- 7 Ocak 2021
- 58
- 93
Aslında bana 17 Ağustos dediler dedim dayanamam o kadar başka doktora gidecektim vazgeçtim bakalım az kaldı.ultrason ile mi alttan mi baktılar? Tabiki haber veririmBen geçen cuma gitdim.gördük keseyi.11 ağustosa çağırdı kalbi için.haber ver gidince bakalım duyulcakmı sende.ben erken diye düşündüm belki gelcek hafta sonu giderim
Bekliycem artık mecburArkadaşlarımın 10.haftada kesmis hep
Vallahi bende merak ediyorum bende de 3 tsne 1i tutdu 2 si nereye oldu bilmiyorunimSelam kızlar,dünsormuştum aşk olsun kimse yazmamış bana o yüzden bir kez daha sormak istedimiki adet embriyom transfer olmuştu gebelik var bir kese gördük..ikinci kese saklanıyor olabilir mi?yani tutmadıysa diğer embriyoya ne oluyor,regli olmadan vücuttan nasıl atılıyor
Lutinus aparatla yerleştiriyorum o yönden iyi içerde bir leke kanama olursa aparata geliyor Allah korusun hiçbirimiz görmek istemeyiz tabikiYok progestan kapsül canım
Üstden baktı.göründü.yarın bile gitsen görünürAslında bana 17 Ağustos dediler dedim dayanamam o kadar başka doktora gidecektim vazgeçtim bakalım az kaldı.ultrason ile mi alttan mi baktılar? Tabiki haber veririm
3 müBekliycem artık mecbur
Vallahi bende merak ediyorum bende de 3 tsne 1i tutdu 2 si nereye oldu bilmiyorunim
O zaman kalp atışı alttan kesin duyulurÜstden baktı.göründü.yarın bile gitsen görünür
1.keseyi gorunce 1 hafta sonra tekrar bakiyorlar, eger yoksa 2.bebek yoktur. Implantasyon saglanmamistir, genelde vucut akintisi ile atilir fark etmezsin bileSelam kızlar,dünsormuştum aşk olsun kimse yazmamış bana o yüzden bir kez daha sormak istedimiki adet embriyom transfer olmuştu gebelik var bir kese gördük..ikinci kese saklanıyor olabilir mi?yani tutmadıysa diğer embriyoya ne oluyor,regli olmadan vücuttan nasıl atılıyor
Bende de 3 var, test gunumu bekliyorum :)3 müçoğul gebelikler riskli diye 2 den çok koymuyorlar diye duymuştum demekki doğru değilmiş
Birsey olmaz o kadardan bosa karninizi delmeyin 1-2 damla ise. Nihayette ampulu de tam 0 bosaltamiyoruz.Arkadaşlar bişey sorucam prolutex iğne kullananlar benim hep iğnenin içinde azıcık kaliyo doz eksik olur diye endişe ediyorum ama ne yaptıysam sonuna kadar bitmiyo çok değil ama 2 damla kadar kaliyo havasını alıyorum dik vuruyorum yavaş vuruyorum varmı bildiğiniz bir çözüm yada sizdede oluyor mu.İlk başlarda böyle olunca iki kez batiriyordum ama artık zar zor bir kez yer buluyorum zaten iki iğne var
Yok zaten artık delemiyorum yer yokBirsey olmaz o kadardan bosa karninizi delmeyin 1-2 damla ise. Nihayette ampulu de tam 0 bosaltamiyoruz.
MerhabaSelam kızlar,dünsormuştum aşk olsun kimse yazmamış bana o yüzden bir kez daha sormak istedimiki adet embriyom transfer olmuştu gebelik var bir kese gördük..ikinci kese saklanıyor olabilir mi?yani tutmadıysa diğer embriyoya ne oluyor,regli olmadan vücuttan nasıl atılıyor
Akıntı kanama şeklinde mi acaba?1.keseyi gorunce 1 hafta sonra tekrar bakiyorlar, eger yoksa 2.bebek yoktur. Implantasyon saglanmamistir, genelde vucut akintisi ile atilir fark etmezsin bile
Cevabınız için teşekkür ederim,hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsunMerhaba
İkinci kese saklanıyor olabilir evet kesin sonuç kalp atışını görmeye gittiğinizde belli olur
Burada bir arkadaş vardı ilk kontrolünde tek kese ikinci kontrolünden çift keseyi görmüştü
Eğer ikinci embriyo tutmadıysa zaten minicik bişey gözle görülemeyen vücut bir şekilde yok ediyordur.
Hakkınızda hayırlısı
Canım benim kronik hastalıgım var doktorum once yapma demişti beklemeliyiz sonrada yapabilirsin demişti aylar sonra ama bebeğe karar vermiştik ozman tedaviye başlamadan aşını ol önce demişti o yuzden artık hızlandırmaya çalıştım aşıyı ama yine de 2 aşım yumurta büyütme iğnelerinin 6.gününe denk geldi tabiki hepsini doktora daşınarak yaptım yani sonuç olarak aşımı oldum benKızlar covıd aşınızı oldunuz mu, olmayı düşünüyor musunuz? doktorunuz bu konu hakkında ne düşünüyor ben biraz çekiniyorum açıkçası eylül de tekrar deneme yapıcam açıkçası korkuyorum aşıyla ilgili ciddi tereddütler ortalıkta dilden dile dolaşıyorken sizlerin görüşleri neler transfer öncesi transfer sonrası ya da hamilelik gelişince yaptıran oldu mu?
Ankara başkent üni. HastanesiO ne güzel hastanemis siz nerde hangi hastanede yaptırdınız