- 23 Temmuz 2021
- 50
- 36
Göremedik çünkü henuz gitmedik cuma günü inşallah. 20.gunuSizin transferin kaçıncı günü şuan kese gözüktümü? Ben de hep dinleniyorum işe gitmiyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremedik çünkü henuz gitmedik cuma günü inşallah. 20.gunuSizin transferin kaçıncı günü şuan kese gözüktümü? Ben de hep dinleniyorum işe gitmiyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Normalde progesteron kabız yapar. Ama östrojen artışı için destekleyici estrofem hapını fazlaca kullanıyorsanız, ilaçlar da bağırsak florasında yararlı bakterilerin dengesini değiştirmiş olabilir. Yararlı zararlı bakteri dengesi değişince bazilari kabız oluyor, bazıları ishal. Doktorunuzdan kullanabileceğiniz probiyotik tavsiyesi isteyin faydası olur.Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Tarasngerin mi 20.günü oluyor kuzum benim de Cuma Allah izin verirse insan cok merqk ediyor dimi hiç kanama olmadı deriniz sonradan olan kanama yerleşme olabılır önemli olan devam etmemesiGöremedik çünkü henuz gitmedik cuma günü inşallah. 20.gunu
Direk ağıza damlatıp içmek mi iyi yoksa suya damlatıp içmek mi?Canım eczane de damla şeklinde olanı var ben onu kullanıyorum. 6-7 damla kadar damlatıyorum suya sabahları içiyorum
Venatura 60 yumuşak kqpsül kullanıyorum Eph ve dhp oldukça yüksek yeterli günlük porsiyon tavsiye ederimSelam Kızlar omega 3 takviyesinde tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Progesteron normalde kabızlık yapar. Östrojen desteği için estrofem hapı kullanıyorsanız ilaçlar bağırsak florasında yararlı bakterilerin dengesini değiştirmiş olabilir. Yararlı-zararlı bakteri dengesi değişince bazilari kabız oluyor bazıları ishal. Doktorunuzdan kullanabileceğiniz bir probiyotik önerisi alabilirsiniz, faydası olur.Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Ben dil altı kullanıyorum ve o şekilde ciddi yukseldiDirek ağıza damlatıp içmek mi iyi yoksa suya damlatıp içmek mi?
Birde böyle deneyeyim benimde D vit çok düşük 17 remziye_06 dediği gibi devit falan kullandım ama hiçbir etkisini görmedim. Teşekkür ederimBen dil altı kullanıyorum ve o şekilde ciddi yukseldi
İşallah canım içini feraj tut pozitif dusun ve bol dua etAnladim canim insallah bu sefer sağlıkla sonuçlanır bebisini sag salim kucağına alırsın. umarım benimde genetige gidecek embriyolarim olur sağlıkla gelir transfer edilir veee tutarrr insallahhh
Yaaa çok mu ayakta kalıyorsunuz acaba? Bende de 5.hafta ile bacak, bel, adet ağrısı gibi şeyler oluyor ama mesela o gün içinde hareket halinde olduğum zaman başladığını veya progestan fitil kullandığım saatlerde arttığını gözlemledim. Progestan fitil emilirken de ağrı yapıyor. Aaa bir de Kağan Kocatepe her ay gebeliğin ilk aylarında,bazı kadınlarda rahim otomatik olarak adet döneminde bebeğe zarar vermeden kasılır, adet olacakmış gibi hissedersiniz diye YouTube kanalında anlatıyordu...Arkadaşlar birsey sorucam suan 8. Hafta içerisindeyim 5. Hafta dan beri kasık bel bacak agrım var adet agrısı gibi normalin uzerinde biraz şiddetli gecen hafta kontrole gittiğimizde doktorum agrı yapıcak Bi problem yok hersey yolunda demişti ama benım agrılarım cok rahatsız edici gercekten boyle agrı yaşayanınız varmı
Merhaba siz test yaptirtsaniz belli olur bugünKan acık renk olmadıgı sürece sıkıntı yok demişsiniz size bi sorum olacak benim normal sartlarda bugun adet günüm ve transferin 10.günü ama peçeteyle sildiğimde kahverengi pütür gibi bişi geldi bu transfer geceside olmuştu neden olmuştur acaba tutmadığının göstergesimi? Siz boyle bişi yaşadınız mı?
