Aynen. Her gün aynı saatte mesaj gönderiyorlardı. Opu günü de dahil.Ne guzel merkezmis orasi, mesaj falan :)
Canım ben tadını sevemedim. Ekmeğe falan damlatan da var ama ben suya damlatıyorum. Daha iyi oluyorDirek ağıza damlatıp içmek mi iyi yoksa suya damlatıp içmek mi?
Progesteron 1.trimester sonuna kadar devam, yavas yavas azaltabiliyor, riskli ise 8 ayKızlar merhaba.kalp atışı duyuldukdan sonra doktor ilaçlarda ne gibi değişiklikler yapıyor?bıktım ilaç içmekden gitmiyo artık
Yok canım hic yoruyorum kendimi genelde ıstırahat ediyorum arada kalkıp dolanıyorum adet donemımde test donemımdi yaklasık 20 gundur yasıyorum bunu surekli agrıyor arada vurup gecer gibi degil yaniYaaa çok mu ayakta kalıyorsunuz acaba? Bende de 5.hafta ile bacak, bel, adet ağrısı gibi şeyler oluyor ama mesela o gün içinde hareket halinde olduğum zaman başladığını veya progestan fitil kullandığım saatlerde arttığını gözlemledim. Progestan fitil emilirken de ağrı yapıyor. Aaa bir de Kağan Kocatepe her ay gebeliğin ilk aylarında,bazı kadınlarda rahim otomatik olarak adet döneminde bebeğe zarar vermeden kasılır, adet olacakmış gibi hissedersiniz diye YouTube kanalında anlatıyordu...
Cok sevğndim sen ikiz diye hatırlıyorum sankiMerhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı 7 haftalık çıktık tam
Kanama durmuş dedi doktor bebişte iyiymiş şükür1 eylüle randevu verdi
Allah’ıma şükürler olsun
Teşekkür ederimCok sevğndim sen ikiz diye hatırlıyorum sanki
Sagol gülüm insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucagimiza alirizHayırlı olsun çok sevindim cok Harika bir haber gerçektenSaglıkla kucağınıza alın insallah yavrularınızı Siz ilk keseyi görmeyen kaç haftalıkken gittiniz Alttan mı baltı karından mı bakmıştı acaba ?
amin insallah cok tsk ederim cnm benimYa canım tebrik ederim.ne kadar sevindim bilemesin.inşAllah sağlıkla alırsın kucağına
cok sagol canim benim insallah hamile olan isteyen herkese nasip etsinCanım çok mutlu oldum gözün aydınAllah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
insallah canim allahim gönlüne göre veriirAllah tamamına erdirsin, nazar değmesinGerçekten Allah isterse her şey oluyor, bazen hayatı akışına bırakmak gerekiyor. Her şey olacağına varıyor, bu noktayı hep atlıyoruz.Biz içimizde çok evham, endişe taşıyoruz. Olacak olan her şeye rağmen oluyor. Bu güzellikten bana da lazım. Keselerden biri çok ufaktı, daha ilk muayeneden beri düşük bekliyoruz. İki kesede yolk sac görüldü ama keselerden biri hâlâ cok ufaktı. O küçük olan gidecek diye beklerken 1hafta sonra kalp atışı için gittiğim zaman böyle bir mucize bana da olur da minnak kese büyümüş olursa çok mutlu olacağım. Siz estrofem, progestan ilaçlarınız harici ekstra bir vitamin takviyesi vs. uyguladınız mı?
Allah bağışlasınBenim ilk denememde transfer edilen embriyolarım biri 3.gün 8 hücreli diğeri 4.güne giden doğru telaffuz ediyor muyum bilmiyorum ama compaction hücreli 2 adet transferim olmuştu ve gebeliğim oldu çok şükür bi kızım var inşallah sizin de nasip olur bence o hatayı yapmayın ben ikinci denemem de yaptım gerek yokmuş o heyecanla biraz daha sabredin naçizane tavsiyem tabii siz bilirsiniz
4 gün embriyo morula oluyor cogu zaman morulaya gelen bi embryo 5. gün blastokist oluyorKızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Oh masallah, cok sevindim. Allah kanamasi/lekelenmesi olan herkesi feraha cikarsinMerhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı 7 haftalık çıktık tam
Kanama durmuş dedi doktor bebişte iyiymiş şükür1 eylüle randevu verdi
Allah’ıma şükürler olsun
Çook teşekkür ederim zahmetiniz içinProgesteron normalde kabızlık yapar. Östrojen desteği için estrofem hapı kullanıyorsanız ilaçlar bağırsak florasında yararlı bakterilerin dengesini değiştirmiş olabilir. Yararlı-zararlı bakteri dengesi değişince bazilari kabız oluyor bazıları ishal. Doktorunuzdan kullanabileceğiniz bir probiyotik önerisi alabilirsiniz, faydası olur.
