Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım inşallah sen hamilesin yakbus hatırlamıyorsam allah razı olsun hepinizden nasıl moral verdiniz bana umut oldunuz bi bilseniz inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur canım benim
Amin canım çok sağol darısı senin başına inşallah içini ferah tut

O
Olmadı.. negatif kızlar.. kocaman bi 0
Offf kuzum çok üzüldüm rabbim tez zamanda yormadan aratmadam nasip etsin inşallah üzül ağla sakın içine atma acını yaşa sonra düştügun yerden dogrul yine yeniden rabbim inşallah normal yolla nasip eder inan çok üzüldüm

Kızlar merhaba.bu akşam iğnelerin 3.sunu yapacağım.Merioanal 150 ve gonalf 150 kullanıyorum.Ama iğnelere başladığımdan beri çok değişik bir baş ağrım var .Kafamın arka tarafı sanki çatlıyor, basınç var çok kötü.Gece zor uyuyorum , Sabah kalkıyorum yine aynı.Acaba iğneler mi etki ediyor, dozu mu fazla geldi anlam veremedim.Daha önce 2 kez tedavi oldum,onlarda böyle olmamıştı ama farklı olarak merional kullanıyorum acaba o mu etki etti böyle.Doktora soracağım ama kontrolümu bekliyorum ama inanın baş ağrısından ağlayacak seviyeye geldim.Var mı Benim gibi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan ?

İnşallah canım amin, darısı sana da olsun en kısa zamanda
Ben yılların gecikme birikimiyle 20 günde iyi geliştirmişim hepsini desene
İnşallah canım hayırlısı ile inşallahh

Vallahi masallah güzel olmuş tedavin yani çok şükür 5. Gun embriyolarin olmuş rabbim her transfer edileni sağlıklı bebis etsin inşallah

Canım merhaba benim de bugün ignelerimin 5. Günü yani gonalf kullanıyorum doktorum yarın için ek menapur da ekledi . Merional gonalf bunlar hepsi içerik olarak aynı hormon ilaçları baş ağrısı olmadı bende sıcaklık basması kaşık ağrısı.. gibi şeyler baş ağrısı başka biseydendir belki canım doktoruna söylemeyi de unutma İnşallah geçer canım

Hayirli olsun bu arada tedavin

Canimmm rabbim sabrını artirsin insallahhh

Üzülme diyemem çünkü bende 2 kez yaşadım insan çok üzülüyor ama belli bir zaman sonra yine başlıyorsun inşallah gecikiyorsa daha güzeli olsun die gecikiyordur.. rabbim birdahkinde yüzünüzü güldürsün insallahhh canim

Çok teşekkür ederim canım.İlk defa böyle bir ağrı yaşıyorum yan etkilerinde yazıyor fakat bu kadar olur mu uyutmuyor resmen .Cuma günü kontrolüm var benimde söyleyeceğim bakalım.İnsallah güzel sonuçlar alırız

Insallah canim insallah yüzümüz güler
Baş ağrılarina rabbim şafi ismi ile sifa versin insalalh canim sen nerede tedavi görüyorsun

Benim de senin gibi 2 olumsuz denemem var bu 3. Deneme

Gecer insallah, biraz tahris ediyor fitil tabi, aman tirnaklar kisa olsun siz de zedelemeyin kazara, gecmisler olsun.
Bazen fitil akintisi oluyor ya ben tuvalete gitmeye korkuyorum, hep ayni korku, gene kanama/lekelenme mi, bebegimi mi kaybediyorum, bu hissi atamamisim demek ki.. Hayirlisi ile pozitifi, kalbinin attigini goreyim bir kez oh diyeyim insallah.

Bende de yapmisti zamaninda, bol su icin, ensenize kafaniza buz kalibi ile kompres yapin.
Bir de tedbiren tansiyonunuzu olcun sabah aksam, havalar sicak, tansiyon da agri yapar

çok haklısın aynen bende böyle düşünüyorum 2. defa tüp bebekte negatif görmek kolay değil ama eminim ki bizleri güzel günler bekliyor dua etmeye çabalamaya devam en güçlü kadınlar bizleriz

çok haklısın aynen bende böyle düşünüyorum 2. defa tüp bebekte negatif görmek kolay değil ama eminim ki bizleri güzel günler bekliyor dua etmeye çabalamaya devam en güçlü kadınlar bizleriz
Insallah canim aynen güzel günlerimiz yakındır inşallah ,güçlü olmak zorundayız insalalh rabbim bu zorlukların yanında en güzel şekilde mükafatlandirir bizleri hepimizi

Bende de yapmisti zamaninda, bol su icin, ensenize kafaniza buz kalibi ile kompres yapin.
Bir de tedbiren tansiyonunuzu olcun sabah aksam, havalar sicak, tansiyon da agri yapar
Teşekürler ederim şu içmeye çalışıyorum,daha da dikkat edeceğim.Tansyionum normal ama yine de arada bi ölçeyim

Insallah canim insallah yüzümüz güler
Baş ağrılarina rabbim şafi ismi ile sifa versin insalalh canim sen nerede tedavi görüyorsun

Benim de senin gibi 2 olumsuz denemem var bu 3. Deneme
Ankara Memorial de canım, sen neredesin?Çok teşekkür ederim, benim en son ki düşük oldu, Ocak sonunda kürtaj oldum Malesef

Bana doktorum 3 negatiften sonra test istiyoruz dedi bana da bu çok saçma geldi. Bu söylediğiniz testleri hangi bölüm yapıyor acaba?

Tırnağım kısa ama hemen uzuyor cok korkuyorum kaybetmekten Rabbim korusun ne olur dua edin şuan moralim cok bozuk nw yapacağımı bilmiyorum

Ne demek sen iyi ol güzel anne, gönlünü ferah tut herşey istediğin gibi olsun Allah hepimize kaç kere istiyosak anne olmayı, hayırlıysa o kadarını nasip etsin moraller yerine geldiğine göre şimdi tadını çıkar transfer sürecinin canım film izle kitap oku müzik dinle bebişinle ilgili hayaller kur canın ne istiyorsa onu yap yeter ki üzülme...

Hiç kolay değil süreç maddi ve manevi anlamda yıpratıcı ama işte umut da ne kadar yıkılırsak yıkılalım güzel şey İnşallah Rabbim size de anne olmayı nasip eder ahhhh ne zor ilk denememde pozitif sonuç almıştım Rabbim nasip etmişti İkinciye karar verdik 6yıl sonra ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu herşeyde bi hayır vardır olumluyu olumsuzu yaşamış bir kadın olarak yaşadığımız her üzücü tecrübe bizi daha da güçlendiriyor dualarım sizinle

Şuan ki üzüntünü o kadar iyi anlıyorum ki biraz zamana ihtiyacın var geçiçek bugünler ve bigün çok güzel bi anne olacaksın üzücü sonucu geçenlerde aldım kimyasal gebelik oluştu bi rüyayla herşey tersine gitti kendimizi suçluyoruz yaşadıklarımızı sorguluyoruz neden olmadı diyoruz oof oofff ama sonuçta üzülüyoruz zamanla toparlayacaksın ben daha iyiyim artık herşey düzelicek inşallah annelik duygusunu yaşayacaksın yalnız deilsin

Olmadığını hissediyordum zaten de kabullenemiyor insan sonucu görene kadar.. içim yanıyor sadece bi hissizlik değişik bi bi duygu içindeyim. Herşey Rabbimden bundan ötesine elimizden bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…