Öncelikle hepinize merhabalar yol arkadaşlarım
İzmir’de oturuyorum. Eylülde 2 yıl olacak evliliğim, evlendikten 3 ay sonra gebe kalıp ilk haftalarında düşük yaptım. Bilinçsizlik ve doğru doktoru bulmadığım için 1 yılım sadece ilk gittiğim doktorun elinde heba oldu ne AMH değerime ne diğer hormonal testlerime bakmadı. Hep kendi çabalarımla başka bi doktor buldum şükürler olsun ki derdime derman olabildi en azından sorunumun nedenini buldu. Bu arada 28 yaşındayım erken menopoz ve bununla beraber AMH değerimin 0,4 olduğunu , eşimin sperminin düşük olduğunu söyledi 5 6 ay hem bana hem eşime promotilwomen - promen kullandırıp gebelik doğal yolla olup olmadığına baktı nitekim olmadı. Acilen tüpbebek yapılması gerek dedi Bir yandan bi çoğunuzun yaptıgı gibi internetten araştırmalar yaptım dahada yıkıldım. Sonra o doktoru bırakıp tüp bebek doktoru buldum. Gayet işinin piri diyebilirim cünkü çok araştırma yaptım. Gerekli teslerimden sonra adet 3. Günü cagırdı rahim filmi çekilmesi gerektiğini akabinde tüp bebeğe baslanılacagını söyledi. Şuan tüp bebeğe başladık Allah’ın izniyle yumurta büyütücü iğneler yapılıyor 17 temmuzda ilk iğneleri yaptık bugün 10. Gün yarın kontrolümüz var.
Canım erken olabilir daha. İdrar testine göre umursuzluğa kapılma. Belki sende geç geçiyordur idrara. Kan testi yaptır istersen bugün bir.24 temmuz transfer. 1 ağustos idrar testi negatif. Bitti Di mi benim hayalim
Umut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştimCanım erken olabilir daha. İdrar testine göre umursuzluğa kapılma. Belki sende geç geçiyordur idrara. Kan testi yaptır istersen bugün bir.
Heyecanla şimdide seni bekliyoruzÇok teşekkürler, bugün transfer oldu beklemedeyim hayırlısıyla
Kanda baktırın bugun herkesin bünyesi farklı sonuçta moral icin yazmıyorum insallah bebegin seninledirUmut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştim
Canım erken olabilir daha. İdrar testine göre umursuzluğa kapılma. Belki sende geç geçiyordur idrara. Kan testi yaptır istersen bugün bir.
Seni de heyecanla bekliyorum canım benimMerhaba, benimde aynı şekilde sürecim. Eylülde bizimde 2 yıl olacak Kasım gibi gebelik düşünmeye başlayınca doktora gittim hiçbir test yapmadi folik asit verdi yolladı. İçime sinmedigi için başka doktora gittik o bütün testleri yapinca amh düşük çıktı. Diğer doktora kalsa 1 sene bekleyecektik ilk 1 sene normalmiş. Bana da aynı şekilde 5-6 ay yumurta büyütme çatlatma işlemi yapıldı nornal yolla olmasi denendi ama olmadı tüp bebek dediler. Transferim oldu bugün 2. Günüm. İnşallah güzel yumurtalarin toplanir kaliteli kaliteli. Bizlerde güzel haberlerimizi paylaşırız
Umut olmasa dr direk 7.gun idrar testi yaptırın derdiUmut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştim
Yani hepsine devam ediyon.estrofem progestron falanMerhaba canım suan 7. Haftam bitti doktorum 17 sinde cagırdı ilacları degiştirme için yaklasık 10 haftalık oluyor
Gerçekten mi. Ama sanırım ben adet olucamUmut olmasa dr direk 7.gun idrar testi yaptırın derdişöyle diyim sana eltimin 9.gün idrarda negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti oğlu 5 yaşında şükür ben 7.gun test yapcam dediğimde sen deli mısın benim 9da çıkmadı dedi yapmamam için çok diretti dinlemeyip yaptım ve ikinci çizgi çıkmıştı bu kişiden kişiye değişiyor farkediyor kiminin idrarra daha gec karışıyor umarım kanda çok güzel bi değer görürsün
inşallah birdahakine duyarsın cnmAlttan baktı canım
