Daha çok dinlenicem öyle görünüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için bir anda bitti her sey moduna girdim ama Allahtan umut kesilmez. Transfer sonrası da sürekli kasik ağrılarım oldu adet olucam sandım gebelik varmış. Eşim kızıyor kendi kendine yorum getirme diye. Rahat ol biraz sen dinlen ilaçlarını al kafaya takma diyor. İnşallah daha gelmez kanamam.Olabilir kuzumm ama doktorun dediği gibi tüp bebek de kanama ve lekelenme durumları çok fazla oluyor, az veya çok kişiden kişiye değişiyor. Az kalmış bol bol dinlen çok fazla hareket etme inan kanama ve lekelenmeye baya iyi geliyor dinlenmek
Kasık ağrısı çok normalmiş canım rahim büyümeye devam ediyor bugün sordum doktora çok normal korkma dedi. Sende korkmaDaha çok dinlenicem öyle görünüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için bir anda bitti her sey moduna girdim ama Allahtan umut kesilmez. Transfer sonrası da sürekli kasik ağrılarım oldu adet olucam sandım gebelik varmış. Eşim kızıyor kendi kendine yorum getirme diye. Rahat ol biraz sen dinlen ilaçlarını al kafaya takma diyor. İnşallah daha gelmez kanamam.Kasik ağrım da ara ara devam ediyor...
Sevindim..Kasık ağrısı çok normalmiş canım rahim büyümeye devam ediyor bugün sordum doktora çok normal korkma dedi. Sende korkmaerkekler bize göre biraz daha rahat oluyorlar benim eşimde öyleydi ama ne kadar yapamasak da biraz rahat olmak en iyisi. Çünkü en ufak şeye stres yapıyoruz bende aynı senin gibiyim. Gelmez kuzum düşünme kanamayı ama Allah korusun tekrar olursa lütfen bir ultrasona baktır sonra doktora yollarsin
Katılıyorum canım burasi gerçekten derrtleşip bilgi almak için çok güzel bir platformSevindim..Onların bizim gibi düşünmesini beklemiyorum ama insan yine konuşacak birini arıyor. Sizler iyi ki varsınız... Maalesef boş yere hormon yukluyorsun stres ve üzüntü de etkiler diyor. Hakli o da. Kendi kendime teşhis koyduğum için kızıyor. Doktoru aradığım halde. Duruma göre bakicam artık inşallah gelmez
Dün vardı canımCnm bugün transferin vardı sanki doğru mu hatırlıyorum
Canım benim bilgim yok inşaallah allahım nasip etsiin samimi duacın olayımKizlar merhaba sizi epeydir takip ediyorum banada bugun yazmak kismet oldu ama keske daha guzel haberlerle gelseydim ,tuplerde sivi birikimi vardi benim laparoskopi oldum ve rahimle her iki tupun baglantisi kesildi artik tup bebekle yoluma devam ediyorum ilk denememdi ve 12 temmuzda 3. Gun 2 tane dondurulmus embriyo transferi yapildi,sonucumu aldim pozitif cikti ama daha sonra isler yolunda gitmedi 10.gun degerim 36 12. Gün 115 olmustu ,hersey yolunda giderken bugun keseyi gormeye gidelim dedik ve doktor kese gorunmuyor dedi 4 farkli doktora alttan muayene oldum hicbiri keseyi goremedi ve bugunku degerim 4125,bana kornual gebelik denildi yani bloke edilen tüpün ,rahimden tupe giden cok kucuk bir yerde birseyler gordukleriji soylediler .ptesiye kadar beklemedeyim ve dis gebelik gozuyle bakildi lutfen dua edin cok ihtiyacim var lütfen,ayrica bilgisi olan var mi nasil olacak cok korkuyorum
