Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben halen kullaniyorum coraspin. Doktora ve hastaya gore degisiyor kesinlikle.

bende bikere yanlislikla laktosuz almistim bikere ordan billiyorum bisey degil yardimim dokunduysa ne mutlu bana

Allahım ya resmen işgence progestron gitmiyo artık.yara oldu her yerim.estrofem 4 tane.eczanede estrofem kalmadı.hepsini ben yedim

Evet değişir.aslında kan tahlili sonucuna bakılması gerek.öyle değişilmeli

Canım nerede yaptırdın sen? Bende yurt dısındayım benden de toplamda 8 yumurta toplandı 3 boş çıkmış 5 i dollendi ertesi gün bizi aradıklarında 1 inin aynı gün tutmadıgını soylediler 4 tane kaldı ve biz transfer için gittimiz de 2tanesinin 5.güne kadar gelemediğini soylediler ve kalan 2 yi transfer ettiler. Sen daha onceden konuşmadın mı 1 yada 2 transfer istiyorum diye? Eger konuşmadılarsa bunu senle bunda gerçekten bi tuhaflık var diyelim ki 1 tane transfer edildi 1 tane kaldı onu da sana sormaları gerek donduralım mı diye.

Ben Rusyada yaşıyorum, burda yaptırdım, moskovada, güya avrupada 2.en iyi klinikti. Benimle önceden konuşmadılar. Benim transfer edilen hariç 4 embrionum kaldı. Ben dondurma işlemini sorduğumda bana 6-7ci güne kadar geliştirip sonra söyleyeceklerini dedi. Ve o zaman da siz karar verirsiniz donduralım mı atalım mı diye. Ama bana gelen mesajda artık çöpe attıklarını yazmışlardı

Geçti galiba, sabah 2 kere olmuştu sadece, başım falan bile ağrısa ilaç kullanmamaya dikkat ediyorum, evet zaten hormonlarım, bütün tahlillerim falan iyi çıkmıştı, embrionun kendisi de kaliteliyli, İnşallah beni yarım bırakmaz Çok teşekkür ederim destek için

Çok saçma yaptıkları şey ya ispatlayamaz da insan çok sinir bozucu gerçekten

Hemoglobin, transferrin saturasyonu, demir baglama ve b12 degeriniz nedir? Demir takviyeniz bunlara gore ancak belirlenebilir. Demir alacaginiz donemde c vitamini de alirsaniz emilimi arttirirsiniz.
Benim de Demir tarsfer icin tedavlye başladığımda cok cok dusuktu ben çayı bıraktık c vitamini alımına özen gösterdim özellikle sabah kahvaltılarında bugun tahlil yapıldı gayet güzel yukselmis cok şükür emek etitm karşılığını aldım cay içmiyorum

Günaydın kızlar bugün 5.gun blastokist transferin 5.gunu erken gebelik testi yine kocaman tek çizgi 6.denemem yine hüsran hergun telefonla arayıp belirtin var mı diye soran eşime artık ben kabullendim de eşime nasıl söyleyeceğim ki erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm
Testi yaptığıma pişman oldum başkasına moral vermeye çalışmak ne kolaymis

Günaydın canım Allah tan ümit kesilmez canim. Erken olduğunu bak sende biliyorsun inşallah geç tutunmustur ama tutunmus olsun inşallah

Bence üzülmeyin, bir kaç gün daha bekleyin, belki bebeğiniz daha kendini belli etmek istemiyordur. Kendinizi üzüp bebeğinize de zarar vermeyin

Bugun transfer sonrasi 6.gun, son ovitrelle ignemi yaptim. fitil artik canimi sıkmaya basladi sanki artik tahris oluyor gibiyim, neyse sabir :))
3 embriyo transferi olmus biri olarak fazlaca heyecan ve meraktayim; tutar mi, kaci tutar diye olumlu sorulardan, gene dusuk olur mu, coklu gebelik olursa cok mu kuvozde kalirlar gibi dogmamis bebeye don bicen olumsuz sorulara kadar genis bir spektrumda dolaniyorum. Gecen sefer cok daha sakindim, daha teste 7 gun var :) yandik
sizler nasilsiniz kardescagizlar?

Bende 5. Gün transfer i oldum.. 5. Ve 7. Günü test yaptım tabiki tek çizgi çıktı erken gebelik testiydi.. yarın kan testi günüm bakalım Allah büyük

Canım maalesef ki bu olası bir durum.9. haftaya kadar karnında bekleyebilir aynı bebek gibi.O yüzden embriologlar doğruyu söylemişler.Ayrıca çalmış olsalar yumurta sayısı çok çok fazla olan birinden alırlardı ve belirli bir kısmını alıp sadece belirli kısmı döllendi derlerdi.Lütfen kafama bunları takıp kendini üzme şuan.Bak transferin yapılmış ne güzel.Bebeğini de kendini de üzme.

Öncelikle umarım transferin tutmuştur. evet erken ama şunu söyliyim tabi ki eşlerimizde üzülüyor ama inan bizim kadar yıpranmıyorlar sonuçta tüm tedavi senin üstünden gidiyor. zaten hem psikolojik olarak hem de bedenen yoruluyorsun kimseyi düşünme sadece kendine odaklan. benim negatif olduğunda ilk düşündüğüm eşime nasıl söyliyeceğimdi. şimdi bunun yanlış olduğunu görüyorum. ama inşallah pozitiftir kendini boş yere şimdiden üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…