Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba, benimde aynı şekilde sürecim. Eylülde bizimde 2 yıl olacak Kasım gibi gebelik düşünmeye başlayınca doktora gittim hiçbir test yapmadi folik asit verdi yolladı. İçime sinmedigi için başka doktora gittik o bütün testleri yapinca amh düşük çıktı. Diğer doktora kalsa 1 sene bekleyecektik ilk 1 sene normalmiş. Bana da aynı şekilde 5-6 ay yumurta büyütme çatlatma işlemi yapıldı nornal yolla olmasi denendi ama olmadı tüp bebek dediler. Transferim oldu bugün 2. Günüm. İnşallah güzel yumurtalarin toplanir kaliteli kaliteli. Bizlerde güzel haberlerimizi paylaşırız

Canım erken olabilir daha. İdrar testine göre umursuzluğa kapılma. Belki sende geç geçiyordur idrara. Kan testi yaptır istersen bugün bir.
Umut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştim

Canım erken olabilir daha. İdrar testine göre umursuzluğa kapılma. Belki sende geç geçiyordur idrara. Kan testi yaptır istersen bugün bir.
Seni de heyecanla bekliyorum canım benim

Umut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştim
Umut olmasa dr direk 7.gun idrar testi yaptırın derdişöyle diyim sana eltimin 9.gün idrarda negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti oğlu 5 yaşında şükür ben 7.gun test yapcam dediğimde sen deli mısın benim 9da çıkmadı dedi yapmamam için çok diretti dinlemeyip yaptım ve ikinci çizgi çıkmıştı bu kişiden kişiye değişiyor farkediyor kiminin idrarra daha gec karışıyor umarım kanda çok güzel bi değer görürsün

Gerçekten mi. Ama sanırım ben adet olucam

Gerçekten mi. Ama sanırım ben adet olucam
Canim adet olmazsin ilaçları bırakınca 1 2 gün sonra olunuyor. O belirtiler ilaç belirtileri bence test yapıp boşuna kendini üzdün. Ben 2 denemem de de test yaptım çok pişman oldum. Kan testi gününü bekle. Zaten o zaman iyi yada kötü belli olur. İnsan her zaman olumlu düşünmeli olumsuz düşüncenin hiçbir şeye faydası olmuyor canim

İyi ki varsınız. İlaçlarımımhala içiyorum. 10. Gün kan testi yaptırıcam. Şimdiöaskıya aldım kendimi. Umutlanmaya çalışmadan, umudı yitirmemeye çalışıyorum. Ama yıkıldık

Önceki denemeşerinde sonuç ne olmuştu

Sağol kuzum bugün azaldı iyice bakalım neredeyse yok gibi kanama.
Ben coraspin kullanmıyorum kuzum sadece progestan fitil iğne ve bant aynı devam etmem söylendi.
Ben farkına varmadan çok yordum sanırım kendimi.
Şimdi kalkmadan yatıyorum dediğin gibi yatmak kesti kanamayı Allah’a şükür, salı tekrar randevum var Allahım korusun evlatlarımızı ne zorluklarla pozitifi görüyoruz Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Önceki denemeşerinde sonuç ne olmuştu
Canim benim ilk denemem de embriyom ilk 3 gün bölünmedi 3. Gün transfer oldu ama zaten negatif oldu
2. Denemede de 5. Güne gelen 2 embriyo transfer ettiler ama taze transferdi ve benim transfer oncesi kanamam oldu rahmin tahriş olmuştu herhalde yumurta toplama sırasındaki aletden dolayı durduk yere sanki kesilen bi yer var kan geliyordu doktoruma söylemem rağmen transfere etki etmez dedi malesef o da olmadı

Ben idrar tahli bence yapma dememi sebebi sebebi erken oluyor çoğu zaman bazen çoğu kişi de geç tutunma oluyor belli olmuyor ama kan testi kesin olumlu olumsuz bir sonuç veriyor .
En azından o gecirecegin 4 günü rahat geçirirsin
Insallah da kanda hayirli haberi alır çok sevinirsin

Şahsen ben şuan nasip olursa 3.deneme tedavime başladım inşallah saglikli embriyolarim olur transfer edilirse idrar testi yapmayacağım hatta o 12 gün transfer olduğumu unutacağım

Aynısı benim de başıma geldi. 10.gün 50, 12.gün 58 olunca kimyasal mı acaba dedik. Sonra 15.gün 125, 17.gün 309, 19.gün 783, 23.gün 2200, 27.gün 8300 30.gün keseyi gördük yarın transferin 37.günü Rabbim kısmet ederse kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiç telaş yapma, umutsuz olma sakın. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

Amin kuzummm inşallah dikkat et kendine bebeğine de salı günü bizi de bilgilendir Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

İyi ki varsınız. İlaçlarımımhala içiyorum. 10. Gün kan testi yaptırıcam. Şimdiöaskıya aldım kendimi. Umutlanmaya çalışmadan, umudı yitirmemeye çalışıyorum. Ama yıkıldık
Canım biz ikimizde 24 temmuz transferiyiz benim doktorum bana 7 agustos için idrar testi yap dedi o kadar kendinden emin konuştuki şaşırmıştım çünkğ 7sinden once yaoma test negatif çıkar demişti. Buna ragmen 5.gün idrar testi yaptım ve negatıf çıktı. Kararımı verdim ayın 7sinden oncr yapmıcam sende gününü bekle allahın izniyle bebişlerimiz bizle kalacak içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…