Tek embriyo transferinde idrarda o kadar erken görmeme ihtimaliniz var, kanda az bir değer çıkabilir tabi. Hem hcg artış hızı bazılarında yavaş oluyor sizdeki nasıl olacak bilmiyorsunuz (5.gun embriyo transferinde bile normal kan verme günü 50-80 hcg ile hcg takibine başlayan, sonradan hızla artış elde eden kişiler var) hem de kandan sonra idrara hcg geçme zamanı biraz daha zaman alıyor. O yüzden moral bozucu bir durum görüp kafaya takabilirsiniz bunu. Yoksa hepimiz biliyoruz ki beklemek cok yorucu oluyor... Çoğumuz 5.gunden başlayıp idrar testi yapmaya başlıyoruz. Benim 2 tane tutunan 5.gun embriyomda kanda çok yüksek hcg oranları olmasına rağmen, 6.gunde idrarda pozitif çizgiyi anca görebilmiştim. Bu 2embriyo ile 6.gunde çıkan sonuç hayalet çizgi idi. 5.gun idrar testinde hiç hayalet çizgi yoktu. Tek embriyo konu olunca biraz daha beklemek faydalı olabilir o açıdan. Meraktan illa idrar testi yaparsanız ve negatif görürseniz yine moralinizi bozmayın, tek embriyo anca hcg idrara karışacaktır. Bir de kaliteli erken gebelik testleri alın alırsanız.
Bende transferin 2.günü gece sadece sol kasık ağrım oldu, dün de hafif bel ağrım, o kasık ağrım olduğu zaman tutunmuş olabilir mi acab? İntermette 5.gün embriyosu aynı gün ve ya sabahı tutunuyor yazılıyordu, yani embriyonun kendisinin 5-6 gün olduğu zaman.Ben de 6.gün ağrıyordu. Başka da hiçbir şey olmadı, şimdi bile sanki hiçbir şey yok gibi hissediyorum4 gün embriyo morula oluyor cogu zaman morulaya gelen bi embryo 5. gün blastokist oluyortestde gelince 7. gün cikabilir idrarda cikmayada bilir cünkü her kadinda farkli bazilarinda erken idrara gelir bazilarina gec . Fakat eger tutunma olduysa zaten direk hcg hormonu üretiyor vicud ve kanda cikiyor . Ama yani kafa bullandirmaya gerek yok bence en güzeli test gününde yaptirsan daha güzel
Yine açık pembe az bi kanama geldi... Yarına çektik randevuyu. Her şey çıksın meydana bunaldım cidden. Yatmaya devam edin dediler. Olabiliyor dediler yine. Maalesef rengi pembe o canımı sıkıyor kahverengi olsa neyse.Korkmayın yavrunuz sizinle Alalhın izniyle geçmiş olması önemli olanBende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim
Yok kuzum tek hcg yüksek çıktığı için (875 di sonra 2275 çıktı)tek embriyo transfer edilmişti acaba tek yumurta ikizi olabilir mi demiştik ama teksağlıkla sıhhatle gelsinler gerisi teferruat
Ayyy hadi insallah iyi olmuş yarına cektiginİz bari neyse artık görünce bebeğinizi iciniz rahat eder dilerim hayırlı güzel haberlerinizi olsun duam sizinleYine açık pembe az bi kanama geldi... Yarına çektik randevuyu. Her şey çıksın meydana bunaldım cidden. Yatmaya devam edin dediler. Olabiliyor dediler yine. Maalesef rengi pembe o canımı sıkıyor kahverengi olsa neyse.
İnşallah teşekkür ederim. Sonucu yazacağım size mutlakaAyyy hadi insallah iyi olmuş yarına cektiginİz bari neyse artık görünce bebeğinizi iciniz rahat eder dilerim hayırlı güzel haberlerinizi olsun duam sizinle