Ağladım bitti.. şimdi bi hissizlik çöktü üzerime. Pes etmedim ama kalkacak gücü ne zaman bulurum bilmiyorumO
Offf kuzum çok üzüldümrabbim tez zamanda yormadan aratmadam nasip etsin inşallah üzül ağla sakın içine atma acını yaşa sonra düştügun yerden dogrul yine yeniden rabbim inşallah normal yolla nasip eder inan çok üzüldüm
İnşallah canım.. rabbim bitti dediğim yerde yeniden başlıyoruz deyip kaldırsın.. hafta içi gidicem kliniğe doktor ile görüşelim bi bakalım ne diyecekCanimmm rabbim sabrını artirsin insallahhh
Üzülme diyemem çünkü bende 2 kez yaşadım insan çok üzülüyor ama belli bir zaman sonra yine başlıyorsun inşallah gecikiyorsa daha güzeli olsun die gecikiyordur.. rabbim birdahkinde yüzünüzü güldürsün insallahhh canim
Bence üzülme benim sol yumurtlağımı öyle oldu hep geriden geldi.14 yumurtda 3 tane 5 günlük embriom oldu.canınu sıkmaya deymez 1 tane bile olsa Allah verio.pozitiflik çok önemliKızlar hepinize günaydın bisey soracağım biraz moralim bozuldu lütfen başına gelen arkadaşlar durumunu yazarsa çok sevinirim
Bugün ignelerimin 5. Günü sabah igne yapmadan gidip e2 değerimi baktırdım aynı zamana ultrason muayenesi yapıldı. Degerim 200 çıktı (normalde 300,400 arası oluyormuş) daha önceki 2 denememde 4. Günü 380 kusur bisey çıkmıştı
Doktorum sag yumurtaların iyi ama sol tarafın ilaca cevap vermemiş pek dedi yani beklediğim gibi değil dedi çok büyümemiş herhalde
İlaç 275 mg gonalf di
Daha önceki 2 denememde 225 vurundum hep .
Bunda yüksek de başladı ama niye böyle oldu anlamadım asistanina da sordum bazen yumurtlama direnç gösterebiliyor sonra birden büyüyorlar dedi .
Başına gelen oldu mu lütfen bilgisi olan paylassin. Moralim çok bozuldu yaşım 28 bu arada daha onceki 2 denemem de hiç böyle birsey duymadım yani ilaca pek cevap verilmemesi die bisey
Üzüldüm canım insallah bu sefer sağlıklı olur hayırlısı ileAnkara Memorial de canım, sen neredesin?Çok teşekkür ederim, benim en son ki düşük oldu, Ocak sonunda kürtaj oldum Malesef
Doğru söylüyorsun canım pozitiflik önemli ama işte 2 sefer denedim her zaman farklı bir olumsuzluk duydum bu sefer de bunu duyunca dedim isimiz hic rast gitmeyecek miBence üzülme benim sol yumurtlağımı öyle oldu hep geriden geldi.14 yumurtda 3 tane 5 günlük embriom oldu.canınu sıkmaya deymez 1 tane bile olsa Allah verio.pozitiflik çok önemli
İnşAllah canım güzel haberler alırsın.yaşında çok genç diyon.canını sıkma.Doğru söylüyorsun canım pozitiflik önemli ama işte 2 sefer denedim her zaman farklı bir olumsuzluk duydum bu sefer de bunu duyunca dedim isimiz hic rast gitmeyecek mi
Rabbim dilemiş olsun inşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısı ile olur canım
Insallah insallah hep birlikte güzel haberler alalım inşallahİnşAllah canım güzel haberler alırsın.yaşında çok genç diyon.canını sıkma.
