Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım senin Dr erken test istemiş rabbim hakkında hayırlısını versin canım Allah'tan umut kesilmez

İki embriyo olduğunu bilmiyordum, bu durumda birisi düşmüş ama diğeri devam ediyor da olabilir. Doktorunuzun söyleyecekleri çok kıymetli.

Canım bende tedaviye kadar dedim yapturam aşıyı diye.doktor izin vermedi bekle dedi.sonrada hamilelik.çoçuk dopana kadar düşünmiyorum.zaten anlayış gösteriyolar hamilelere

Çalışıyorum yönetim aşı yapılsın yoksa pcr testi istiyor sürekli transferime de daha var işyerinden saklıyorum tabiki bilmelerini istemiyorum napıcam bilemedim doktorumla konuşucam

Çalışıyorum yönetim aşı yapılsın yoksa pcr testi istiyor sürekli transferime de daha var işyerinden saklıyorum tabiki bilmelerini istemiyorum napıcam bilemedim doktorumla konuşucam
Bizim orada da olmayan bir ben kaldim, tedavi arasinda bir bosluk olmadi acikcasi olamadim. Evden hastane harici hic cikmiyorum, kimseyi kabul etmiyorum, kizimi okula yollamadim. Ilk 3 ay zaten asi yapmiyorlar. Doguma kadar asi olmam sanirim.
%30'a kadar hibrit egitim izni geldi bize, gebelik pozitif gelirse okula soracagim uzaktan ders yaptirirlarsa sorun olmaz (yalniz benim verebildigim teknik dersler var, bence izin vereceklerdir), olumsuz olur ise ilk trimester sonuna kadar heyet raporu alacagim, riskli gebeliktir diye, zaten coklu gebelik de olabilir, isyerim 50km uzakta, hallolur sanirim bir sekilde.

bana tüp bebek doktoru yazdı özelde. o kağıtlarla üniv.gittim yapabilir miyiz burda dedim rica ettim. 2 düşük varsa tabi
isteyebilirsin. 2 olumsuz trans var diye yaptırdım ben.

yok maalesef özel klinikte tedavi görüyorum ben. sizin süreciniz devlet hastanesinde mi ilerledi? belki o yüzden bir farklılık vardır

ben daha keseyi de görmedim 07 ağustos da gel dedi doktorum kalp atışını da aynı anda duyar herhalde diye :) sen gördün mi keseyi?
Ben geçen cuma gitdim.gördük keseyi.11 ağustosa çağırdı kalbi için.haber ver gidince bakalım duyulcakmı sende.ben erken diye düşündüm belki gelcek hafta sonu giderim

merhaba yumurtalarım bu yıl şubat ayında toplanıp dondurulduktan hemen sonra aşı hakkı tanımlanmıştı bana. ilk transferim yumurta toplamadan 2 ay sonra oldu. bu süreçte aşı olmayı istemedim tereddüt ettim. ilk transfer negatif sonuçlandı. sonrasında ben 2 doz aşımı da oldum 2. transferimden önce. şimdi hamileyim :) doktorum ise başından beri önce aşı olmam gerektiğini söylüyordu. gebelerde kovid-19 ağır seyredebiliyor çünkü. bu arada bir kaç bilimsel araştırma ve haber de yayınlandı konuyla ilgili takip edebilirsiniz

Arkadaşlar bişey sorucam prolutex iğne kullananlar benim hep iğnenin içinde azıcık kaliyo doz eksik olur diye endişe ediyorum ama ne yaptıysam sonuna kadar bitmiyo çok değil ama 2 damla kadar kaliyo havasını alıyorum dik vuruyorum yavaş vuruyorum varmı bildiğiniz bir çözüm yada sizdede oluyor mu.İlk başlarda böyle olunca iki kez batiriyordum ama artık zar zor bir kez yer buluyorum zaten iki iğne var

Yok fitili yerleştirmek demek istedim yok Hindistan cevizi denemedim yanlış kullanırım diye çekindim yarın randevum var onun yerine iğne verir belkide bilmiyorum durumum icin ne diyeceğini canım cevap verildiğin zaman ayırdığın icin çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…