- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 40
9.haftadayim canım ve ara ara fitili koyduğunda WC gidince sildigim zaman kahve leke oluyo daha öncesinde çamaşırına kadar olmuştu kahve rengi olduktan sonra sorun yok dedi Dr fitilden oluyo normal dedi sende hiç canını sıkmaSen kac haftalıksın canım cok korktum agladım üzüldümAllah yardımcımız olsun ne diyeyim yatıyorum suan ayakalrımı yüksek koydum
merhaba ben de funda hanımı düşünüyordum ( ön görüşmeye de gittim) ,bugün Ümit İncebozla ön gmrğşmeye gittim. Kesınlikle daha bilgili olduğunu düşünüyorum. Medikal prk seçmek istememin sebebi de labaratuvar idi. Bugün kafam iyice karıştı. Ümit Hanımla gçrüşmemiz çok iyi geçti. Nasıl karar vereceğimi bikmıyorum. Genetik sonuçlarımı beklıyorum ben de.Ben de Funda hanımı seçicem sanırım. İrenbenin en iyi embriyologları hep bir yerlere dağılmış. Ve Zerrin Sertkayanın medicalparka geçmiş olması beni Funda hanıma yönlendiriyor. Çünkü baştan yumurta toplanacak. Sizin ilk sefer olumsuza nasıl bir açıklama yaptılar kaç embriyo donduruldu acaba?
1 aydır kullanıyorum fitil sanırım daha ne kadar kullanırıö bilmiyorum Cuma randevum var basıma geleni söyleyeceğim asistanı yani Hemşiresi bana fitilin yaptıgını söyledi insallah kuzum bir sıkıntı yoktur içimi rahatlattın iyi ki yazdın Rabbim evladını saglıkla kucağına aldırsın insallah9.haftadayim canım ve ara ara fitili koyduğunda WC gidince sildigim zaman kahve leke oluyo daha öncesinde çamaşırına kadar olmuştu kahve rengi olduktan sonra sorun yok dedi Dr fitilden oluyo normal dedi sende hiç canını sıkma
Selam canım hayırdır bişey mi oldu?1 aydır kullanıyorum fitil sanırım daha ne kadar kullanırıö bilmiyorum Cuma randevum var basıma geleni söyleyeceğim asistanı yani Hemşiresi bana fitilin yaptıgını söyledi insallah kuzum bir sıkıntı yoktur içimi rahatlattın iyi ki yazdın Rabbim evladını saglıkla kucağına aldırsın insallah
Masallah canim güzel sonuçlanmış tedavin hayirli uğurlu olsun inşallah canimmerhaba. benzer bir durum yumurta olgunlaştırma sürecinde ben de yaşadım. pcos'luyum. ilaç kullanmasam 1 yıl regl olmuyorum. doktorum da bana çok ağır bir pcos'lu olduğumu söylemişti zaten. ilaçlara iğnelere hemen cevap vermiyor vücudum. gonal f'i günde 300 mg doz vuruldum hep. e2 değerim uzun süre yükselmedi. yumurta olgunlaştırma süreci genelde bir çok kadında 12 gün civarı sürerken benim 16 gün sürdü( ben de sizin gibi çok endişeliydim. ama endişelenecek bir şey yokmuş. sürecin sonunda 10 yumurta toplandı benden ve çok şükür hepsi döllendi 7 tanesi 5. güne gitti :)) 2. tüp bebek denemem de başarıyla sonuçlandı şu anda hamileyim.
Hayırlısı ne ise o olsun canım insallahAynen canım benim büyük ihtimalle Taze transfer olacak tabi bir aksilik olmazsa, insallah bu sefer olur insan çok yoruluyor gerçekten,
Bende hem dondurulmuş hem taze transfer oldum canım.En sonkinde doktor rahmi kontrol edip öyle transfer yapmıştı bilmiyorum bakalım bu sefer nasıl olacakHayırlısı ne ise o olsun canım insallah
Canim benim diğer iki denemelerim de taze transferdi tabi senin de 2 olumsuz denemen var bilirsin süreci belki dondurulmuş yaptirmissindir , merkezin de güzel öyle dikkat ederler .. ama yine de sende dikkat et süreci takip et transfer oncesi değerlerine falan baktır yani sonuçta öyle ilaç kullaniyoruz ister istemez hormonlar değişiyor
Daha doğrusu ben dondurulmuş hiç olmadım olanlardan duydum ☺
Nar suyunu adetinizle beraber baslamanizi tavsiye ederim bir de zaten adet surecinde rahim duvariniz dökülüp yeniden olusuyor ne geregi var onceden dokulecek dokuyu kalinlastirmaya AYRICA ne de olsa hem bir miktar seker hem de yogun bir icerige sahip, coook uzun sure kullanip da dokunmasin.iyi günler kızlar transferim vardı ama rahim duvarım çok ince olduğu için 1 ay erteledi doktor. Kızlar nar suyunu şimdiden içmeye başlasam mı yoksa adetten sonra mı içsem?
