Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardim etsin sabir, gececek, onerildigi gibi uzanin.. tüp bebek anasi olmak ne zor oluyormus, olmuyor dert, kanda pozitif goruyorsun artar mi, acaba ilactan mi bir dert, kalbi atar mi, vucut reddeder mazallah dusuk olur mu, diye gidiyor... Pecetede lekelenme gormekten odum kopuyor, fitilden bile korkuyorum. Nasil anliyoruz birbirimizi, baska da kimse anlamiyor sanki
Allah evladinizi bagislasin hayirlisi ile

Sağol canım
Sorma kimseye anlatamıyorum derdimi bir buraya girip dertleşiyorum sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum
Allahım bu yolda savaş veren herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun

COk sevınfım canım rabbım sagıklı gebelık nasip etsın senınle bırlıkte hepımıze ınsaaah

Canım gecmmıs olsun ınsaallah sen de bı an önce atlatırsın bu süreci

Kızlar perşembe günü keseyi görmüştük bugün 3.4 damla kanamam oldu acaba neden olmuş olabilir. Merkezi aradım kan sulandiriciyi bırak dedi progestan vurul hémen dedi yaptım şuan sadece peceteye çok az silince geliyor

Tabi ki seve seve ederiz zaten ediyorum hep Rabbim muradına kavuştursun insallah yavruna kavuştursun tez vakitte dilerim kucakların dolsun taşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…