Dün yaptım ben canım pozitif çıktıMerhaba siz test yaptirtsaniz belli olur bugün
Kahverengi de bence sorun olacak bir lekelenme değil
Açık kırmızı renk problem olan
İnşallah bir daha olmaz üç gündür sürekli yatıyorum korkumdan. Elimden geleni yapıyorum. Gerisi rabbimin takdiri. Cuma günü güzel sonuçlarınızi bekliyorum canım. Biraz moralim bozuk açıkçası. Sanki bir şey olmuş gibi geliyor o kanamadan sonra korkuyorum ama şükür geçti.Tarasngerin mi 20.günü oluyor kuzum benim de Cuma Allah izin verirse insan cok merqk ediyor dimi hiç kanama olmadı deriniz sonradan olan kanama yerleşme olabılır önemli olan devam etmemesi
Korkmayın yavrunuz sizinle Alalhın izniyle geçmiş olması önemli olan Bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah bir daha olmaz üç gündür sürekli yatıyorum korkumdan. Elimden geleni yapıyorum. Gerisi rabbimin takdiri. Cuma günü güzel sonuçlarınızi bekliyorum canım. Biraz moralim bozuk açıkçası. Sanki bir şey olmuş gibi geliyor o kanamadan sonra korkuyorum ama şükür geçti.
Bende histereskopi oldum dr bana da çok ii çok güel dedi şuan rahmn. Ama ben güvenmiyorum HSg çektireceğim peşineSen neden histereskopi olacaksın canım geçmiş olsun bende iki defa oldum 2016 senesinde 3.denemeden önce rahim filmi çekilmiştim rahim dar denilmiş histereskopiye alınmistim doktor çok iyi geçti rahim düzeldi falan dedi de ben ne bileyim güvendim zaten güvenmeyip napacaktim ki neyse üstün e 3 deneme yaptım bile 4.denemede pozitif olfu ama bebeğin kalbi 11.haftada durdu kürtaj oldum biz ise rahimde sıkıntı yok diye bi rahatız ki neyse ankarada tedaviye karar verdik doktor illa rahim filmi istiyorum dedi arata kürtaj girmus rahim filmi şart dedi yaptım iyiki de yapmıştım şubatta bir yaptık ki rahimde rahmi ortadan ikiye bölen kocaman perde var doktor bu rahimle tutma şansı yüzde 10 tutsada 14.haftadan sonra düşük yaparsın çok riskli gruptasin dedi dünya başıma yıkıldı da ben altında kaldım sandım ankara daki doktoru aradım tedavisi mümkün dedi artık inanır mıyım sanırım türkiye de ınstagramda sonucu yollamadigim doktor kalmadı hepsi de aynı şeyi söyledi histereskopi dedi mart ayında yaptırdım o kadar rahat geçti ki önceki ameliyatta hiçbir duzeltilme olmamasına rağmen agridan olecem sandım ama ikinci ameliyatta tek agıran şey damar yolu açmak oldu eşim benim o kadar iyi olduğumu görünce şok oldu çünkü öncekinde sesim hastanede yankilaniyordu yaptıracağın doktoru çok iyi seç ben ilk doktoruma sorgusuz sualsiz güvendigim için çok pişmanım bu arada bendeki bozukluk normal ultrason da bile görünen bir şeymiş o kadar büyüktü yani ama ne diyim rabbim iyilere denk getirsin hepimizi kusura bakma ya çok uzun yazdım cenem düştü halbuki sen sormadın bile