Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstten mi baktı doktorunuz yoksa alttan mı kese göründüğünde tam olarak kac haftalıktınız saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum bri de kese göründüğünde içinde bebek de aynı anda mı görünüyor

Pazartesi günü Üstten göremedi keseyi alttan gördü 6 haftalık dedi. Haftaya kalp atışı icin gelin dedi. Kalp atışı belli olmuyor kiminde 6 haftalıkken kiminde 8 haftalıkken duyuluyor

Pazartesi günü Üstten göremedi keseyi alttan gördü 6 haftalık dedi. Haftaya kalp atışı icin gelin dedi. Kalp atışı belli olmuyor kiminde 6 haftalıkken kiminde 8 haftalıkken duyuluyor
Anladım kuzum kendi tüp bebek doktorunuz mu baktı insallah saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum insallah kalp sesini de gümbür gümbür duyarsınız

İnşallaaaah İçime umut verdiniz çok teşekkür ediyorum Peki 30.gün keseyi görmek geç değil dimi ya da 37. Gün kalp atışı ? Belki de benim de sizin gibi olacak sizin tek gebelikmiydi yoksa ikizmiydi?

O da tüp bebek miydi

İnşallaaaah İçime umut verdiniz çok teşekkür ediyorum Peki 30.gün keseyi görmek geç değil dimi ya da 37. Gün kalp atışı ? Belki de benim de sizin gibi olacak sizin tek gebelikmiydi yoksa ikizmiydi?
Canım 19.gün cuma günü 783 tü beta hcg normalde hemen o pazartesi kese için gidebilirdim ama araya 10 günlük bayram tatili girdi o yüzden ancak gidebildim. Yoksa keseyi 1 hafta önce görebilirdik. Kalp atışı icin ben de geçen hafta bekliyordum ama doktor haftaya bir daha bakalım dedi. 1 dış gebelik 1 aşılama ardından 3 tüp bebek olunca alıştım herhalde . Koyverdim gitti. Rabbimin bir bildiği vardır. Bütün bunları sen de telaş yapma diye yazıyorum. Her şeyin bir vakti zamanı var.

Selamlar. Dünkü kanamadan sonra bugün kanamam yok şükür fakat kahverengi lekelenmeler oluyor ara ara. Arkadaşlar ben bisi soracağım size. 14unde 5.gun embriyosu transfer edildi 26sinda beta değeriyle pozitifi öğrendik yarın tam 1 hafta olacak. Şu anki durum ne bilmiyorum kese görünür mü ya da hangi evrededir acaba diye düşünüyorum... Kan gelince çok korktum bugün moralim daha iyi. Tuvalet harici doğru düzgün kalkmadım yerimden. Ultrasonla muayene etmedi daha hoca normalde bu cuma gideceğim....

Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin

Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin
Açık renk geldi dün maalesef... Sonra kesildi progestan fitili alıp dinlenince...

Doktorum da olabilir dedi takip edelim dinlen vs ilaclarina devam et bu şekilde.

Akıntı varmı sizde progestan harici.. dün akşam şeffaf kıvamlı akıntı geldi bende adet öncesi başlar zaten sanırım bende adet olucam 5 Ağustos hem bat tarihim hem test
Bende akıntı yok ama belim çok ağrıyor. Adet sancısı gibi. Benim sar 4 temmuz test 5 ağustos ama 3 ağustosta kan vericem 10. Günde varsa çıkar. 1 gün sonra kuzenimin düğünü kendimi toplamam gerek

Kızlar selam, beni hatırlayanlar vardır belki, ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı 27 temmuzda. Dondurulmuş 5.gün embriyom var bi tane, negatif çıkan ise 3.gün embriyosu idi, şimdi sizlere sormak istediğim, siz ilk transferde negatif alınca, ikinci transfer için neler yaptınız, herhangi bi test falan yaptınız mı. 3 ay sonra ikinci transferi düşünüyorum. Var mı bu konuda yardımcı olacak neler önerirsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…