Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya çok güzel hayırlı olsun güzel anne sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım aşıyla ilgili o kdr çok teori var ki inanın bilemedim gerçi benim ilaca karşı alerjim de var yanlış bişey yapmaktan korkuyorum transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi biay sonra tekrar denicem yeterince suçluyorum kendimi ama söyledikleriniz iyi hissettirdi araştırıcam ben de kaç haftalık hamilesiniz bu arada?

Canim ben şimdilik cok iyiyim ıkıncı aşı biraz zorlamıştı beni 2 gün sürdü oda bende iş sebebiyle yapmak zorunda kaldım hastanede çalıştıgım için herkes olmuştu bi ben olmamıştım hamile iken asla yapmayın zaten

ya sizin işyeriniz benim şirket mesafemden çok daha da uzak ben yaklaşık 20 km gidip geliyorum alternatifleriniz varsa mutlaka değerlendirin tabii ama benim maalesef hiçbir alternatifim yok şirket özel sektör ve kafasız bir yer olunca ne yazık ki zaten gizli tutuyorum asla bilmiyorlar saklı tutucam maalesef hamilelik söz konusu da olduğunda

Ay bide hastane Allah kolaylık versin ne diim... hamilelik inşallah olur valla ağzınızdan bal damlıyor eylül de deneme yapıcam doktorumla öyle konuştum bakalım bekleyip görücez.. Aslında benim önce ilaç alerji testlerini yaptırmam lazım ağrı kesici ilaçlara karşı alerjim var ve ciddi boyutta hastanelik oluyorum ve çok yeni bir durum bu yaşadığım o yüzden korkum var açıkçası ama Şirket ol diyor

Canım şirket ol der iş veren her zman aynıdır ama bu ciddi bir problem bi kaç arkadaşda gördüm onlarında ilkinde alerji olmuş yuzleri falan şişmiş bayagı o yuzden ikinciyi yaparken doktora soylemişti doktor aşıdan yarım saat once bi hap vermişti çok şükür 2de bi sıkıntı yaşamadı. Hesaplamanı güzel yap canım aşı arasında en az 4 hafta var 5de olabilir. Benim tüp bebek doktorlarımda yapabilirsin dedi hatta ben 1 ay ertelemeyi düşündüm aşı denk geliot diye hiç sıkıntı yok dediler yumurta büyütme iğneleri kullanırken yapabilirsin onemli olan sonrası da denk gelmesin demişti be bende oyle yaptım. Çok şükür hamileyim şuan 2. Kanı vermeyi bekliyorum. Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bir şekilde

Randevunuz guzel gecsin ♡ Elimden geldigince yine cevaplarim estagfurullah ne demek.

Çok teşekkür ederim canım.inan çok iyi geldi bu bana.burda da çok gördü.inşAllah bi.şey olmaz

Sizlere embriyo kaliteniz ile ilgili bilgi verilmemesi hasta haklarina aykiridir. Tup bebek surecinde imzaladiginiz formlarin bir ornegini fotokopi olarak alin bundan sonra. Yumurta buyuklugunden cok embriyonuzun kalitesi ve gunu hakkinda muhakkak bilgilendirilmeniz gerekirdi. Arzu ederseniz konuyla ilgili avukatlarla gorusup tedavi bedelinizin iadesini isteyebilirsiniz o zaman bakin nasil o ozel klinikler kuzulara donuyorlar.

Canım çok geç gördüm çok üzüldüm doktorun geri dönüş yaptı mı ya da tekrardan test önerdi mi inşallah değerlerin normale döner kötü düşünmek istemiyorum
Merhaba canım. Artış az ama hemen karalar bağlama dedi. Çift transfer etmiştik biri düştüğü için az artmış olabilir dedi. He yine de ikisi de hala devam ediyor olabilir dedi. Birşey söylemek için erkenmiş. Ama dedim diğer ihtimaller boş veya dış gebelik. Evet onları da göz önünde tutmamız gerekiyor ama cumartesiyi bekleyelim dedi. Peki dedim
Cumartesi tekrar vereceğim.
10. Gün sağlık ocağına vermiştim arada diğerlerinden bağımsız meraktan 115 çıkmıştı bugün 12. Gün tekrar oraya da verdim bi. Aşağı yukarı belli olur artık. Pek umudum kalmadı artık ama bekliyorum bakalım. Gelirse mucizem olur gelmezse kısmet değilmiş yine diyorum

Embriyolar hashas tanesi kadardir neredeyse ve cogu zaman vucut tarafindan emilir, siz sokulusunu fiziken gozle goremezsiniz, progesteron fitil kullaniyor muydunuz onlarin da etkisiyle renk degisimi olmuştur. Bu imaji resmi gozunuzun onunde boyle canlandirip kendinize eziyet etmeyin lutfen cok gecmis olsun.

Ben guzel haberler alacaginiza da inaniyorum, sanki bir tanesi sizinle olabilir.

Kızlar bugun benim kahverengi akıntım oldu.bi şey olmaz dimi.kanama neden oluyoşuyor acaba.bebek gayet sağlıklıydı
Zaman zaman akintilar görülebiliyor bu kahverengi ya da acik pemde kimi zaman rahim agzindaki eski kan sokuluyor bazen de uterusun genislemesine bagli olarak degisim oluyor. Cok agrili ve kirmiziya yonelirse zaten hekiminize haber verirsiniz. Bazi anne adaylari yoruldugunda bu tur kahverengi lekelenmelerin oldugunu bildirmisti. Daha cok dinlenirseniz belki faydasi olur.

Konuşdun doktorlar canım iğne yazdın kan sulandırıcıyı kes dedi fitilide bağırsakdan koy dedi.inşAllah gelmez devamı.çok teşekkür ederim

Bence 10.güne göre çok iyi çıkmış değeriniz.inşAllah 2 kat artım olur

teşekkür ederim cevaplarınız için... Aynen benim de dudaklarım şişiyo vücudum kızarıyor yüksek ateş sinovac da sıkıntı olmuyor dediler ama söylediğim zaman aralıklarını dikkate alıcam mutlaka dondurulmuş embriyom var 3 tane inşallah onlar da nasip olur yumurta toplama işlemi şimdilik yok çok şükür bakalım hayırlısı hakkımızda

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim yalnız tüp bebek bebekleri çok güzel oluyolar söylim bal gibiler güzel anne....

Hamileliğin çok güzel huzurlu gitsin inşallah

Kuzum çift transferse bekle
Benim tek transfer ilk değerim 875 ikinci 2275 çıktı ama benim tek transfer olduğu için çok düşük ihtimal
Ama senin olabilir
Çiftde diyil 3 tane3üde Aklas demişdi doktor.hala ihtimal var diyon.ama senin çok yüksekmiş.benim 200 ikincide 600 civarı çıkmışdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…