısı önemli mi yani.bana tüp bebek doktoru yazdı özelde. o kağıtlarla üniv.gittim yapabilir miyiz burda dedim rica ettim. 2 düşük varsa tabi
isteyebilirsin. 2 olumsuz trans var diye yaptırdım ben.
Yok başkent üniversitesi hastanesi(Ankara). Tabi özel de olsa kendi içinde farklılıkları vardır.yok maalesef özel klinikte tedavi görüyorum ben. sizin süreciniz devlet hastanesinde mi ilerledi? belki o yüzden bir farklılık vardır
MerhabaHamile olan kızlar beta hcg baktırdığınızda progestan baktırdınız mı?benim progestan değerim hep 40 çıkıyor 5. Hafta ya girdim normal mi sizce?
Hadi gözün aydın canımHerkese merhaba. Geçen haftadan beri takip ediyorum sizleri. 2 senedir burda çoğu başlığı okumuş ve umut aramış biri olarak belki bende birine umut olurum diye yazmak istedim. 27 Temmuzda 5. Gün embriyosu transferim olmuştu. Normalde yarın 10. Gün test günüm ama ben dün evde test yaptım ve ilk defa pozitifi gördüm. 4 yıllık evliyim, 3 yıldır çocuk istiyoruz ve bu 3. Tüp bebek denememiz. Bugün kanda baktırdım 112 çıktı sonucum, yarın doktoruma gidip yine baktırcam artış var mı diye merak ediyorumburda belki umut olurum dediğim nokta embriyomuz 4CC kaliteydi, doktorum yüzde 50 şans vermişti. Kesin tutunmayacak diye o kadar emindim ki testte çift çizgiyi görünce şok oldum Kaliteye takılmayın ben anladım ki rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor
Maşallah maşallah Allah gönlünüze göre versin kaç tane istiyorsanız o kadar tutsun inşallahBende de 3 var, test gunumu bekliyorum :)
yo hayır yani senin ısrarcı olman gerek. bana zaten kendileri yazdı bu bu testlerine baktır diyeAnladım teşekkür ediyorum. İllaki sayısı önemli mi yani.
Canım ınsaallah en kısa sürede hem bedenen hem ruhen atlatırsın bu sürecini ve nasip olur ınsaallah gelecek aylarKızlar biliyorsunuz dün negatif sonuç almıştımbugün adetim tam söküldü ve pette beyaz pıhtı şeklinde parçalar geldi bi kaç defa sanırım onlar embriyolar değilmi doktorumla hafta içi görüşebileceğim eşim izin alamadı bende tek gitmek istemedim bakalım dondurulmuş embriyolarım var ama bi kaç ay sonra düşünüyoruz
Çok teşekkür ediyorumyo hayır yani senin ısrarcı olman gerek. bana zaten kendileri yazdı bu bu testlerine baktır diye
Harika tebrik ederim sağlıkla devam etsin. Sağlıkla doğsun inşallahHerkese merhaba. Geçen haftadan beri takip ediyorum sizleri. 2 senedir burda çoğu başlığı okumuş ve umut aramış biri olarak belki bende birine umut olurum diye yazmak istedim. 27 Temmuzda 5. Gün embriyosu transferim olmuştu. Normalde yarın 10. Gün test günüm ama ben dün evde test yaptım ve ilk defa pozitifi gördüm. 4 yıllık evliyim, 3 yıldır çocuk istiyoruz ve bu 3. Tüp bebek denememiz. Bugün kanda baktırdım 112 çıktı sonucum, yarın doktoruma gidip yine baktırcam artış var mı diye merak ediyorumburda belki umut olurum dediğim nokta embriyomuz 4CC kaliteydi, doktorum yüzde 50 şans vermişti. Kesin tutunmayacak diye o kadar emindim ki testte çift çizgiyi görünce şok oldum Kaliteye takılmayın ben anladım ki rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor
Allah korusunLutinus aparatla yerleştiriyorum o yönden iyi içerde bir leke kanama olursa aparata geliyor Allah korusun hiçbirimiz görmek istemeyiz tabiki
Benimde aynısı oldu ama sonradan görünüyormuş varsa tutunmaları aynı olmuyor sanırım tek sağlıklı olsunlarda tek çift basımınızın tacı Rabbim herkese taşıyacağı yükü verir mutlaka hep hayırlısını eliyorum bu konudaBekliycem artık mecbur
Vallahi bende merak ediyorum bende de 3 tsne 1i tutdu 2 si nereye oldu bilmiyorunim
Amin inşAllah canım.Benimde aynısı oldu ama sonradan görünüyormuş varsa tutunmaları aynı olmuyor sanırım tek sağlıklı olsunlarda tek çift basımınızın tacı Rabbim herkese taşıyacağı yükü verir mutlaka hep hayırlısını eliyorum bu konuda
Benimde kan değerim çok yüksek çıkdı.ama tek kese gördükMerhaba
İkinci kese saklanıyor olabilir evet kesin sonuç kalp atışını görmeye gittiğinizde belli olur
Burada bir arkadaş vardı ilk kontrolünde tek kese ikinci kontrolünden çift keseyi görmüştü
Eğer ikinci embriyo tutmadıysa zaten minicik bişey gözle görülemeyen vücut bir şekilde yok ediyordur.
Hakkınızda hayırlısı
Benimde aynısı suan kuzum bugun randevum var Pazartesi baktırdım başka doktora üstten baktı tek kese vardı bakalım bugun kendi doktorum Alttan bakacak herseyğn hayrılsı sağlıklı olması önemli olanSelam kızlar,dünsormuştum aşk olsun kimse yazmamış bana o yüzden bir kez daha sormak istedimiki adet embriyom transfer olmuştu gebelik var bir kese gördük..ikinci kese saklanıyor olabilir mi?yani tutmadıysa diğer embriyoya ne oluyor,regli olmadan vücuttan nasıl atılıyor
Canım, kanama lekelenme tüp bebek de çok sık karşılaşılan bir durum korkmana gerek yok. Kırmızı olmadığı sürece normal kabul ediliyor. Hatta bende kırmızı kanama oldu baya böyle pıhtıli adet olur gibi. Çok korkmuştum hematom oluşmuş yani kesenin yanında kanama alanı varmış ve bu da tüp bebek de çok sık olan bir durummuş. Hiç aklıns kötü bir şey getirme bunların hepsi bir şekilde geçiyor doktor bana 10. Haftayı atlatırsak daha rahat oluruz demişti. Sıkacağız dişimizi sonu güzel olacakKızlar bugun benim kahverengi akıntım oldu.bi şey olmaz dimi.kanama neden oluyoşuyor acaba.bebek gayet sağlıklıydı
Canım benim kronik hastalıgım var doktorum once yapma demişti beklemeliyiz sonrada yapabilirsin demişti aylar sonra ama bebeğe karar vermiştik ozman tedaviye başlamadan aşını ol önce demişti o yuzden artık hızlandırmaya çalıştım aşıyı ama yine de 2 aşım yumurta büyütme iğnelerinin 6.gününe denk geldi tabiki hepsini doktora daşınarak yaptım yani sonuç olarak aşımı oldum ben