Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrrrdunn erken gebelik testi ve ucuz olan testlerdem yapmıştım koskoca tek çizgi bugün 6.gun elimde kalan son ucuz testlerden kalani yaptım aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördüm mutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum dün bebeğimi boşuna üzmüş olabilirim şimdi kardeşi mi yolladım erken gebelik testi alacak onunla da demeyeceğim dua edin nolur

Aayyy insallah canim simdi erken gebelik testinde daha belirgin olarak görürsün hadi bekliyoruz rabbim yüzünü güldürdün

Kızlar az önce sanciyla lavaboya gittim silierken peçeteye kan geldi pembe renkte inşallah tutunma kanamasıdir

Dedik dimi )

Arkadaşlar merhaba hepinize. Gebelik haberinin ardından doktorum bir takım kan testlerini yaptırmamı istedi fotoğrafını da ekliyorum size böyle bir durum yaşayan bar mı aranızda? Bir de özel laboratuvardan fiyat aldım hepsi için 3200 lira dediler şok oldum. Sağlık ocağına sordum yapılmadığını söylediler. Devlet hastanelerinde bu testler yapılıyor mu biliyor musunuz?

Eklentiler

• 942A0B3C-7121-487E-A591-7B709AE41BAF.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 58
Canim ben bunların bir kısmını 2. Olumsuz tedavi sonrası uni hastanesinde ücretsiz yaptirdim ne kadar çok istemişler bence varsa bulunduğun ilde uni hastanesi yada devlet hastanesi Dahiliye bölümüne sor bi bana da özelde 3 test için 700 liraya yakın istemişlerdi

Canım bende yaptırdım devlet hastanesinde yapılıyor

Benden tedaviye başlamadan önce istenmişti son 4 test hariç diğerlerini ve fazladan bikaç test daha sağlık ocağı yapmıştı canım

Teşekkürler devlet hastanesine gidip sormak en mantıklısı olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…