Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben sabah akşam kalçadan progestan vuruluyorum kalçamda artık yer kalmadı semsert oldu iğne yerlerim çok acıyor ve bir ay daha devam edicem ne yapabilirim iğne yerlerimin yumuşaması için bilen var mı

kızlar ben sabah akşam kalçadan progestan vuruluyorum kalçamda artık yer kalmadı semsert oldu iğne yerlerim çok acıyor ve bir ay daha devam edicem ne yapabilirim iğne yerlerimin yumuşaması için bilen var mı
Cok gecmis olsun. Ben igne yerlerimi mutlaka arnica ile ovuyorum bir de geceleri yatarken pamuga alkol dokup o bolgelere koyuyorum. Eczaneden durumunuzu ifade edip saf alkol bulabilirsiniz.

Eczaneye sorarsan bunun için krem vercekler

Aaa cok sasırdım cok haklısnız unutabılıyorlar yoğunluktan dediğiniz gibi siz nasıl oldunuz iyi misiniz merak ediliyorum sizi hep güzel haberlerinizi bekliyorum burda herkes birbirine umut oluyor gerçekten ben bir gün hamile kalırsam herkese yardımcı olacağıma söz verdim elimden geldiğince her konuda her zaman pozitif olmayı seviyorum enerjinin yükselmesi kesinlikle yüksek pozitif enerjiden geçiyor birbirinize ne kadar güzel yaklaşır ona olumlu düşünseleri aşılarsak o kadar güzel olacak inanıyorum

Ben daha iyiyim canım kanamam yok arada çok az lekelenme oluyor ama hematom alanı baya küçülmüş doktor rahim kendi içine emmiş dışarıya da kanama olunca baya küçülmüş dedi. 10. Haftaya kadar dikkat edeceğim şimdilik WC dışında pek bir hareket etmiyorum. 15 gün sonraya randevu verdi doktor. Bebek de çok şükür iyi gelişimi haftası ile uyumlu dedi doktor fındık boyutuna ulaşmış dedi kalp atışınida duyduk gerçekten çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın kimseye aratmasın siz ne durumdasınız iyi misinİniz ?

Çok çok sevindim iyi olmanıza ve bebeğinizin iyi olmasına hep iyi olun hep böyle güzel haberler alalım hep duam bpyle arkdasım da yattı ama şimdi cok şükür kocaman oldu onun karnı Kuzum ben daha kese gününü bekliyorum Cuma dedi doktor 3gun kaldı sabırsızm ve gunler geçmiyor bir türlü neyseki eşim geliyor bunca zaman tektim zor ama aynı zamanda güzeldi buna şükür cok şükür benim durum henüz böyle bekliyorum

Çok az kalmış canım gerçekten çok heyecanlı inşallah en kısa zaman da kalp atışını da duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın her şeyi o kadar heyecanlı kesesi ayrı kalp atışı ayrı şimdi ben kalp atışını duydum ya bu seferde eli ayağı oluşsun bebek gibi görünsün diye heyecanlanıyorum Allah her aşamanın mutluluğunu yaşatsın hepimize

Kızlar merhaba. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar.

Kızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Canım normal şartlar da transferden sonra kalp atışına kadar yasak vardı, yani kalp atışını duyduktan sonra yasak kalkıyor diye biliyorum. Ama bu konuyu bende sürekli doktoruma sormayı unutuyorum benim kanamam olduğu için biz hala yasağa uymaya devam ediyoruz. Senin böyle bir durumun yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama yinede doktoruna ya da asistanina mesajla sorabilirsin

Merhaba bende Şahin beye gidiyorum ilaçları nereden tedarik ettiniz acaba uygun fiyata bulabildiniz mi

Hem de onları çöpe atmışlar kendileri

Evet yaa farkındayım kuzum hiç bitmiyor doğana kadar devam edecek bu meraklı bekleyiş amin canım benim amin Rabbim hepimize saglıkla kucağına aldırsın inaallah

Hem de onları çöpe atmışlar kendileri
Yaşadığınız durum için çok üzüldüm, tabii yabancı bir ülkede olduğunuzdan bu süreçler sizin için çok zor olmalı. İnlaşşah transfer edilen embriyonuz sizinledir, sürecinizi bilmiyorum. Ne diyeceğimi bilemedim. Hakkınızı aramanız için yasal bir prosedür, size yardımcı olabilecek birileri var mı belki. Çok geçmiş olsun.

Kızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım

Doktor aslında konuyla ilgili mutlaka bilgilendirme yapıyor. Çekinme sor bence Genelde düşük tehditi varsa kese görünmüyorsa ve kalp atışı duyulmadıysa ilişki önermiyolar. Ayrıca 12.hafta bittiyse düşük tehditi neredeyse tamamen ortadan kalktığı için o haftalardan sonra yasak olmuyor tabii ama istinai durumlar da var. Hiç çekinme derim dikkatinden kaçmış unutmuş olabilir söylemeyi seni şuan en iyi bilen doktorun eminim es geçmişiz deyip cevap verecektir.

Hiçbir şekilde isbat edilemez diye ne yapacağımı bilmiyorum, çünkü kendileri çöpe atmış bile diğerlerini, belki atmasalardı tahlil falan ederek bir şeyler isbat edilebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…