Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU
Benım sormamız gerektirecek bir durum olmadı canım benım 2 tanesi 5 gune geldi ve ngs ye gitti biri saglıklıydı digeri saglık sız ve imha edildi transfer ederkende evet mikroskobik fotosunu verdiler cok iyi dediMerhaba bende şahin hocanın hastasıyım. 30 temmuzda ttansferim oldu. Transfer günü bana kalan yumurta sayımı söyledi embriyolog ama yumurtalarin kalitesini söylemedi. Ben sorduğumda iyi dedi. Fotosu çekilmiş fotosunu gösterdi vs. Sizde de ayni sekilde mi oldu.
Kan acık renk olmadıgı sürece sıkıntı yok demişsiniz size bi sorum olacak benim normal sartlarda bugun adet günüm ve transferin 10.günü ama peçeteyle sildiğimde kahverengi pütür gibi bişi geldi bu transfer geceside olmuştu neden olmuştur acaba tutmadığının göstergesimi? Siz boyle bişi yaşadınız mı?Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin
Anladim canim bizim de bu 3. Denememiz özel değilse sizde tüp bebek yapma sebebimiz neydi acabaBiz ngs yaptırdık canım butun kromozomlarına baktırdım 2 embriyonun Bi tanesi saglıklıydı digeri i imha ettiler saglıklı embrıyo transferim tuttu cok sukur oncesinde 2 transfer daha olmustum ngs yapılmamıştı onlara olumsuz sonuclanmıstı saglıklı kromozomlu embrıyoların tutma sansı biraz daha artıyor
Canım ben 6+3 teyken gecen gunlerde yaptırdım yenı kutu actırarak yanı bi yerde mecbur yapılıyor ama zararı var mıdır bılemıyorumKızlar bir şey merak ediyorum, siz ağda yapıyor musunuz bikini bölgenize şu an? bir sıkıntısı olur mu? Ben şu an 5+3 haftalık hamileyim. Zararlı mı diye merak ettim.
Canım ben dr uma sormustum transferın 12. Gunu 12 haftaya kadar yasak dedi bana her dr farklı degerlendırır belkı bılemıyorum usg ye gırdıgım dr a sormamıstım hanı usg den sonra sıkıntı gormez serbest mi der bılemıyorumKızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Yok canım, ben kendim yapıyorum bikini bölgemi. Sormamın sebebi vücudumu kasmam şu an için sağlıklı mı onu bilmediğimden. Evet mecbur, hele bu sıcaklardaCanım ben 6+3 teyken gecen gunlerde yaptırdım yenı kutu actırarak yanı bi yerde mecbur yapılıyor ama zararı var mıdır bılemıyorum
Bir onceki pozitif tup bebekte 1.trimester sonuna kadar olmasa daha iyi olur demislerdi..malum hep bi lekelenme vs. oluyor ya rahim kasilmasina yol acmamak icin... risk yoksa normal gebeliklerde kalp atisi sonrasi serbest oluyorKızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Benım sormamız gerektirecek bir durum olmadı canım benım 2 tanesi 5 gune geldi ve ngs ye gitti biri saglıklıydı digeri saglık sız ve imha edildi transfer ederkende evet mikroskobik fotosunu verdiler cok iyi dedi
merhaba çok benzer bir şey bana da oldu transferin 6. gününde. ben de korktum acaba embriyo mu düştü diye. baya çirkin hafif ıslak, hafif kurumuş kahverengi pütür bir şeydi. bugün 10. günüm. dün test yaptım ve hamileyim :) inşallah sizinki de tutmuştur.Kan acık renk olmadıgı sürece sıkıntı yok demişsiniz size bi sorum olacak benim normal sartlarda bugun adet günüm ve transferin 10.günü ama peçeteyle sildiğimde kahverengi pütür gibi bişi geldi bu transfer geceside olmuştu neden olmuştur acaba tutmadığının göstergesimi? Siz boyle bişi yaşadınız mı?
Ayyy bende biraz önce idrar testi yaptım silik çizgi var çok az görünüyor ama yatın sabah bi daha yapıcammerhaba çok benzer bir şey bana da oldu transferin 6. gününde. ben de korktum acaba embriyo mu düştü diye. baya çirkin hafif ıslak, hafif kurumuş kahverengi pütür bir şeydi. bugün 10. günüm. dün test yaptım ve hamileyim :) inşallah sizinki de tutmuştur.
merhaba çok benzer bir şey bana da oldu transferin 6. gününde. ben de korktum acaba embriyo mu düştü diye. baya çirkin hafif ıslak, hafif kurumuş kahverengi pütür bir şeydi. bugün 10. günüm. dün test yaptım ve hamileyim :) inşallah sizinki de tutmuştur.
Daha ne olsunSiz bişi görüyomusunuz yoksa ben hayalmi görüyorum
Canımm çok mutluyum şuan gelip gidip teste bakıyorumDaha ne olsunbugün kaçıncı günün, test günün ne zamandı canım?
İnşallah katlanarak koyulaşarak artar değerin canımCanımm çok mutluyum şuan gelip gidip teste bakıyorumbugun transfer günüm sayılmazsa 10.gün test günüme daha var aslında 7sinde yapmam gerekiyordu
Ay maşallahMerhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsssallahin isi istee allah isterse olur
evet çizgiyi ben de gördüm :)) bebişiniz oradan size göz kırpıyor gibi. aynısı bana da oldu silik çizgi vardı. sonra hemen gittim kan verdim ben dün 364 çıktı :))) 23 Temmuz'da transfer olmuştum.Ayyy bende biraz önce idrar testi yaptım silik çizgi var çok az görünüyor ama yatın sabah bi daha yapıcamve senin içinde çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım