Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba.kalp atışı duyuldukdan sonra doktor ilaçlarda ne gibi değişiklikler yapıyor?bıktım ilaç içmekden gitmiyo artık
Progesteron 1.trimester sonuna kadar devam, yavas yavas azaltabiliyor, riskli ise 8 ay ( estrofemi azaltiyorlar (ben gunde 5 tane aliyorum), coraspin kanama yoksa devam, vitaminler devam, hatta geleneksel hocaysa 6.aya kadar kalsiyum destegi, 6.aydan sonra kasilmalar icin magnezyum, doguma yakin ani demir dusmeleri oldugu icin tercihen demir ignesi... Bilemedim ki Cok lezzetli ilaclar canim nam nam nam

Yok canım hic yoruyorum kendimi genelde ıstırahat ediyorum arada kalkıp dolanıyorum adet donemımde test donemımdi yaklasık 20 gundur yasıyorum bunu surekli agrıyor arada vurup gecer gibi degil yani

Cok sevğndim sen ikiz diye hatırlıyorum sanki
Teşekkür ederim
Yok kuzum tek hcg yüksek çıktığı için (875 di sonra 2275 çıktı)tek embriyo transfer edilmişti acaba tek yumurta ikizi olabilir mi demiştik ama tek sağlıkla sıhhatle gelsinler gerisi teferruat

Sagol gülüm insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz
5+2 gittim altan baktii ama daha icinde bebis görünmüyordu doktorum cok erken daha dedi

insallah canim allahim gönlüne göre veriir Hersey allahtan gercekten.
Empirium tozu var onu suyla karistirp iciyorum icinde her tür vitamin var.

Allah bağışlasın Tabi tavsiyeniz için teşekkürler

4 gün embriyo morula oluyor cogu zaman morulaya gelen bi embryo 5. gün blastokist oluyor testde gelince 7. gün cikabilir idrarda cikmayada bilir cünkü her kadinda farkli bazilarinda erken idrara gelir bazilarina gec . Fakat eger tutunma olduysa zaten direk hcg hormonu üretiyor vicud ve kanda cikiyor . Ama yani kafa bullandirmaya gerek yok bence en güzeli test gününde yaptirsan daha güzel

Çook teşekkür ederim zahmetiniz için Bugün 2 kez oldu, ama ben sadece kan sulandıran iğne, prosgesteron fitil ve folik asit kullanıyorum, öğle başka ilaç yazmadı doktorum. Gerçekten 8.gün başlamak daha iyi bir fikir gibi. Ben Rusyada clearblue alıyorum, adetten 5 gün önce gösterdiği yazıyor, 20 hassasiyette. Ne kadar doğru bilmiyorum, erken gebelk testi mi sayılıyor şimdi o?

Bende transferin 2.günü gece sadece sol kasık ağrım oldu, dün de hafif bel ağrım, o kasık ağrım olduğu zaman tutunmuş olabilir mi acab? İntermette 5.gün embriyosu aynı gün ve ya sabahı tutunuyor yazılıyordu, yani embriyonun kendisinin 5-6 gün olduğu zaman.Ben de 6.gün ağrıyordu. Başka da hiçbir şey olmadı, şimdi bile sanki hiçbir şey yok gibi hissediyorum

Korkmayın yavrunuz sizinle Alalhın izniyle geçmiş olması önemli olan Bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Yine açık pembe az bi kanama geldi... Yarına çektik randevuyu. Her şey çıksın meydana bunaldım cidden. Yatmaya devam edin dediler. Olabiliyor dediler yine. Maalesef rengi pembe o canımı sıkıyor kahverengi olsa neyse.

Birkac uzmanlik sorum var; cevabini kesin bilen yoktur herhalde ama fikriniz onemli benim icin.
1-ovitrelle hcg etkisi ne zaman gecer?
2- 1/3 doz ovitrelle de ayni sure mi etki ediyordur?
3- 29Temmuz'da 1/3, 1 Agustos'ta 1/3, 4Agustosta 1/3 igne yapan gebe adayi benim verilen tahlil gunum 10 Agustos sizce idrar test kitlerinden uzak dursam daha mi iyi olur?

Ayyy hadi insallah iyi olmuş yarına cektiginİz bari neyse artık görünce bebeğinizi iciniz rahat eder dilerim hayırlı güzel haberlerinizi olsun duam sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…