Amin canım çok sağol darısı senin başına inşallah içini ferah tutInşallah canım inşallah sen hamilesin yakbus hatırlamıyorsamallah razı olsun hepinizden nasıl moral verdiniz bana umut oldunuz bi bilseniz inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur canım benim
Offf kuzum çok üzüldümOlmadı.. negatif kızlar.. kocaman bi 0
İnşallah canım hayırlısı ile inşallahhİnşallah canım amin, darısı sana da olsun en kısa zamanda
Ben yılların gecikme birikimiyle 20 günde iyi geliştirmişim hepsini desene
Canım merhaba benim de bugün ignelerimin 5. Günü yani gonalf kullanıyorum doktorum yarın için ek menapur da ekledi . Merional gonalf bunlar hepsi içerik olarak aynı hormon ilaçları baş ağrısı olmadı bende sıcaklık basması kaşık ağrısı.. gibi şeyler baş ağrısı başka biseydendir belki canım doktoruna söylemeyi de unutma İnşallah geçer canımKızlar merhaba.bu akşam iğnelerin 3.sunu yapacağım.Merioanal 150 ve gonalf 150 kullanıyorum.Ama iğnelere başladığımdan beri çok değişik bir baş ağrım var .Kafamın arka tarafı sanki çatlıyor, basınç var çok kötü.Gece zor uyuyorum , Sabah kalkıyorum yine aynı.Acaba iğneler mi etki ediyor, dozu mu fazla geldi anlam veremedim.Daha önce 2 kez tedavi oldum,onlarda böyle olmamıştı ama farklı olarak merional kullanıyorum acaba o mu etki etti böyle.Doktora soracağım ama kontrolümu bekliyorum ama inanın baş ağrısından ağlayacak seviyeye geldim.Var mı Benim gibi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan ?
Canimmm rabbim sabrını artirsin insallahhhOlmadı.. negatif kızlar.. kocaman bi 0
Çok teşekkür ederim canım.İlk defa böyle bir ağrı yaşıyorum yan etkilerinde yazıyor fakat bu kadar olur mu uyutmuyor resmen .Cuma günü kontrolüm var benimde söyleyeceğim bakalım.İnsallah güzel sonuçlar alırızCanım merhaba benim de bugün ignelerimin 5. Günü yani gonalf kullanıyorum doktorum yarın için ek menapur da ekledi . Merional gonalf bunlar hepsi içerik olarak aynı hormon ilaçları baş ağrısı olmadı bende sıcaklık basması kaşık ağrısı.. gibi şeyler baş ağrısı başka biseydendir belki canım doktoruna söylemeyi de unutma İnşallah geçer canım
Hayirli olsun bu arada tedavin
Insallah canim insallah yüzümüz gülerÇok teşekkür ederim canım.İlk defa böyle bir ağrı yaşıyorum yan etkilerinde yazıyor fakat bu kadar olur mu uyutmuyor resmen .Cuma günü kontrolüm var benimde söyleyeceğim bakalım.İnsallah güzel sonuçlar alırız
Gecer insallah, biraz tahris ediyor fitil tabi, aman tirnaklar kisa olsun siz de zedelemeyin kazara, gecmisler olsun.Arkdaslar kahve sulu kan geldi fitil koydum yarım saat uzandım kalktığımda geldi çamaşırıma akıntı olarak hemşireyi aradım fitilden tahriş olmustur dedi aktif kırmızı kan gelmedikçe korkmayın dedi
Bende de yapmisti zamaninda, bol su icin, ensenize kafaniza buz kalibi ile kompres yapin.Kızlar merhaba.bu akşam iğnelerin 3.sunu yapacağım.Merioanal 150 ve gonalf 150 kullanıyorum.Ama iğnelere başladığımdan beri çok değişik bir baş ağrım var .Kafamın arka tarafı sanki çatlıyor, basınç var çok kötü.Gece zor uyuyorum , Sabah kalkıyorum yine aynı.Acaba iğneler mi etki ediyor, dozu mu fazla geldi anlam veremedim.Daha önce 2 kez tedavi oldum,onlarda böyle olmamıştı ama farklı olarak merional kullanıyorum acaba o mu etki etti böyle.Doktora soracağım ama kontrolümu bekliyorum ama inanın baş ağrısından ağlayacak seviyeye geldim.Var mı Benim gibi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan ?