Evet canım 3 tane embirodan 1 tanesi tutdu çok şükür.şuan 5+4 deyim.gelcek hafta kalp atışı için gidicemInsallah insallah hep birlikte güzel haberler alalım inşallah
Siz bu bahsettiğiniz tedavinizde insalalh güzel haberler almissinizdir şuan ne asamadasiniz
Olmadığını hissediyordum zaten de kabullenemiyor insan sonucu görene kadar.. içim yanıyor sadece bi hissizlik değişik bi bi duygu içindeyim. Herşey Rabbimden bundan ötesine elimizden bişey gelmiyor
Merak etme canım benim de arada oluyo fitili koyarken artık orası çok hassa oldugu için tahriş oluyo sanırım.Hic korkma stres yapma bu ilaçları kullandığımız sürece olacak sanırımArkdaslar kahve sulu kan geldi fitil koydum yarım saat uzandım kalktığımda geldi çamaşırıma akıntı olarak hemşireyi aradım fitilden tahriş olmustur dedi aktif kırmızı kan gelmedikçe korkmayın dedi
Canım tesellisi yok biliyorum Allah sabrını versin insAllah tez vakitte nasip etsin.Olmadı.. negatif kızlar.. kocaman bi 0
Ayy masallah masallah canim gümbür gümbür duyarsın inşallah canim bebisinin kalp sesiniEvet canım 3 tane embirodan 1 tanesi tutdu çok şükür.şuan 5+4 deyim.gelcek hafta kalp atışı için gidicem
İnşallah olur bu sefer canım ikimizin de . Bende kürtajdan sonra baya ara vermek zorunda kaldım,Bana kalsa hemen başlardım daÜzüldüm canım insallah bu sefer sağlıklı olur hayırlısı ile
Bende ankara bahcecideyim en sonki denemem martta oldu
Kuzum korkma içini ferah tut biliyorum elinde değil,aynı şeyleri bende yaşadım daha yeni biliyorsun benimki normal kanamaydı bide,Arkdaslar kahve sulu kan geldi fitil koydum yarım saat uzandım kalktığımda geldi çamaşırıma akıntı olarak hemşireyi aradım fitilden tahriş olmustur dedi aktif kırmızı kan gelmedikçe korkmayın dedi
Insallahhhhhh canimmmİnşallah olur bu sefer canım ikimizin de . Bende kürtajdan sonra baya ara vermek zorunda kaldım,Bana kalsa hemen başlardım da
Eşim ypk burda sabah gelecek TEK’im hemşire fitilden dedi inşallah devamı gelmezKuzum korkma içini ferah tut biliyorum elinde değil,aynı şeyleri bende yaşadım daha yeni biliyorsun benimki normal kanamaydı bide,
Acile git bir ultrasona soksunlar anlat
Allahım beterinde saklasın
Aynen canım benim büyük ihtimalle Taze transfer olacak tabi bir aksilik olmazsa, insallah bu sefer olur insan çok yoruluyor gerçekten,Insallahhhhhh canimmm
Bence iyi yapmışsın canim ara verince hem vücudun dinleniyor hemde psikolojikmen de insan biraz dinleniyor.
Süreç biraz heyecanlı ve stresli 15 20 günde hersey iyi kötü belli oluyor
Sen kac haftalıksın canım cok korktum agladım üzüldümMerak etme canım benim de arada oluyo fitili koyarken artık orası çok hassa oldugu için tahriş oluyo sanırım.Hic korkma stres yapma bu ilaçları kullandığımız sürece olacak sanırım
Ediyorum canım.inşAllah bu kadar eziyyet çekiyoruz her kes duysun bu güzel haberleri inşAllahAyy masallah masallah canim gümbür gümbür duyarsın inşallah canim bebisinin kalp sesinidarısı bize olsun inşallah bir hamiş olarak bizlere dua et inşallah
merhaba. benzer bir durum yumurta olgunlaştırma sürecinde ben de yaşadım. pcos'luyum. ilaç kullanmasam 1 yıl regl olmuyorum. doktorum da bana çok ağır bir pcos'lu olduğumu söylemişti zaten. ilaçlara iğnelere hemen cevap vermiyor vücudum. gonal f'i günde 300 mg doz vuruldum hep. e2 değerim uzun süre yükselmedi. yumurta olgunlaştırma süreci genelde bir çok kadında 12 gün civarı sürerken benim 16 gün sürdüKızlar hepinize günaydın bisey soracağım biraz moralim bozuldu lütfen başına gelen arkadaşlar durumunu yazarsa çok sevinirim
Bugün ignelerimin 5. Günü sabah igne yapmadan gidip e2 değerimi baktırdım aynı zamana ultrason muayenesi yapıldı. Degerim 200 çıktı (normalde 300,400 arası oluyormuş) daha önceki 2 denememde 4. Günü 380 kusur bisey çıkmıştı
Doktorum sag yumurtaların iyi ama sol tarafın ilaca cevap vermemiş pek dedi yani beklediğim gibi değil dedi çok büyümemiş herhalde
İlaç 275 mg gonalf di
Daha önceki 2 denememde 225 vurundum hep .
Bunda yüksek de başladı ama niye böyle oldu anlamadım asistanina da sordum bazen yumurtlama direnç gösterebiliyor sonra birden büyüyorlar dedi .
Başına gelen oldu mu lütfen bilgisi olan paylassin. Moralim çok bozuldu yaşım 28 bu arada daha onceki 2 denemem de hiç böyle birsey duymadım yani ilaca pek cevap verilmemesi die bisey