İnşAllag ilaç neyse ama iğneye artık dayanamıyorumKalp atışlından sonra belki değişiklik yapar benim arkdasları 10.haftalarda kesmis iğne ilaçları insallah darısı bizlereHayırlısıyla saglıkla kavuşalım her şey geçer insallah
Insallah artmış olsun canım insallah insallahhhGünaydın hanımlar
Bugün 11. Günüm bhcg artış kontrolüm var dua edin olur mu benim için
7den 9a tam iki kat artmadığı için gerginim baya yine artmazsa diye. İlk denemem de kimyasal olunca
Aayyy insallah canim simdi erken gebelik testinde daha belirgin olarak görürsün hadi bekliyoruz rabbim yüzünü güldürdünKizlarrrrrrdunn erken gebelik testi ve ucuz olan testlerdem yapmıştım koskoca tek çizgi bugün 6.gun elimde kalan son ucuz testlerden kalani yaptım aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördüm mutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum dün bebeğimi boşuna üzmüş olabilirim şimdi kardeşi mi yolladım erken gebelik testi alacak onunla da demeyeceğim dua edin nolur
Yaaa varya nasil şok oldum nasıl mutlu oldum anlatamam rabbim hepimize mutluluk gözyaşları döktursümAayyy insallah canim simdi erken gebelik testinde daha belirgin olarak görürsün hadi bekliyoruz rabbim yüzünü güldürdün
İnan vallahi canim bende senin adına çok sevindim inşallah sevinçten ağlarsınYaaa varya nasil şok oldum nasıl mutlu oldum anlatamam rabbim hepimize mutluluk gözyaşları döktursüm
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım benimİnan vallahi canim bende senin adına çok sevindim inşallah sevinçten ağlarsın
Insallah canim hayirli haberler yazarsin burayaKızlar az önce sanciyla lavaboya gittim silierken peçeteye kan geldi pembe renkte inşallah tutunma kanamasıdir
Dedik dimiKizlarrrrrrdunn erken gebelik testi ve ucuz olan testlerdem yapmıştım koskoca tek çizgi bugün 6.gun elimde kalan son ucuz testlerden kalani yaptım aşırı silik çok dikkatli bakınca görünen 2.cizgiyi gördüm mutluluktan elim ayağım titriyor ağlıyorum dün bebeğimi boşuna üzmüş olabilirim şimdi kardeşi mi yolladım erken gebelik testi alacak onunla da demeyeceğim dua edin nolur
Valla billa dedinizDedik dimi)
Canim ben bunların bir kısmını 2. Olumsuz tedavi sonrası uni hastanesinde ücretsiz yaptirdim ne kadar çok istemişlerArkadaşlar merhaba hepinize. Gebelik haberinin ardından doktorum bir takım kan testlerini yaptırmamı istedi fotoğrafını da ekliyorum size böyle bir durum yaşayan bar mı aranızda? Bir de özel laboratuvardan fiyat aldım hepsi için 3200 lira dedilerşok oldum. Sağlık ocağına sordum yapılmadığını söylediler. Devlet hastanelerinde bu testler yapılıyor mu biliyor musunuz?
Canım bende yaptırdım devlet hastanesinde yapılıyorArkadaşlar merhaba hepinize. Gebelik haberinin ardından doktorum bir takım kan testlerini yaptırmamı istedi fotoğrafını da ekliyorum size böyle bir durum yaşayan bar mı aranızda? Bir de özel laboratuvardan fiyat aldım hepsi için 3200 lira dedilerşok oldum. Sağlık ocağına sordum yapılmadığını söylediler. Devlet hastanelerinde bu testler yapılıyor mu biliyor musunuz?
Benden tedaviye başlamadan önce istenmişti son 4 test hariç diğerlerini ve fazladan bikaç test daha sağlık ocağı yapmıştı canımArkadaşlar merhaba hepinize. Gebelik haberinin ardından doktorum bir takım kan testlerini yaptırmamı istedi fotoğrafını da ekliyorum size böyle bir durum yaşayan bar mı aranızda? Bir de özel laboratuvardan fiyat aldım hepsi için 3200 lira dedilerşok oldum. Sağlık ocağına sordum yapılmadığını söylediler. Devlet hastanelerinde bu testler yapılıyor mu biliyor musunuz?
Günaydın inşallah katlanarak artmıştır dualarım tüm sonuç bekleyen arkadaşlar ileGünaydın hanımlar
Bugün 11. Günüm bhcg artış kontrolüm var dua edin olur mu benim için
7den 9a tam iki kat artmadığı için gerginim baya yine artmazsa diye. İlk denemem de kimyasal olunca
Bekliyorum bakalım sonucun çıkmasınıGünaydın inşallah katlanarak artmıştır dualarım tüm sonuç bekleyen arkadaşlar ile
evet canım sanırım aynı gün transfer olmuştuk 12 temmuz :)Canım biz senle aynıyız qaliba
Teşekkürler devlet hastanesine gidip sormak en mantıklısı olacak sanırımCanim ben bunların bir kısmını 2. Olumsuz tedavi sonrası uni hastanesinde ücretsiz yaptirdim ne kadar çok istemişlerbence varsa bulunduğun ilde uni hastanesi yada devlet hastanesi Dahiliye bölümüne sor bi bana da özelde 3 test için 700 liraya yakın istemişlerdi