Size cok ama cok gecmis olsun diyorum. Insallah bir an evvel ferahlatici haberleri alirsinizAllah razı olsun kuzum yatıyorum şimdi eşim sağolsun herşeyi hallediyor
Çok sağolkuzum Allah razı olsun
Sağol ol kuzum
Allah razı olsun kuzumsağol
Yok tek embriyoydu dünde tek bebek görüldü zaten
Neden oldu bilmiyorum İnan doktorlar herhangi bir sebeb olmadan kanama olabilir dediler,yatak istirahati verdi tuvalet hariç kalkma dedi salı günde tüp bebek doktoruma gideceğim şimdilik
Kan kahverengisi oldu peçeteye silince geliyor
İnşallah tamamen biter kalbim ağzım öyle bekliyorumAllahım korusun evlatlarımızı
Duaya cok ihtiyacim var cok sagolunCanım benim bilgim yok inşaallah allahım nasip etsiin samimi duacın olayım
Çok teşekkür ederimSize cok ama cok gecmis olsun diyorum. Insallah bir an evvel ferahlatici haberleri alirsiniz
Merhaba canım suan 7. Haftam bitti doktorum 17 sinde cagırdı ilacları degiştirme için yaklasık 10 haftalık oluyorKeseyi gören arakadaşlar.ilaçlarınızı doktor nası değiştirdi?doktoruma ulaşamıyorum.yakındakılarada gitmek istemiyorum
Canım kusura bakma mesajını yeni gördüm. Bende aynı şeyleri yaşadım biliyorsun, üzme sıkma canını geçiyor dinlenmek çok iyi geliyor bende WC harici kalkmiyorum hiç yataktan iki günde bile çok etki etmiş. Bu arada doktor benden direk coraspini kesti eğer kesmediysen doktoruna hatırlatGünaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Ne olur bana dua edin kızlar çok korkuyorum
Selamlar, cok tesekkur ederim iyiyim, siz nasilsiniz? biraz calisma hayatina biraz da kendime döndüm sanirim ulke gundemi de ne yazik ki canimi yakiyor (sozum ona haber izlemeyecektim). Etiketlendigimde cevap veriyor yoksa gunde bir kez girip biraz okuyorum burayiremziye_06 canım bende nerelerdesin meraklanmıstım umarım ıyısındır
Seni anlıyorum o korku içimizde hep var sürekli kontrol ediyorum duruyorum ben de sürekli tetikte bekleyen asker gibiyiz insallah saglıkla yavuzlarımıza kavuşuruzAllah razı olsun kuzum yatıyorum şimdi eşim sağolsun herşeyi hallediyor
Çok sağolkuzum Allah razı olsun
Sağol ol kuzum
Allah razı olsun kuzumsağol
Yok tek embriyoydu dünde tek bebek görüldü zaten
Neden oldu bilmiyorum İnan doktorlar herhangi bir sebeb olmadan kanama olabilir dediler,yatak istirahati verdi tuvalet hariç kalkma dedi salı günde tüp bebek doktoruma gideceğim şimdilik
Kan kahverengisi oldu peçeteye silince geliyor
İnşallah tamamen biter kalbim ağzım öyle bekliyorumAllahım korusun evlatlarımızı
karından mı baktı benim vajinal ultrason 5. haftada duyuldu ama karından 8. haftayı bulabiliyor diye okumuştum cnmDuyulmadı 8.haftada bakacak ınsalhh duyulur
Rica ederim bu hamıslık benı evhamlı yaptıgından hemen kötü düşünür oldum ama şükürler olsun iyisiniz Gündem can sıkıcı olsa da iyi olmanıza sevindim.sağlıklı günler inşaallahSelamlar, cok tesekkur ederim iyiyim, siz nasilsiniz? biraz calisma hayatina biraz da kendime döndüm sanirim ulke gundemi de ne yazik ki canimi yakiyor (sozum ona haber izlemeyecektim). Etiketlendigimde cevap veriyor yoksa gunde bir kez girip biraz okuyorum burayiHer sey yolunda, nezaketiniz icin cok tesekkur ederim