- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
İnşallah kuzum inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınben iyiyim iki gündür şükür bebek de iyi
WC dışında hiç hareket etmiyorum doktor 10. Haftaya kadar tedbirli olalım dedim canim
Evet progestan igne fitil estrofem corasprinYani hepsine devam ediyon.estrofem progestron falan
Amin canım inşallahİyi olmana çok sevindim Rabbim sizi korusun inşallah dinlen bol bol canım
Üstten mi baktı doktorunuz yoksa alttan mı kese göründüğünde tam olarak kac haftalıktınızAynısı benim de başıma geldi. 10.gün 50, 12.gün 58 olunca kimyasal mı acaba dedik. Sonra 15.gün 125, 17.gün 309, 19.gün 783, 23.gün 2200, 27.gün 8300 30.gün keseyi gördük yarın transferin 37.günü Rabbim kısmet ederse kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiç telaş yapma, umutsuz olma sakın. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Pazartesi günü Üstten göremedi keseyi alttan gördü 6 haftalık dedi. Haftaya kalp atışı icin gelin dedi. Kalp atışı belli olmuyor kiminde 6 haftalıkken kiminde 8 haftalıkken duyuluyorÜstten mi baktı doktorunuz yoksa alttan mı kese göründüğünde tam olarak kac haftalıktınızsaglıkla kucağınıza almanızı diliyorum bri de kese göründüğünde içinde bebek de aynı anda mı görünüyor
Anladım kuzum kendi tüp bebek doktorunuz mu baktı insallah saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum insallah kalp sesini de gümbür gümbür duyarsınızPazartesi günü Üstten göremedi keseyi alttan gördü 6 haftalık dedi. Haftaya kalp atışı icin gelin dedi. Kalp atışı belli olmuyor kiminde 6 haftalıkken kiminde 8 haftalıkken duyuluyor
İnşallaaaahAynısı benim de başıma geldi. 10.gün 50, 12.gün 58 olunca kimyasal mı acaba dedik. Sonra 15.gün 125, 17.gün 309, 19.gün 783, 23.gün 2200, 27.gün 8300 30.gün keseyi gördük yarın transferin 37.günü Rabbim kısmet ederse kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiç telaş yapma, umutsuz olma sakın. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
O da tüp bebek miydiUmut olmasa dr direk 7.gun idrar testi yaptırın derdişöyle diyim sana eltimin 9.gün idrarda negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti oğlu 5 yaşında şükür ben 7.gun test yapcam dediğimde sen deli mısın benim 9da çıkmadı dedi yapmamam için çok diretti dinlemeyip yaptım ve ikinci çizgi çıkmıştı bu kişiden kişiye değişiyor farkediyor kiminin idrarra daha gec karışıyor umarım kanda çok güzel bi değer görürsün
Evet kendi doktorum baktı canım. Amin inşallah buradaki herkes hayırlı haberler alsınAnladım kuzum kendi tüp bebek doktorunuz mu baktı insallah saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum insallah kalp sesini de gümbür gümbür duyarsınız
Canım 19.gün cuma günü 783 tü beta hcg normalde hemen o pazartesi kese için gidebilirdim ama araya 10 günlük bayram tatili girdi o yüzden ancak gidebildim. Yoksa keseyi 1 hafta önce görebilirdik. Kalp atışı icin ben de geçen hafta bekliyordum ama doktor haftaya bir daha bakalım dedi. 1 dış gebelik 1 aşılama ardından 3 tüp bebek olunca alıştım herhalde . Koyverdim gitti. Rabbimin bir bildiği vardır. Bütün bunları sen de telaş yapma diye yazıyorum. Her şeyin bir vakti zamanı var.İnşallaaaahİçime umut verdiniz çok teşekkür ediyorum Peki 30.gün keseyi görmek geç değil dimi ya da 37. Gün kalp atışı ? Belki de benim de sizin gibi olacak sizin tek gebelikmiydi yoksa ikizmiydi?
Evet oldu tüp bebek 5.gun embriyosu idi benim de 5.gun embriyosu idiO da tüp bebek miydi
Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasinSelamlar. Dünkü kanamadan sonra bugün kanamam yok şükür fakat kahverengi lekelenmeler oluyor ara ara. Arkadaşlar ben bisi soracağım size. 14unde 5.gun embriyosu transfer edildi 26sinda beta değeriyle pozitifi öğrendik yarın tam 1 hafta olacak. Şu anki durum ne bilmiyorum kese görünür mü ya da hangi evrededir acaba diye düşünüyorum... Kan gelince çok korktum bugün moralim daha iyi. Tuvalet harici doğru düzgün kalkmadım yerimden. Ultrasonla muayene etmedi daha hoca normalde bu cuma gideceğim....
Açık renk geldi dün maalesef... Sonra kesildi progestan fitili alıp dinlenince...Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin
Doktorum da olabilir dedi takip edelim dinlen vs ilaclarina devam et bu şekilde.Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin
Bende akıntı yok ama belim çok ağrıyor. Adet sancısı gibi. Benim sar 4 temmuz test 5 ağustos ama 3 ağustosta kan vericem 10. Günde varsa çıkar. 1 gün sonra kuzenimin düğünü kendimi toplamam gerekAkıntı varmı sizde progestan harici.. dün akşam şeffaf kıvamlı akıntı geldi bende adet öncesi başlar zaten sanırım bende adet olucam 5 Ağustos hem bat tarihim hem test
Belin ağrıyor ise gebesindir insallahBende akıntı yok ama belim çok ağrıyor. Adet sancısı gibi. Benim sar 4 temmuz test 5 ağustos ama 3 ağustosta kan vericem 10. Günde varsa çıkar. 1 gün sonra kuzenimin düğünü kendimi toplamam gerek
Canım benim 5 hafta 10 gün sonra kalp atışına gel dedi doktor valla al bendende o kadar saatler bile zor geçiyorKac haftalık oldunuz benim icin suan gunler geçmiyor