çok teşekkür ederim :) henüz çok yeni 5. haftadayım bakalım umarım sağlıkla ilerlerYa çok güzel hayırlı olsun güzel anne sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım aşıyla ilgili o kdr çok teori var ki inanın bilemedim gerçi benim ilaca karşı alerjim de var yanlış bişey yapmaktan korkuyorum transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi biay sonra tekrar denicem yeterince suçluyorum kendimi ama söyledikleriniz iyi hissettirdi araştırıcam ben de kaç haftalık hamilesiniz bu arada?
İnşallah öyledirBen guzel haberler alacaginiza da inaniyorum, sanki bir tanesi sizinle olabilir.
Tek başına öyle ama 7, 9 ve 11. Günkü değerlerime göre pek sağlıklı ilerlemiyor.Bence 10.güne göre çok iyi çıkmış değeriniz.inşAllah 2 kat artım olur
Ahh bilmiyorum ki ilk deneyim ve ilk kez böyle bişey yaşayınca öyle görünce çok kötü oldumEmbriyolar hashas tanesi kadardir neredeyse ve cogu zaman vucut tarafindan emilir, siz sokulusunu fiziken gozle goremezsiniz, progesteron fitil kullaniyor muydunuz onlarin da etkisiyle renk degisimi olmuştur. Bu imaji resmi gozunuzun onunde boyle canlandirip kendinize eziyet etmeyin lutfen cok gecmis olsun.
çok teşekkür ederim :) henüz çok yeni 5. haftadayım bakalım umarım sağlıkla ilerler
Benimde içimde iyi olcak diye hiss var.haber ver bizedeİnşallah öyledir
Tek başına öyle ama 7, 9 ve 11. Günkü değerlerime göre pek sağlıklı ilerlemiyor.
7. Gün 48,77
9. Gün 90,51
10. Gün 115,79 (sağlık ocağı)
11. Gün 122,53
Diğer 3ünü aynı hastanede verdim. Bugün işte 12. Gün sağlık ocağında tekrar verdim bakalım
Canım noldu gördünmü keseyi?Anin teşekkür ediyorum bekliyoruz bakalım
İnşallah canımBenimde içimde iyi olcak diye hiss var.haber ver bizede
Merhaba evet progestan 200 mg fitil kullanıyorum günde 3 kezHayir baktirmamistim gerek gorulmedi ancak progesteron desteginiz var mi disaridan? Fitil ya da igne olarak?
Merak etme canım bir şey olmaz için rahat olsunÇok teşekkür ederim canım.inan çok iyi geldi bu bana.burda da çok gördü.inşAllah bi.şey olmaz
Bende öyle düşünüyorum canım forumda bir arkadaş vardı senin gibi ilk başta az artıp sonra beşinci testinde fln iki kat artışa geçmişti hiç belli olmazMerhaba canım. Artış az ama hemen karalar bağlama dedi. Çift transfer etmiştik biri düştüğü için az artmış olabilir dedi. He yine de ikisi de hala devam ediyor olabilir dedi. Birşey söylemek için erkenmiş. Ama dedim diğer ihtimaller boş veya dış gebelik. Evet onları da göz önünde tutmamız gerekiyor ama cumartesiyi bekleyelim dedi. Peki dedim
Cumartesi tekrar vereceğim.
10. Gün sağlık ocağına vermiştim arada diğerlerinden bağımsız meraktan 115 çıkmıştı bugün 12. Gün tekrar oraya da verdim bi. Aşağı yukarı belli olur artık. Pek umudum kalmadı artık ama bekliyorum bakalım. Gelirse mucizem olur gelmezse kısmet değilmiş yine diyorum
İnşallah canımBende öyle düşünüyorum canım forumda bir arkadaş vardı senin gibi ilk başta az artıp sonra beşinci testinde fln iki kat artışa geçmişti hiç belli olmazdualarım seninle inşallah her şey yoluna girecek sonucunu yaz buraya mutlaka
İnşAllah canım.iyne yaptım şuan akıntım yok qazım var amaMerak etme canım bir şey olmaz için rahat olsunburada gördüğün herkes en az bir kere böyle bir şey yaşamıştır zaten doktora da gidersin için rahat eder bebeği tekrar görünce
merhaba,m
merhaba size birşey danışıcam benim denemem negatif çıktığında doktorum beni çağırdı ama henüz gitmedim bazı testlerden bahsetti bağışıklı genetik vs muhtemelen sizinle aynıdır yada benzerdir. bu testleri devlet hastaneleri yapıyor mu
Gaz çok oluyor bu süreçte canım gebelikte çok olan bir durum bende de var. İğne dediğin kalçadan mi oluyorsun yoksa göbekten miİnşAllah canım.iyne yaptım şuan akıntım yok qazım var ama
Ciddi bir destek alıyorsunuz, değerleriniz de limitler dahilinde, bence endişe etmeyin, plesentanın sağlıklı oluşumunun gözlemlenmesi ile progesteron üretimini devralır, içiniz daha da rahat eder.Merhaba evet progestan 200 mg fitil kullanıyorum günde 3 kez
Canım dun erken gebelik testi ile denedim negatif çıktı dün öğleden sonra da pembe leke geldi bikac kere sonra kahverengiye döndü sancim başladı dedim kesin negatif adet olcam bu sabah kesildi sabahki ilk idrarla yine erken gebelik testi yaptım çok ince kıl gibi ikinci çizgi anında çıktı inşallah bu defa vardır pazar yada pazartesi kan vercem pazar sabahı yine idrar testi yapacam ucuz olanlardan
Ogretim uyesiyim, universite kampusleri genelde ya tam kentin gobeginde oluyor, hayat o kampusun etrafinda kuruluyor ve unoversite şehri oluyorsun veya kentin en ucra yerlerinde oluyor (dusunup calismaya bol vakit kalsin diye herhaldeya sizin işyeriniz benim şirket mesafemden çok daha da uzak ben yaklaşık 20 km gidip geliyorum alternatifleriniz varsa mutlaka değerlendirin tabii ama benim maalesef hiçbir alternatifim yok şirket özel sektör ve kafasız bir yer olunca ne yazık ki zaten gizli tutuyorum asla bilmiyorlar saklı tutucam maalesef hamilelik söz konusu da olduğunda
Evet çok şükür kuzum saglıkla kucağımıza almak nasip olsun insallah Rabbim herkese ama herkese versin duam kardeşlerimeCanım noldu gördünmü keseyi?
Hadi hayirli olsuuunEvet çok şükür kuzum saglıkla kucağımıza almak nasip olsun insallah Rabbim herkese ama herkese versin duam kardeşlerimeHerkesin evi neşelensin herkes anne baba olsun insallah dilerim