- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 40
Anladım canım senin Dr erken test istemiş rabbim hakkında hayırlısını versin canım Allah'tan umut kesilmezİkinci %35 artış baya düşük.
Cevap bekliyorum kendisinden hala…
7. Günü ben kendim vermiştim de 9. Gün doktorumun istediği test günüydü zaten 11 yani bugün artış kontrolüydü. 7den dokuza da tam katlamadı ama dediğin gibi erken verdim dedim. Üzmim kendimi dedim ama işte buna çok bel bağlamıştım o yüzden hep bu sefer artacak dedim. ikisinde de olmayınca hatta bunda artış iyice azalınca pek inancım kalmadı ister istemez
Amin canım inşallah sağolAnladım canım senin Dr erken test istemiş rabbim hakkında hayırlısını versin canım Allah'tan umut kesilmez
İki embriyo olduğunu bilmiyordum, bu durumda birisi düşmüş ama diğeri devam ediyor da olabilir. Doktorunuzun söyleyecekleri çok kıymetli.İkinci %35 artış baya düşük.
Cevap bekliyorum kendisinden hala…
7. Günü ben kendim vermiştim de 9. Gün doktorumun istediği test günüydü zaten 11 yani bugün artış kontrolüydü. 7den dokuza da tam katlamadı ama dediğin gibi erken verdim dedim. Üzmim kendimi dedim ama işte buna çok bel bağlamıştım o yüzden hep bu sefer artacak dedim. ikisinde de olmayınca hatta bunda artış iyice azalınca pek inancım kalmadı ister istemez
Canım bende tedaviye kadar dedim yapturam aşıyı diye.doktor izin vermedi bekle dedi.sonrada hamilelik.çoçuk dopana kadar düşünmiyorum.zaten anlayış gösteriyolar hamilelere
Dönüş yapmadı hala bekliyorum bakalımİki embriyo olduğunu bilmiyordum, bu durumda birisi düşmüş ama diğeri devam ediyor da olabilir. Doktorunuzun söyleyecekleri çok kıymetli.
ben daha keseyi de görmedim 07 ağustos da gel dedi doktorum kalp atışını da aynı anda duyar herhalde diye :) sen gördün mi keseyi?Evet 12 temmuz)))kalp atışı için ne zaman gidicen?
Bizim orada da olmayan bir ben kaldim, tedavi arasinda bir bosluk olmadi acikcasi olamadim. Evden hastane harici hic cikmiyorum, kimseyi kabul etmiyorum, kizimi okula yollamadim. Ilk 3 ay zaten asi yapmiyorlar. Doguma kadar asi olmam sanirim.Çalışıyorum yönetim aşı yapılsın yoksa pcr testi istiyor sürekli transferime de daha var işyerinden saklıyorum tabiki bilmelerini istemiyorum napıcam bilemedim doktorumla konuşucam
bana tüp bebek doktoru yazdı özelde. o kağıtlarla üniv.gittim yapabilir miyiz burda dedim rica ettim. 2 düşük varsa tabiMerhaba bu genetik testleri yaptırmanın belli bir şartı var mı örneğin en az 2 düştüğü olan yaptırabilir gibi ya da kadın doğum mu sevk etmeli normal de randevu alıp kendi isteğimizle test yaptırabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba Ankara'dayım ben. evet dediğiniz gibiymiş Ankara eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yaptıracağım sanırım randevu ayarlamaya çalışıyorum.Devlet hastaneler, özellikle eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz. Hangi ildesiniz?
yok maalesef özel klinikte tedavi görüyorum ben. sizin süreciniz devlet hastanesinde mi ilerledi? belki o yüzden bir farklılık vardırMerhaba bu testleri biz hastanemizde muayene ücreti verip tedaviye başladıktan sonra ücretsiz yapmışlardı. Bir kez muayene ücreti verdiğinizde 10 gün içindeki muayeneler ve kan testleri ücretsiz yapıldı. Sizde de öyle olmuyor mu?
Taleb ediyolarsa yapcak bi şey yokÇalışıyorum yönetim aşı yapılsın yoksa pcr testi istiyor sürekli transferime de daha var işyerinden saklıyorum tabiki bilmelerini istemiyorum napıcam bilemedim doktorumla konuşucam
Ben geçen cuma gitdim.gördük keseyi.11 ağustosa çağırdı kalbi için.haber ver gidince bakalım duyulcakmı sende.ben erken diye düşündüm belki gelcek hafta sonu giderimben daha keseyi de görmedim 07 ağustos da gel dedi doktorum kalp atışını da aynı anda duyar herhalde diye :) sen gördün mi keseyi?
merhaba yumurtalarım bu yıl şubat ayında toplanıp dondurulduktan hemen sonra aşı hakkı tanımlanmıştı bana. ilk transferim yumurta toplamadan 2 ay sonra oldu. bu süreçte aşı olmayı istemedim tereddüt ettim. ilk transfer negatif sonuçlandı. sonrasında ben 2 doz aşımı da oldum 2. transferimden önce. şimdi hamileyim :) doktorum ise başından beri önce aşı olmam gerektiğini söylüyordu. gebelerde kovid-19 ağır seyredebiliyor çünkü. bu arada bir kaç bilimsel araştırma ve haber de yayınlandı konuyla ilgili takip edebilirsinizKızlar covıd aşınızı oldunuz mu, olmayı düşünüyor musunuz? doktorunuz bu konu hakkında ne düşünüyor ben biraz çekiniyorum açıkçası eylül de tekrar deneme yapıcam açıkçası korkuyorum aşıyla ilgili ciddi tereddütler ortalıkta dilden dile dolaşıyorken sizlerin görüşleri neler transfer öncesi transfer sonrası ya da hamilelik gelişince yaptıran oldu mu?
Yok fitili yerleştirmek demek istedim yok Hindistan cevizi denemedim yanlış kullanırım diye çekindim yarın randevum var onun yerine iğne verir belkide bilmiyorum durumum icin ne diyeceğini canım cevap verildiğin zaman ayırdığın icin çok teşekkür ediyorumİş yoğunluğuma dönmem nedeniyle forumda göz gezdiriyor, etiketlenmediğim mesajları ise ne yazık ki pek göremiyorum. Ülke gündemi nedeniyle de elimden geldiğinde sosyal medya ve telefondan uzak kalmaya çalışmaktayım. Öncelikle geçmiş olsun, elbette sağlık profesyoneli olan hemşirenizin söylemi doğrudur, fitilinizi hindistan cevizi yağı ile itekleminizi salık vermiştim ama bunu uygulamış olmanıza rağmen mi tahriş ve kanama yaşadınız? Bırakmaktan kastınız fitili vücudunuza yerleştirmek değil mi, fitil kullanımını bırakmak anlamında değil?
Arkadaşlarımın 10.haftada kesmis hepİnşAllag ilaç neyse ama iğneye artık dayanamıyorum
Yok progestan kapsül canımfitil dediğin lutinus tablet mi? keşke bıraktırsalar sabah akşam gönderiyorum içeri bende sıkıcı bir durum :) 3 aya kadar devam edecek demişti hemşire bana