Canim adet olmazsin ilaçları bırakınca 1 2 gün sonra olunuyor. O belirtiler ilaç belirtileri bence test yapıp boşuna kendini üzdün. Ben 2 denemem de de test yaptım çok pişman oldum. Kan testi gününü bekle. Zaten o zaman iyi yada kötü belli olur. İnsan her zaman olumlu düşünmeli olumsuz düşüncenin hiçbir şeye faydası olmuyor canimGerçekten mi. Ama sanırım ben adet olucam
İyi ki varsınız. İlaçlarımımhala içiyorum. 10. Gün kan testi yaptırıcam. Şimdiöaskıya aldım kendimi. Umutlanmaya çalışmadan, umudı yitirmemeye çalışıyorum. Ama yıkıldıkCanim adet olmazsin ilaçları bırakınca 1 2 gün sonra olunuyor. O belirtiler ilaç belirtileri bence test yapıp boşuna kendini üzdün. Ben 2 denemem de de test yaptım çok pişman oldum. Kan testi gününü bekle. Zaten o zaman iyi yada kötü belli olur. İnsan her zaman olumlu düşünmeli olumsuz düşüncenin hiçbir şeye faydası olmuyor canim
Önceki denemeşerinde sonuç ne olmuştuCanim adet olmazsin ilaçları bırakınca 1 2 gün sonra olunuyor. O belirtiler ilaç belirtileri bence test yapıp boşuna kendini üzdün. Ben 2 denemem de de test yaptım çok pişman oldum. Kan testi gününü bekle. Zaten o zaman iyi yada kötü belli olur. İnsan her zaman olumlu düşünmeli olumsuz düşüncenin hiçbir şeye faydası olmuyor canim
Akıntı varmı sizde progestan harici.. dün akşam şeffaf kıvamlı akıntı geldi bende adet öncesi başlar zaten sanırım bende adet olucam 5 Ağustos hem bat tarihim hem testGerçekten mi. Ama sanırım ben adet olucam
Sağol kuzum bugün azaldı iyice bakalım neredeyse yok gibi kanama.Canım kusura bakma mesajını yeni gördüm. Bende aynı şeyleri yaşadım biliyorsun, üzme sıkma canını geçiyor dinlenmek çok iyi geliyor bende WC harici kalkmiyorum hiç yataktan iki günde bile çok etki etmiş. Bu arada doktor benden direk coraspini kesti eğer kesmediysen doktoruna hatırlatAllahım bebeğine ve sana güç kuvvet versin dualar.seninle
Canim benim ilk denemem de embriyom ilk 3 gün bölünmedi 3. Gün transfer oldu ama zaten negatif olduÖnceki denemeşerinde sonuç ne olmuştu
Hadi hayırlı haberlerini beklyrm cnm meraklaDün vardı canım1 tane transfer ettiler a kalite
Aynısı benim de başıma geldi. 10.gün 50, 12.gün 58 olunca kimyasal mı acaba dedik. Sonra 15.gün 125, 17.gün 309, 19.gün 783, 23.gün 2200, 27.gün 8300 30.gün keseyi gördük yarın transferin 37.günü Rabbim kısmet ederse kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiç telaş yapma, umutsuz olma sakın. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.Yani başına böyle birşey gelen varmı.direkt 12. Gün beta baktırsaydım 34 çıkmış olacak ve 14. Gün bakıldığında 74 çıkarak sevinmiş olacaktım hamileyim diyeSizce hamilemiyim nasıl yorumluyorsunuz durumumu? Başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Amin kuzummm inşallahSağol kuzum bugün azaldı iyice bakalım neredeyse yok gibi kanama.
Ben coraspin kullanmıyorum kuzum sadece progestan fitil iğne ve bant aynı devam etmem söylendi.
Ben farkına varmadan çok yordum sanırım kendimi.
Şimdi kalkmadan yatıyorum dediğin gibi yatmak kesti kanamayı Allah’a şükür, salı tekrar randevum var Allahım korusun evlatlarımızı ne zorluklarla pozitifi görüyoruz Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Canım biz ikimizde 24 temmuz transferiyiz benim doktorum bana 7 agustos için idrar testi yap dedi o kadar kendinden emin konuştuki şaşırmıştım çünkğ 7sinden once yaoma test negatif çıkar demişti. Buna ragmen 5.gün idrar testi yaptım ve negatıf çıktı. Kararımı verdim ayın 7sinden oncr yapmıcam sende gününü bekle allahın izniyle bebişlerimiz bizle kalacak içini ferah tut.İyi ki varsınız. İlaçlarımımhala içiyorum. 10. Gün kan testi yaptırıcam. Şimdiöaskıya aldım kendimi. Umutlanmaya çalışmadan, umudı yitirmemeye çalışıyorum. Ama yıkıldık