Bugun fitili bıraktıktan sonra kahve sulu kan geldi Cok korktum hemşireyi aradım fitil tahriş etmiştir dedi Cuma randevum var zaten doktoruma yatıyorum bende dinleniyorum kuzum ilk defa olunca cok korktumSelam canım hayırdır bişey mi oldu?
Benim yazımı gördünüz mü acaba bugun fitil bıraktıktan yarım saat sonra ayağı kalktığımda kahve sulu kan geldi suan kesildi cok şükür hemşire bana tahrişten olduğunu söyledi ama size de sormak istiyorum bilginiz var mı acaba suan yok cpk şükür ama fitil bırakınca yine aynısı olacak diye korkuyorum devam et dedi amaNar suyunu adetinizle beraber baslamanizi tavsiye ederim bir de zaten adet surecinde rahim duvariniz dökülüp yeniden olusuyor ne geregi var onceden dokulecek dokuyu kalinlastirmaya AYRICA ne de olsa hem bir miktar seker hem de yogun bir icerige sahip, coook uzun sure kullanip da dokunmasin.
Korkma korkma içini ferah tut kuzum kırmızı kan olmadıkça sıkıntı yok derler ki kırmızı kan gelip doğuran arkadaşlarım varBugun fitili bıraktıktan sonra kahve sulu kan geldi Cok korktum hemşireyi aradım fitil tahriş etmiştir dedi Cuma randevum var zaten doktoruma yatıyorum bende dinleniyorum kuzum ilk defa olunca cok korktum
Hayırlısı olsun inşallah canimBende hem dondurulmuş hem taze transfer oldum canım.En sonkinde doktor rahmi kontrol edip öyle transfer yapmıştı bilmiyorum bakalım bu sefer nasıl olacak
Evet kesinlikle bu endişe kaygı durumu devam edecek hep ben sürekli kontrol halindeyim artık bu korkuyla daha da paronayak olurum sanırım bakalım yine fitil bırakacağım korkuyorum insallah bir sıkıntı olmazKorkma korkma içini ferah tut kuzum kırmızı kan olmadıkça sıkıntı yok derler ki kırmızı kan gelip doğuran arkadaşlarım varbenim de önceki gün akşam hafif pembe bir akıntı geldi sonra açık kahveye döndü ama sabah kalktım yoktu çok şükür doktor endişe etme diyip pruluton Depot 3 gün üst üste vurmami istedi biz doğurana kadar geçmeyecek bu kaygılar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Olmaz inşallah canım gittin mi hiç kontrole benim gibi bekliyor musun sendeEvet kesinlikle bu endişe kaygı durumu devam edecek hep ben sürekli kontrol halindeyim artık bu korkuyla daha da paronayak olurum sanırım bakalım yine fitil bırakacağım korkuyorum insallah bir sıkıntı olmaz
Inan bana bulacaksın belki biraz belki çok zaman sonra ama yine bulacaksın bu son tedavi diye diye 6.tedaviyi yaptım ama evlat hasreti öyle bi şey ki kalkmam dediğin yerden kalkıyorsun bi daha aynı hevesle yürümem dedigin yolları yurüyorsun rabbim buyuk elbet bir gün kavuşturacak bizi kurban oldugumAğladım bitti.. şimdi bi hissizlik çöktü üzerime. Pes etmedim ama kalkacak gücü ne zaman bulurum bilmiyorum
Hepsi dahil istediEğer sadece işaretli olanlarsa ıgs hariç istemişti birde tam kan sayımı istemişti hem eşimden hem benden tedaviye başlarken
Bilmiyorum kuzumYok kan tahlili başka değerler bakmak icin ilac değişilik icin
Amin canım cumlemiz insAllah sağlıkla kucağımıza alırız,1 aydır kullanıyorum fitil sanırım daha ne kadar kullanırıö bilmiyorum Cuma randevum var basıma geleni söyleyeceğim asistanı yani Hemşiresi bana fitilin yaptıgını söyledi insallah kuzum bir sıkıntı yoktur içimi rahatlattın iyi ki yazdın Rabbim evladını saglıkla kucağına aldırsın insallah
Cuma günü randevum kendi doktoruma gitmedim daha ilk gideceğim o daha ayrıntılı ve detaylı bakıyor insallah her şey yolunda giderOlmaz inşallah canım gittin mi hiç kontrole benim gibi bekliyor musun sende