Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağladım bitti.. şimdi bi hissizlik çöktü üzerime. Pes etmedim ama kalkacak gücü ne zaman bulurum bilmiyorum

İnşallah canım.. rabbim bitti dediğim yerde yeniden başlıyoruz deyip kaldırsın.. hafta içi gidicem kliniğe doktor ile görüşelim bi bakalım ne diyecek

Bence üzülme benim sol yumurtlağımı öyle oldu hep geriden geldi.14 yumurtda 3 tane 5 günlük embriom oldu.canınu sıkmaya deymez 1 tane bile olsa Allah verio.pozitiflik çok önemli

Bence üzülme benim sol yumurtlağımı öyle oldu hep geriden geldi.14 yumurtda 3 tane 5 günlük embriom oldu.canınu sıkmaya deymez 1 tane bile olsa Allah verio.pozitiflik çok önemli
Doğru söylüyorsun canım pozitiflik önemli ama işte 2 sefer denedim her zaman farklı bir olumsuzluk duydum bu sefer de bunu duyunca dedim isimiz hic rast gitmeyecek mi
Rabbim dilemiş olsun inşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısı ile olur canım

İnşAllah canım güzel haberler alırsın.yaşında çok genç diyon.canını sıkma.

Olmadığını hissediyordum zaten de kabullenemiyor insan sonucu görene kadar.. içim yanıyor sadece bi hissizlik değişik bi bi duygu içindeyim. Herşey Rabbimden bundan ötesine elimizden bişey gelmiyor

Tahmin edebiliyorum ne diyebilir ki insan bu durumda ben de kabullenemedim o kadar karmaşık bir duygu ki hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun biraz zamana ihtiyacınız var dilerim Allahın sizin için anneliği tayin ettiği zaman çok çok çok çok yakındadır yalnız değilsiniz o duygularınızda bunu bilin lütfen

Merak etme canım benim de arada oluyo fitili koyarken artık orası çok hassa oldugu için tahriş oluyo sanırım.Hic korkma stres yapma bu ilaçları kullandığımız sürece olacak sanırım

Kuzum korkma içini ferah tut biliyorum elinde değil,aynı şeyleri bende yaşadım daha yeni biliyorsun benimki normal kanamaydı bide,
Acile git bir ultrasona soksunlar anlat
Allahım beterinde saklasın

İnşallah olur bu sefer canım ikimizin de . Bende kürtajdan sonra baya ara vermek zorunda kaldım,Bana kalsa hemen başlardım da
Insallahhhhhh canimmm
Bence iyi yapmışsın canim ara verince hem vücudun dinleniyor hemde psikolojikmen de insan biraz dinleniyor.
Süreç biraz heyecanlı ve stresli 15 20 günde hersey iyi kötü belli oluyor

Kuzum korkma içini ferah tut biliyorum elinde değil,aynı şeyleri bende yaşadım daha yeni biliyorsun benimki normal kanamaydı bide,
Acile git bir ultrasona soksunlar anlat
Allahım beterinde saklasın
Eşim ypk burda sabah gelecek TEK’im hemşire fitilden dedi inşallah devamı gelmez Önce cok korktum Allah’ıma emanet insallah bebegim neden oldu anlamadım

Insallahhhhhh canimmm
Bence iyi yapmışsın canim ara verince hem vücudun dinleniyor hemde psikolojikmen de insan biraz dinleniyor.
Süreç biraz heyecanlı ve stresli 15 20 günde hersey iyi kötü belli oluyor
Aynen canım benim büyük ihtimalle Taze transfer olacak tabi bir aksilik olmazsa, insallah bu sefer olur insan çok yoruluyor gerçekten,

Merak etme canım benim de arada oluyo fitili koyarken artık orası çok hassa oldugu için tahriş oluyo sanırım.Hic korkma stres yapma bu ilaçları kullandığımız sürece olacak sanırım
Sen kac haftalıksın canım cok korktum agladım üzüldüm Allah yardımcımız olsun ne diyeyim yatıyorum suan ayakalrımı yüksek koydum

merhaba. benzer bir durum yumurta olgunlaştırma sürecinde ben de yaşadım. pcos'luyum. ilaç kullanmasam 1 yıl regl olmuyorum. doktorum da bana çok ağır bir pcos'lu olduğumu söylemişti zaten. ilaçlara iğnelere hemen cevap vermiyor vücudum. gonal f'i günde 300 mg doz vuruldum hep. e2 değerim uzun süre yükselmedi. yumurta olgunlaştırma süreci genelde bir çok kadında 12 gün civarı sürerken benim 16 gün sürdü ( ben de sizin gibi çok endişeliydim. ama endişelenecek bir şey yokmuş. sürecin sonunda 10 yumurta toplandı benden ve çok şükür hepsi döllendi 7 tanesi 5. güne gitti :)) 2. tüp bebek denemem de başarıyla sonuçlandı şu anda hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…