Neden böyleyim ya ellerim terliyor, kalbim hızlanıyor. Sanki inanıp, 9 ay hamile gibi hayal kurmaya devam edebilirimHiç fark etmez yaparsanız çıkar
Oh hamd olsun, cok sevindimBugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktorkalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol
Allah yardim etsin sabir, gececek, onerildigi gibi uzanin.. tüp bebek anasi olmak ne zor oluyormus, olmuyor dert, kanda pozitif goruyorsun artar mi, acaba ilactan mi bir dert, kalbi atar mi, vucut reddeder mazallah dusuk olur mu, diye gidiyor... Pecetede lekelenme gormekten odum kopuyor, fitilden bile korkuyorum. Nasil anliyoruz birbirimizi, baska da kimse anlamiyor sankiAllah razı olsun kuzum yatıyorum şimdi eşim sağolsun herşeyi hallediyor
Çok sağolkuzum Allah razı olsun
Sağol ol kuzum
Allah razı olsun kuzumsağol
Yok tek embriyoydu dünde tek bebek görüldü zaten
Neden oldu bilmiyorum İnan doktorlar herhangi bir sebeb olmadan kanama olabilir dediler,yatak istirahati verdi tuvalet hariç kalkma dedi salı günde tüp bebek doktoruma gideceğim şimdilik
Kan kahverengisi oldu peçeteye silince geliyor
İnşallah tamamen biter kalbim ağzım öyle bekliyorumAllahım korusun evlatlarımızı
Sağol canımAllah yardim etsin sabir, gececek, onerildigi gibi uzanin.. tüp bebek anasi olmak ne zor oluyormus, olmuyor dert, kanda pozitif goruyorsun artar mi, acaba ilactan mi bir dert, kalbi atar mi, vucut reddeder mazallah dusuk olur mu, diye gidiyor... Pecetede lekelenme gormekten odum kopuyor, fitilden bile korkuyorum. Nasil anliyoruz birbirimizi, baska da kimse anlamiyor sanki
Allah evladinizi bagislasin hayirlisi ile
COk sevınfım canım rabbım sagıklı gebelık nasip etsın senınle bırlıkte hepımıze ınsaaahBugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktorkalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol
Canım gecmmıs olsun ınsaallah sen de bı an önce atlatırsın bu süreciGünaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Ne olur bana dua edin kızlar çok korkuyorum
Sağol kuzum inşallahCanım gecmmıs olsun ınsaallah sen de bı an önce atlatırsın bu süreci
Hayal kuruyordum bendeNeden böyleyim ya ellerim terliyor, kalbim hızlanıyor. Sanki inanıp, 9 ay hamile gibi hayal kurmaya devam edebilirim
Yaa canımmm çok teşekkür ederim çok sağolCpk sevindim kuzum sana her gün dua ediyorum saglıkla kucağına aldırsın güzel mevlam
Amin canım inşallah inşallahCOk sevınfım canım rabbım sagıklı gebelık nasip etsın senınle bırlıkte hepımıze ınsaaah
Eklerim tabiki.Benide buraya ekleyebilir misiniz?
24 temmuz 5.gün 2 embriyo test günüm 7 agustos
Hayirli olsun❤Canım yarın keseyi görmeye gideceğim
Sonucunuz belli miHayal kuruyordum bende
Tabi ki seve seve ederiz zaten ediyorum hep Rabbim muradına kavuştursun insallah yavruna kavuştursun tez vakitte dilerim kucakların dolsun taşsınCanim hamiş anneleri sizlerden bir ricam olacak biliyorum hepimiz için dua ediyorsunuz benim için de dua eder misiniz..
Bugun muayane sonrasi ilk ignemi yaptım..
Insallah bu sefer guzel haberler alır yüzümüz gülerhepimizin emek veren hepimizin.
Evet cok şükürSonucunuz belli mi
Çokkkkkk şükürrrrrr çok sevindim. İnşallahhhhh. İdrar testi yapmış mıydınızEvet cok şükürdarısı size olsun insallah hayırlısı ile
Evet canım üstten ve çok kısa bakdıUltrasyonda ile üstten mi baktı acaba