- 1 Ağustos 2021
- 18
- 15
- 37
Canım ınsaallah durum netlesene kadar rabbım yuregıne ferahlık versın ınsaallahYani başına böyle birşey gelen varmı.direkt 12. Gün beta baktırsaydım 34 çıkmış olacak ve 14. Gün bakıldığında 74 çıkarak sevinmiş olacaktım hamileyim diyeSizce hamilemiyim nasıl yorumluyorsunuz durumumu? Başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
iyiyim canım sağol genelde evdeyim çünkü hiç halim yok biraz dışarı gezmeye çıkıyoruz hemen yoruluyorum arabada uyuyakalıyorum filanzumramirza canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık
İnşallah çokçok teşekkür ediyorum yani beta aslında iki kat artmış hormonun değerinin kişiden kişiye değişmesi mümkün yüksek değil diye çok takılmıyorum ama evet pazartesiye katlanmalıCanım ınsaallah durum netlesene kadar rabbım yuregıne ferahlık versın ınsaallahBu surecte proluton vurulmanı ıstedı mı doktorun acaba benım de bı kez %100 katlanma olmamıstı dr hemen proluton vurdurmustu ama tıp olarak onunla alakası var mı bılemıoum 2 gun sonra katlanmam artmıstı ama benım degerım sızınkınden fazlaydı o zamanlar. Çok bılgım yok ama suanki ruh halınızden ve saatten kaynaklı cok yardımcı olan olamayacagından yazma ıhtıyacı duydum ınsaallah bebısınız sizinledir
bazen embriyonun birtanesi düştüğünde değer artmayabiliyor inşallah bebişin seninledir tek olsun sağlıklı olsunKızlar selamlar 16 temmuz 2 embriyo transferi yapıldı 10.gün bhcg 30 çıktı sevindik hamileyim diye 12.gün beta 34 çıktı bu kez doktorumda şaşırdı(kimyasal olabileceğini düşündük bu kez çok üzüldüm) umutsuzken 14.gün tekrar beta bakıldı 74 çıktı.Pzt yine beta bakılcak ve ultrason.doktorum gebe olabileceğimi söyledi.böyle bir durum yaşayan varmı.yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum çok heyecanlıyım belkide bebeklerimden biri gelişiyor.şimdiden çok teşekkürler
Benım 6+4 oldu gece 12 den sonraiyiyim canım sağol genelde evdeyim çünkü hiç halim yok biraz dışarı gezmeye çıkıyoruz hemen yoruluyorum arabada uyuyakalıyorum filansalı günü tekrar kontrolümüz var bugün tam 6haftalık olduk geçen hafta kalp atışını duymuştuk çok şükür ama çok küçücük olduğu için bu hafta daha kuvvetli duyarız inşallah diye dua ediyorum gerçekten içimdeki korku hiç bitmiyor sürekli bir heyecan bir stres inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız o günleri de birbirimizle paylaşırız inşallah senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu bu arada benim çok kötü bulantım oluyor özellikle sabahları
inşallah canım gaz bende de var sanırım normal hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinBenım 6+4 oldu gece 12 den sonraumarım sağlıklıdır da haftası gunu böledr Benımde yorgunluk hemen oluyor bulantılarım bı gelıo bı gecıo afedersın daha cok gegırme oluyor bende nedense cumaya da bı daha randevum var gecen aglamaktan ve şaşkınlıktan dr a bısı soramamıstım nasıpse cumaya aoru bombardımanına tutacagım dr u şimdilik böle canım saglıklı gebelıkler ve paylasımlarımız olsun ınsaaşlah
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir düşündüğümüz gibidirbazen embriyonun birtanesi düştüğünde değer artmayabiliyor inşallah bebişin seninledir tek olsun sağlıklı olsun
Yaa bende mıdemde baska sorun mu var acaba dıoduminşallah canım gaz bende de var sanırım normal hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Doktorum progestan iğneme ve diğer ilaçlarıma devam dedi proluton progestandan farklımı bilmiyorum ama bir ilaç değişikliği yapmadıCanım ınsaallah durum netlesene kadar rabbım yuregıne ferahlık versın ınsaallahBu surecte proluton vurulmanı ıstedı mı doktorun acaba benım de bı kez %100 katlanma olmamıstı dr hemen proluton vurdurmustu ama tıp olarak onunla alakası var mı bılemıoum 2 gun sonra katlanmam artmıstı ama benım degerım sızınkınden fazlaydı o zamanlar. Çok bılgım yok ama suanki ruh halınızden ve saatten kaynaklı cok yardımcı olan olamayacagından yazma ıhtıyacı duydum ınsaallah bebısınız sizinledir
Progestan dıe ıgne nın varlıgını ben bılmıyorum canım benım de ılk denemeydı ama proluton dedıgımde progesteron ıgnesıDoktorum progestan iğneme ve diğer ilaçlarıma devam dedi proluton progestandan farklımı bilmiyorum ama bir ilaç değişikliği yapmadı
Merhana, nerede tedavi görüyorsunuz ?Biz konuşmuştuk extra ya giriyor sigorta karşılamıyor dedi ama umrumda değil bizim extralar sperm sna hasarı sperm kalite seçmesi ve embriyo glue olucak . Embriyo glue için 50 euro dedi . Diğer ikisini net hatırımda yok ama 100 geçgindi ikisi aşşa yukarı 200 euro extra işlem girilmiş olacak . Embriyo glue kesin istiyorum . Birde çift transfer olucağım .
Çok teşekkürler, bugün transfer oldu beklemedeyim hayırlısıylaHadi hayirli olsun canım
Canim kaçıncı gün embriyosuydu24 temmuz transfer. 1 ağustos idrar testi negatif. Bitti Di mi benim hayalim
Merhaba canim bizimki de erkek infertilitesi bahceci ankara berfu hocaMerhabalar, erkek inferlitesi olanlar hangi merkezleri doktorları seçtiniz rica etsem yazabilir misiniz ?
Alttan baktı canımkarından mı baktı benim vajinal ultrason 5. haftada duyuldu ama karından 8. haftayı bulabiliyor diye okumuştum cnm
5. GünCanim kaçıncı gün embriyosuydu