- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 31
Aminn aminnn canım inşallahEvet yaa farkındayım kuzum hiç bitmiyor doğana kadar devam edecek bu meraklı bekleyiş amin canım benim amin Rabbim hepimize saglıkla kucağına aldırsın inaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn aminnn canım inşallahEvet yaa farkındayım kuzum hiç bitmiyor doğana kadar devam edecek bu meraklı bekleyiş amin canım benim amin Rabbim hepimize saglıkla kucağına aldırsın inaallah
Aynı ben gibisin SevinmelisinGünaydın kızlar bugün 7. Gün ama hiç bişey hissetmiyorum ben
Gectigimiz çarsamba kontrolu vardı canım ben sormadan soyuluyor doktor ilacları hepsine devam dedi 17 agustosta degiştiricez ilacları dedi bakalım ne tur ilac vericek merak ediyorumTatlım ben cumartesi kliniğe gittim, doktor estrofermi azaltarak bırakmamı istedi, bazı doktorlar Yoğunluktan bırakman gerektiğini unutabiliyormus gittiğin de mutlaka sor devam edecek miyim diye, ben sorunca söyledi azaltarak bırakmam gerektiğini.
Merhaba hastanenin hemen karsısında ki eczaneden alıyoruz ilaclarıMerhaba bende Şahin beye gidiyorum ilaçları nereden tedarik ettiniz acaba uygun fiyata bulabildiniz mi
Asaga yukarı ne kadar tuttu acabaMerhaba hastanenin hemen karsısında ki eczaneden alıyoruz ilacları
Ispirto yu pamuğa dok canım o şekilde masaj yap fayda ediyor .bide duştayken sıcak su köpük ile masaj yapkızlar ben sabah akşam kalçadan progestan vuruluyorum kalçamda artık yer kalmadı semsert oldu iğne yerlerim çok acıyor ve bir ay daha devam edicem ne yapabilirim iğne yerlerimin yumuşaması için bilen var mı
Kuzum ben kanamam sebebiyle cuma acile gitmek zorunda kaldım 6+4 cuma günüArkadaşlar doktor bana 10 gün sonea gel dedi kalp atışı için.buda 6+4 oluyo.duyulurmu üsten bakınca kalbi?
Yok canım moral vermek için söylemedim. Kan testine kadar her zaman umut var.Umut var mı siizce. Moral vermek için mi yazdınız. Adet sancımda başladı. Anlam veremiyorım niye olmadı her şey iyi gitmişti. Sabah kızıma abla oluyorsun demek istemiştim
Yurt dışında evet başkasının sperm yada yumurta yada ikisini de kullanıyorlar biliyorum ama bunu izinsiz yapıyorlarmı bilmiyorum.. benim 14 yumurtam döllenmişti 3. Güne kadar sorunsuz gelmişlerdi hepsi ama 4. Gün bölünmeyi bırakmışlardı geriye 5 embriyo kalmıştı böyle olmuş olabilir sizinki de bölünmeleri durmuş olabilir belkiKızlar merhaba. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar.
İnşallah canım yaaa ne adet belirtim kaldı şuan ne göğüs ağrılarım hepsi bıçak gibi kesildi birden ilaçlar dan dolayı ağrıyordu göğüslerim biliyorum ama şuan yok yani sadece damar belirginliği var oda ilaçlardan dolayı sanırım transferden bu yana varAynı ben gibisin Sevinmelisin
Bunu ben de çok merak ediyorum. İnş o günleri görebilirsem doktorumla konuşacağım detaylıBen bir sey cok merak ediyorum daha dogrusu sebebini anlamiyorum sık sık soruluyor forumlarda. Kesenin gorunmesi, yolk olusmasi ve sag salim kalbin atmasi onemliyken vajinal ya da abdominal usg olup olmamasinin farki ne? Bilmedigim-ekstra dikkat etmem gereken birsey mi var?
Usg'nin zararli olduguna dair ikna edici klinik bulgular olmamasina ragmen ses dalgalari ile bebegin rahatsiz edilmemesi icin adedinde tasarrufa gidilmesi salık verilir. Her ulkenin farkli protokolleri olmakla birlikte bizim kadar sık usg yaptirabileceginiz bir gelismis ulke bulunmamaktadir diye biliyorum.
Amin diyelimBunu ben de çok merak ediyorum. İnş o günleri görebilirsem doktorumla konuşacağım detaylı
Sanırım 4 kutu gonal f almıstım 2000 tutmustu diger ilacların fiyatını hatırlamıyorumAsaga yukarı ne kadar tuttu acaba
Biz ngs yaptırdık canım butun kromozomlarına baktırdım 2 embriyonun Bi tanesi saglıklıydı digeri i imha ettiler saglıklı embrıyo transferim tuttu cok sukur oncesinde 2 transfer daha olmustum ngs yapılmamıştı onlara olumsuz sonuclanmıstı saglıklı kromozomlu embrıyoların tutma sansı biraz daha artıyorArkadaşlar merhaba ben 3. Tedavimi görüyorum ignelerimin 3. Gunundeyim doktorum genetik incelemeliyi tavsiye etti (tüp bebek sebebimiz es kaynaklı sperm sayısı çok az ve morfoliji orta
(2. Deneme sonrasi yaptığımız Karyotip analiz kromozom testimiz normal çıktı)
Simdi size sorum pgt (genetik inceleme )ile tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizlerde tüp bebek sebebiniz yani sorun neydi ve pgt den sağlam gelen embriyo transferi olduysanız sonucunuz ne oldu
Birde pgt den sağlam gelmeyen embriyo kesinlikle tutmaz die imha mi ediliyor yani sağlam olmayan kesinlikle tutmuyor die bisey mi var
Şimdiden hepinizin ağzına sağlık