- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Kesenizi gördünüz öyleyse hadi insallah kalp atısını da duymak nasip olsun insallah Rabbim bebeğinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza aldırsın insallahEvet canım 3 tane embirodan 1 tanesi tutdu çok şükür.şuan 5+4 deyim.gelcek hafta kalp atışı için gidicem
mrh dün irenbe ümit hocaya ön görüşmeye gitti .Çok pozitif ilgili bir kadınkendisi. Ben funda hanımda başlamayı düşünüyordum.inanmılmaz kararsızım şuan ama ümit hoca daha ağır bastı sanki. genetik sonuçlarımı beklıyorum. Aklımdaki tek soru medicalpark daha mı kapsamlı bir hastne embryılogları daha mı iyi? Yoksa iki doktorla da ön görüşme yapan biri olarak Ümit Hoca prof kesınlikle onu tercih ederim. Tek düşüncem hastanelerin labları arasında kaldımŞuan funda hanımdayım medicalpark henüz başka doktorlarla görüşme yapmadım ama irenbe ümit hanımı çok duydum bide Ankara memorial in labaratuvarını çok övüyorlar şehir değişikliği mi yapsam diye düşünüyorum
canım 6 yada 5 e gelmesi iyi kalite olduğunu gçstermez. Misal benım geç döllenmiş diye 5 i görsün bakalım görcek mi denildi. ya da şeklini tam beğenmeyip 6 ya kadar yaşar mı diye deneme yapılabiliyor. ulaşırsa trans yapılıyo ancaSperm rahatsızlığın var mıydı? 6. Güne kadar gelip iyi kalite olmamasını da ilk defa duyuyorum
İnşallah herşey yolunda gider kendi doktoru daha güven veriyor insana o yüzden bende gidemedim hala kendi doktorumu bekliyorum :)Cuma günü randevum kendi doktoruma gitmedim daha ilk gideceğim o daha ayrıntılı ve detaylı bakıyor insallah her şey yolunda gider
Evet canım gördüm.çok teşekküt ederim inşAllah.isteyen her kese nasib eder AllahımKesenizi gördünüz öyleyse hadi insallah kalp atısını da duymak nasip olsun insallah Rabbim bebeğinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza aldırsın insallah
Kesinlikle öyle saha güven veriyor fitili bırqkabılır miyim diye soracağım onun yerine igne verebilir mi bakalım korktum çünkü bir defa fitildenİnşallah herşey yolunda gider kendi doktoru daha güven veriyor insana o yüzden bende gidemedim hala kendi doktorumu bekliyorum :)
merhaba, bende negatif sonucumu 23temmuzda öğrendim. benden doktorum testler istedi bence testler ve gerekirse de histereskopi yapmadan ikinci transferinizi yapmayın. benden istenen testler
anti kardiyolipin ıgg,
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t .
bunlar kan pıhtılaşması ve genetik hastalıkların tespiti için yapılan testler. birde eşli kromozom testi var orda da kromozomsal sıkıntı var mı diye bakılıyor. birde hipotiroidi hastasıydım ben. transfer öncesi tsh değerim cok iyiydi.
Ancak bu testleri yaptırmak için dahiliyeye gittiğimde anti tpo ve anti tg değerlerime hiç bakılmadığını haşimato olup olmayacağımı öğrenmek istedim anti tpo değerim aşırı yüksek çıktı. anti tpo değeri bağışıklık sisteminin tiroid bezine saldırdığını onu yok etmeye çalıştığını gösteriyormuş. bu durumda acabalarım oluştu. acaba bağışıklık sistemim rahmimde de embiryo oluştuğundada saldırabilir mi diye? onun içinde cd56 testi varmış bu testlede onu anlayabiliyormuşuz. Ama doktorum bu testi yaptırmamı henüz istemedi istediklerinin sonucu çıktığında birde o testi soracağım. bilgilerinizee :
merhaba size birşey danışıcam benim denemem negatif çıktığında doktorum beni çağırdı ama henüz gitmedim bazı testlerden bahsetti bağışıklı genetik vs muhtemelen sizinle aynıdır yada benzerdir. bu testleri devlet hastaneleri yapıyor mumerhaba, bende negatif sonucumu 23temmuzda öğrendim. benden doktorum testler istedi bence testler ve gerekirse de histereskopi yapmadan ikinci transferinizi yapmayın. benden istenen testler
anti kardiyolipin ıgg,
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t .
bunlar kan pıhtılaşması ve genetik hastalıkların tespiti için yapılan testler. birde eşli kromozom testi var orda da kromozomsal sıkıntı var mı diye bakılıyor. birde hipotiroidi hastasıydım ben. transfer öncesi tsh değerim cok iyiydi.
Ancak bu testleri yaptırmak için dahiliyeye gittiğimde anti tpo ve anti tg değerlerime hiç bakılmadığını haşimato olup olmayacağımı öğrenmek istedim anti tpo değerim aşırı yüksek çıktı. anti tpo değeri bağışıklık sisteminin tiroid bezine saldırdığını onu yok etmeye çalıştığını gösteriyormuş. bu durumda acabalarım oluştu. acaba bağışıklık sistemim rahmimde de embiryo oluştuğundada saldırabilir mi diye? onun içinde cd56 testi varmış bu testlede onu anlayabiliyormuşuz. Ama doktorum bu testi yaptırmamı henüz istemedi istediklerinin sonucu çıktığında birde o testi soracağım. bilgilerinizee :)
Aminn canım bu haftalar gerçekten kritik haftalar işte kese gördün mü kalp atışı sonra bulantılar vs arkaslarım 3 Aydan sonra hep rahat oldular insallah içimiz daha ferah olur ve saglıkla kucağımıza alırızEvet canım gördüm.çok teşekküt ederim inşAllah.isteyen her kese nasib eder Allahım
Merhaba canım ben 3 ağustosta ikinci transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım 2 embriyom kalmıştı ikisini de transfer ettik bakalım bu lar tutmazsa ozaman düşünmeye başlıcam ben şuan funda hocada devam ediyorummrh dün irenbe ümit hocaya ön görüşmeye gitti .Çok pozitif ilgili bir kadınkendisi. Ben funda hanımda başlamayı düşünüyordum.inanmılmaz kararsızım şuan ama ümit hoca daha ağır bastı sanki. genetik sonuçlarımı beklıyorum. Aklımdaki tek soru medicalpark daha mı kapsamlı bir hastne embryılogları daha mı iyi? Yoksa iki doktorla da ön görüşme yapan biri olarak Ümit Hoca prof kesınlikle onu tercih ederim. Tek düşüncem hastanelerin labları arasında kaldım
canım merhaba iki olumsuzum var bu testler ve daha fazlası istendi. İzmirde hastneler dolu diye manisa hafsa sultan ***üniv hast ***gittim sıra almadan. Genetik için sıra aldım sıra çok azdı. elimdeki tahlil kapıdını verdim ve yapıldı. eksik kalnlar için kadın doğumdan sıra al dediler . Yani testlerin çoğunu ücretsiz yaptırdım (bazısı 1 .5 ayda çıkacakmış genetikte yapılanlar). Bir tek genetik yani periferik kanda kromozom analizine 3 ay sonraya sıra varmış . Özel labda 1000 tl ye yaptırdım (eşimle).m
merhaba size birşey danışıcam benim denemem negatif çıktığında doktorum beni çağırdı ama henüz gitmedim bazı testlerden bahsetti bağışıklı genetik vs muhtemelen sizinle aynıdır yada benzerdir. bu testleri devlet hastaneleri yapıyor mu
canıminş olumlu sonuç alırsın, kaçıncı denemen. Sorununuz ne Ne gibi tedavi uyguladı sana funda hanım özel depilse ayrıntılı anlatır mısın misal bağışıjlıj baskılayan prednol yada prograf tarzı bişi verdi mi. Ben sebepsiz inf kısmındayım. 3.deneme için araştırıyorum .Merhaba canım ben 3 ağustosta ikinci transferimi oldum şuan bekleme aşamasındayım 2 embriyom kalmıştı ikisini de transfer ettik bakalım bu lar tutmazsa ozaman düşünmeye başlıcam ben şuan funda hocada devam ediyorum
Kesinlikle öyle saha güven veriyor fitili bırqkabılır miyim diye soracağım onun yerine igne verebilir mi bakalım korktum çünkü bir defa fitilden
Amin canım.haklısın o heycanlı bekleyiş hiç bitmiyor.bende tüp bebek doktoruma gidemiyom burdan çok uzak.ilaçlarda bilmiyorum napıcam diye.kalp atışınu duyuyum bakıcamAminn canım bu haftalar gerçekten kritik haftalar işte kese gördün mü kalp atışı sonra bulantılar vs arkaslarım 3 Aydan sonra hep rahat oldular insallah içimiz daha ferah olur ve saglıkla kucağımıza alırızDuam herkese Rabbim herkese verisin insallah dua ediyorum her gün
Yan etkisi cpk olmuyor mu öyle bakalım ne diyecek kuzumCanım benim doktorum eyer kanaman olursa diye fitili hap şekilli verdi.ağızdan al demişdi
Kalp atışlından sonra belki değişiklik yapar benim arkdasları 10.haftalarda kesmis iğne ilaçları insallah darısı bizlereAmin canım.haklısın o heycanlı bekleyiş hiç bitmiyor.bende tüp bebek doktoruma gidemiyom burdan çok uzak.ilaçlarda bilmiyorum napıcam diye.kalp atışınu duyuyum bakıcam
Kesinlikle öyle saha güven veriyor fitili bırqkabılır miyim diye soracağım onun yerine igne verebilir mi bakalım korktum çünkü bir defa fitil
Evet biraz oluyorYan etkisi cpk olmuyor mu öyle bakalım ne diyecek kuzum
Canım biz senle aynıyız qalibafitil dediğin lutinus tablet mi? keşke bıraktırsalar sabah akşam gönderiyorum içeri bende sıkıcı bir durum :) 3 aya kadar devam edecek demişti hemşire bana