Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar 16 temmuz 2 embriyo transferi yapıldı 10.gün bhcg 30 çıktı sevindik hamileyim diye 12.gün beta 34 çıktı bu kez doktorumda şaşırdı(kimyasal olabileceğini düşündük bu kez çok üzüldüm) umutsuzken 14.gün tekrar beta bakıldı 74 çıktı.Pzt yine beta bakılcak ve ultrason.doktorum gebe olabileceğimi söyledi.böyle bir durum yaşayan varmı.yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum çok heyecanlıyım belkide bebeklerimden biri gelişiyor.şimdiden çok teşekkürler

Yani başına böyle birşey gelen varmı.direkt 12. Gün beta baktırsaydım 34 çıkmış olacak ve 14. Gün bakıldığında 74 çıkarak sevinmiş olacaktım hamileyim diyeSizce hamilemiyim nasıl yorumluyorsunuz durumumu? Başına böyle birşey gelmiş olan var mı?

Canım ınsaallah durum netlesene kadar rabbım yuregıne ferahlık versın ınsaallah Bu surecte proluton vurulmanı ıstedı mı doktorun acaba benım de bı kez %100 katlanma olmamıstı dr hemen proluton vurdurmustu ama tıp olarak onunla alakası var mı bılemıoum 2 gun sonra katlanmam artmıstı ama benım degerım sızınkınden fazlaydı o zamanlar. Çok bılgım yok ama suanki ruh halınızden ve saatten kaynaklı cok yardımcı olan olamayacagından yazma ıhtıyacı duydum ınsaallah bebısınız sizinledir

zumramirza canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık
iyiyim canım sağol genelde evdeyim çünkü hiç halim yok biraz dışarı gezmeye çıkıyoruz hemen yoruluyorum arabada uyuyakalıyorum filan salı günü tekrar kontrolümüz var bugün tam 6haftalık olduk geçen hafta kalp atışını duymuştuk çok şükür ama çok küçücük olduğu için bu hafta daha kuvvetli duyarız inşallah diye dua ediyorum gerçekten içimdeki korku hiç bitmiyor sürekli bir heyecan bir stres inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız o günleri de birbirimizle paylaşırız inşallah senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu bu arada benim çok kötü bulantım oluyor özellikle sabahları

İnşallah çokçok teşekkür ediyorum yani beta aslında iki kat artmış hormonun değerinin kişiden kişiye değişmesi mümkün yüksek değil diye çok takılmıyorum ama evet pazartesiye katlanmalı Dediğiniz gibi inşallah benimledir Kimyasal gebelik olsa değerin düşmesi gerekmezmi? Pzt günki sonucumu çok merak ediyorum inşallah katlanır Lütfen çok duanızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim

bazen embriyonun birtanesi düştüğünde değer artmayabiliyor inşallah bebişin seninledir tek olsun sağlıklı olsun

Benım 6+4 oldu gece 12 den sonra umarım sağlıklıdır da haftası gunu böledr Benımde yorgunluk hemen oluyor bulantılarım bı gelıo bı gecıo afedersın daha cok gegırme oluyor bende nedense cumaya da bı daha randevum var gecen aglamaktan ve şaşkınlıktan dr a bısı soramamıstım nasıpse cumaya aoru bombardımanına tutacagım dr u şimdilik böle canım saglıklı gebelıkler ve paylasımlarımız olsun ınsaaşlah

inşallah canım gaz bende de var sanırım normal hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Doktorum progestan iğneme ve diğer ilaçlarıma devam dedi proluton progestandan farklımı bilmiyorum ama bir ilaç değişikliği yapmadı

Merhana, nerede tedavi görüyorsunuz ?

Merhabalar, erkek inferlitesi olanlar hangi merkezleri doktorları seçtiniz rica etsem yazabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…