Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrh dün irenbe ümit hocaya ön görüşmeye gitti .Çok pozitif ilgili bir kadınkendisi. Ben funda hanımda başlamayı düşünüyordum.inanmılmaz kararsızım şuan ama ümit hoca daha ağır bastı sanki. genetik sonuçlarımı beklıyorum. Aklımdaki tek soru medicalpark daha mı kapsamlı bir hastne embryılogları daha mı iyi? Yoksa iki doktorla da ön görüşme yapan biri olarak Ümit Hoca prof kesınlikle onu tercih ederim. Tek düşüncem hastanelerin labları arasında kaldım

Sperm rahatsızlığın var mıydı? 6. Güne kadar gelip iyi kalite olmamasını da ilk defa duyuyorum
canım 6 yada 5 e gelmesi iyi kalite olduğunu gçstermez. Misal benım geç döllenmiş diye 5 i görsün bakalım görcek mi denildi. ya da şeklini tam beğenmeyip 6 ya kadar yaşar mı diye deneme yapılabiliyor. ulaşırsa trans yapılıyo anca

m

merhaba size birşey danışıcam benim denemem negatif çıktığında doktorum beni çağırdı ama henüz gitmedim bazı testlerden bahsetti bağışıklı genetik vs muhtemelen sizinle aynıdır yada benzerdir. bu testleri devlet hastaneleri yapıyor mu

Evet canım gördüm.çok teşekküt ederim inşAllah.isteyen her kese nasib eder Allahım
Aminn canım bu haftalar gerçekten kritik haftalar işte kese gördün mü kalp atışı sonra bulantılar vs arkaslarım 3 Aydan sonra hep rahat oldular insallah içimiz daha ferah olur ve saglıkla kucağımıza alırız Duam herkese Rabbim herkese verisin insallah dua ediyorum her gün

Merhaba canım ben 3 ağustosta ikinci transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım 2 embriyom kalmıştı ikisini de transfer ettik bakalım bu lar tutmazsa ozaman düşünmeye başlıcam ben şuan funda hocada devam ediyorum

canım merhaba iki olumsuzum var bu testler ve daha fazlası istendi. İzmirde hastneler dolu diye manisa hafsa sultan ***üniv hast ***gittim sıra almadan. Genetik için sıra aldım sıra çok azdı. elimdeki tahlil kapıdını verdim ve yapıldı. eksik kalnlar için kadın doğumdan sıra al dediler . Yani testlerin çoğunu ücretsiz yaptırdım (bazısı 1 .5 ayda çıkacakmış genetikte yapılanlar). Bir tek genetik yani periferik kanda kromozom analizine 3 ay sonraya sıra varmış . Özel labda 1000 tl ye yaptırdım (eşimle).

canıminş olumlu sonuç alırsın, kaçıncı denemen. Sorununuz ne Ne gibi tedavi uyguladı sana funda hanım özel depilse ayrıntılı anlatır mısın misal bağışıjlıj baskılayan prednol yada prograf tarzı bişi verdi mi. Ben sebepsiz inf kısmındayım. 3.deneme için araştırıyorum .

Amin canım.haklısın o heycanlı bekleyiş hiç bitmiyor.bende tüp bebek doktoruma gidemiyom burdan çok uzak.ilaçlarda bilmiyorum napıcam diye.kalp atışınu duyuyum bakıcam

Amin canım.haklısın o heycanlı bekleyiş hiç bitmiyor.bende tüp bebek doktoruma gidemiyom burdan çok uzak.ilaçlarda bilmiyorum napıcam diye.kalp atışınu duyuyum bakıcam
Kalp atışlından sonra belki değişiklik yapar benim arkdasları 10.haftalarda kesmis iğne ilaçları insallah darısı bizlere Hayırlısıyla saglıkla kavuşalım her şey geçer insallah

bu gün transfer gününü saymazsak 7. günüm. erken gebelik testi denedim ama hiçbir şey çıkmadı. 5.gün embriyosu donmuş. 12. güne kadar umut var mı

Kesinlikle öyle saha güven veriyor fitili bırqkabılır miyim diye soracağım onun yerine igne verebilir mi bakalım korktum çünkü bir defa fitil

fitil dediğin lutinus tablet mi? keşke bıraktırsalar sabah akşam gönderiyorum içeri bende sıkıcı bir durum :) 3 aya kadar devam edecek demişti hemşire bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…