çok haklısın aynen bende böyle düşünüyorum 2. defa tüp bebekte negatif görmek kolay değil ama eminim ki bizleri güzel günler bekliyor dua etmeye çabalamaya devam en güçlü kadınlar bizlerizCanimmm rabbim sabrını artirsin insallahhh
Üzülme diyemem çünkü bende 2 kez yaşadım insan çok üzülüyor ama belli bir zaman sonra yine başlıyorsun inşallah gecikiyorsa daha güzeli olsun die gecikiyordur.. rabbim birdahkinde yüzünüzü güldürsün insallahhh canim
Insallah canim aynen güzel günlerimiz yakındır inşallah ,güçlü olmak zorundayız insalalh rabbim bu zorlukların yanında en güzel şekilde mükafatlandirir bizleri hepimiziçok haklısın aynen bende böyle düşünüyorum 2. defa tüp bebekte negatif görmek kolay değil ama eminim ki bizleri güzel günler bekliyor dua etmeye çabalamaya devam en güçlü kadınlar bizleriz
Teşekürler ederim şu içmeye çalışıyorum,daha da dikkat edeceğim.Tansyionum normal ama yine de arada bi ölçeyimBende de yapmisti zamaninda, bol su icin, ensenize kafaniza buz kalibi ile kompres yapin.
Bir de tedbiren tansiyonunuzu olcun sabah aksam, havalar sicak, tansiyon da agri yapar
Ankara Memorial de canım, sen neredesin?Çok teşekkür ederim, benim en son ki düşük oldu, Ocak sonunda kürtaj oldum MalesefInsallah canim insallah yüzümüz güler
Baş ağrılarina rabbim şafi ismi ile sifa versin insalalh canim sen nerede tedavi görüyorsun
Benim de senin gibi 2 olumsuz denemem var bu 3. Deneme
Bana doktorum 3 negatiften sonra test istiyoruz dedi bana da bu çok saçma geldi. Bu söylediğiniz testleri hangi bölüm yapıyor acaba?merhaba, bende negatif sonucumu 23temmuzda öğrendim. benden doktorum testler istedi bence testler ve gerekirse de histereskopi yapmadan ikinci transferinizi yapmayın. benden istenen testler
anti kardiyolipin ıgg,
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t .
bunlar kan pıhtılaşması ve genetik hastalıkların tespiti için yapılan testler. birde eşli kromozom testi var orda da kromozomsal sıkıntı var mı diye bakılıyor. birde hipotiroidi hastasıydım ben. transfer öncesi tsh değerim cok iyiydi.
Ancak bu testleri yaptırmak için dahiliyeye gittiğimde anti tpo ve anti tg değerlerime hiç bakılmadığını haşimato olup olmayacağımı öğrenmek istedim anti tpo değerim aşırı yüksek çıktı. anti tpo değeri bağışıklık sisteminin tiroid bezine saldırdığını onu yok etmeye çalıştığını gösteriyormuş. bu durumda acabalarım oluştu. acaba bağışıklık sistemim rahmimde de embiryo oluştuğundada saldırabilir mi diye? onun içinde cd56 testi varmış bu testlede onu anlayabiliyormuşuz. Ama doktorum bu testi yaptırmamı henüz istemedi istediklerinin sonucu çıktığında birde o testi soracağım. bilgilerinizee :)
Tırnağım kısa ama hemen uzuyor cok korkuyorum kaybetmekten Rabbim korusun ne olur dua edin şuan moralim cok bozuk nw yapacağımı bilmiyorumGecer insallah, biraz tahris ediyor fitil tabi, aman tirnaklar kisa olsun siz de zedelemeyin kazara, gecmisler olsun.
Bazen fitil akintisi oluyor ya ben tuvalete gitmeye korkuyorum, hep ayni korku, gene kanama/lekelenme mi, bebegimi mi kaybediyorum, bu hissi atamamisim demek ki.. Hayirlisi ile pozitifi, kalbinin attigini goreyim bir kez oh diyeyim insallah.
Ayy maşallah canım allah korusun esirgesin çocuğunu rabbim ona tez zamanda hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin inşallahne güzel mesajlar bunlar iyiki varsınız iyiki bu platform var kimseyle paylasamadigimi burda paylaşıyorum hepiniz uşenmeden cevap veriyorsunuz umut dolu mesaj in için teşekkürler canım
çok haklısın aynen bende böyle düşünüyorum 2. defa tüp bebekte negatif görmek kolay değil ama eminim ki bizleri güzel günler bekliyor dua etmeye çabalamaya devam en güçlü kadınlar bizleriz
Olmadı.. negatif kızlar.. kocaman bi 0
Olmadığını hissediyordum zaten de kabullenemiyor insan sonucu görene kadar.. içim yanıyor sadece bi hissizlik değişik bi bi duygu içindeyim. Herşey Rabbimden bundan ötesine elimizden bişey gelmiyorŞuan ki üzüntünü o kadar iyi anlıyorum ki biraz zamana ihtiyacın var geçiçek bugünler ve bigün çok güzel bi anne olacaksın üzücü sonucu geçenlerde aldım kimyasal gebelik oluştu bi rüyayla herşey tersine gitti kendimizi suçluyoruz yaşadıklarımızı sorguluyoruz neden olmadı diyoruz oof oofff ama sonuçta üzülüyoruz zamanla toparlayacaksın ben daha iyiyim artık herşey düzelicek inşallah annelik duygusunu yaşayacaksın yalnız deilsin