Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim ağzına sağlıkTabi ki seve seve ederiz zaten ediyorum hep Rabbim muradına kavuştursun insallah yavruna kavuştursun tez vakitte dilerim kucakların dolsun taşsın
Merhaba canım, benim de kanamam oldu transferin 9. Günü itibariyle pembe olarak başlamıştı 5. Haftanın sonuna kadar kahve şeklinde devam etti fitil ve hafta da bir proluton devam ettim daha sonra kırmıziya döndü baya adet olur gibi pıhtıli kanama geldi düşük yaptım sanmıştım subkoryonik hematom oluşmuş, tüp bebek de risk daha fazla oluyormuş. Bence yakın bir hastane de muayene ol keseyi rahmi kontrol etsinler en azından cuma gününe kadar tedbir amaçlı ilaçlarını değiştirirler ya da ekstra iğne verirler. Korkunu çok iyi anlıyorum ben hala korkuyorum kötü bir şey yoktur merak etme ama kontrol ettirmek de fayda varSelam arkadaşlar. Öncelikle her şey hepimizin gönlüne göre olsun. 14 temmuzda transfer yapıldı. 26sinda test oldum kan değerim 869 kusur 28 inde 2bin çıktı doktor çok iyi dedi. Bugün ilk defa komple transfer sonrası dahil kan geldi. Ped koydum ama dolmadı. Moralim aşırı bozuk. Rengi de pembeden kırmızıya döndü sonra. Aradım olabilir iğne ve ilaclarina devam et dedi. Yormuyorum kendimi aşırı ağır kaldırmadim dikkat ettim... Progestan fitil iğne ve estrofem kullanıyorum bide. Onları da hiç aksatmadim. Böyle kanaması gelen oldu mu? Bugün transferden sonraki 17.gun oluyor. bu cumaya randevu almıştım keseyi görmeye.....
Pazartesi gunu tekrar arayıp erkene çekmeye çalışacağım randevumu. Doktorum aşırı normal konuştu... Ben de başka doktora gidip kafama göre tedavi değiştirmek istemiyorum. Ama her şey olabilir tabi ki. Teşekkür ederim. İnşallah iyisinizdir şimdiMerhaba canım, benim de kanamam oldu transferin 9. Günü itibariyle pembe olarak başlamıştı 5. Haftanın sonuna kadar kahve şeklinde devam etti fitil ve hafta da bir proluton devam ettim daha sonra kırmıziya döndü baya adet olur gibi pıhtıli kanama geldi düşük yaptım sanmıştım subkoryonik hematom oluşmuş, tüp bebek de risk daha fazla oluyormuş. Bence yakın bir hastane de muayene ol keseyi rahmi kontrol etsinler en azından cuma gününe kadar tedbir amaçlı ilaçlarını değiştirirler ya da ekstra iğne verirler. Korkunu çok iyi anlıyorum ben hala korkuyorum kötü bir şey yoktur merak etme ama kontrol ettirmek de fayda var
Yok kuzum kesinlikle tedavi değiştirme ben kanamam olunca gece mecbur gitmek zorunda kaldım o gece Progestan iğne yaptılar kanama kesilsin diye hematom olduğunu WC dışında kesinlikle hareket etmemi söylediler bende hemen kendi tüp bebek doktoruma bilgi verdim ultrason resimlerini gönderdim kendi doktorum da ilaçlarımı düzenlendi yani başka doktora gidersen verilen ilaçları zaten kendi doktoruna sormadan kullanmak doğru olmaz. Şimdi iyiyim çok şükür canım hematom alanı biraz da olsa azalmış kalp atışını da duydum çok şükür darısı başına inşallahPazartesi gunu tekrar arayıp erkene çekmeye çalışacağım randevumu. Doktorum aşırı normal konuştu... Ben de başka doktora gidip kafama göre tedavi değiştirmek istemiyorum. Ama her şey olabilir tabi ki. Teşekkür ederim. İnşallah iyisinizdir şimdi
Çok teşekkür ederim inşallah sevindim. Ben de progestan iğne yapıyorum her sabah bir tane. Doktorum da beklemekten başka care yok. Ne senin ne benim yapabileceğim bir sey yok şu an dedi. Gebelikte yüzde 40 oranında kanama oluyor istirahat et dedi. Öğlenden beri sadece tuvalete kalktım. Bide şimdi bisiler yedim ilaç alacağım diye. Neyseki artmadı ona dua ediyorum. İlk tup bebek denememiz ve sonuç pozitif görüp böyle bir kanama olunca bir anda çöktüm dua edelim canımYok kuzum kesinlikle tedavi değiştirme ben kanamam olunca gece mecbur gitmek zorunda kaldım o gece Progestan iğne yaptılar kanama kesilsin diye hematom olduğunu WC dışında kesinlikle hareket etmemi söylediler bende hemen kendi tüp bebek doktoruma bilgi verdim ultrason resimlerini gönderdim kendi doktorum da ilaçlarımı düzenlendi yani başka doktora gidersen verilen ilaçları zaten kendi doktoruna sormadan kullanmak doğru olmaz. Şimdi iyiyim çok şükür canım hematom alanı biraz da olsa azalmış kalp atışını da duydum çok şükür darısı başına inşallah
Progestan kalçadan iğne çok etkili canım için rahat olsun bol bol istirahat et. Kesinlikle Doğru söylüyorsun pozitif sonuç almanın mutluluğunu yaşarken bu tarz şeyler olunca psikolojik olarak çok zor oluyor. Allah hepimizin bebeklerini korusunÇok teşekkür ederim inşallah sevindim. Ben de progestan iğne yapıyorum her sabah bir tane. Doktorum da beklemekten başka care yok. Ne senin ne benim yapabileceğim bir sey yok şu an dedi. Gebelikte yüzde 40 oranında kanama oluyor istirahat et dedi. Öğlenden beri sadece tuvalete kalktım. Bide şimdi bisiler yedim ilaç alacağım diye. Neyseki artmadı ona dua ediyorum. İlk tup bebek denememiz ve sonuç pozitif görüp böyle bir kanama olunca bir anda çöktüm dua edelim canım
Yaptım 8.gün bayram günüydü tam Rabbim isteyen dileyen herkese versin suan abdestliyim dua ediyorum hepinizeÇokkkkkk şükürrrrrr çok sevindim. İnşallahhhhh. İdrar testi yapmış mıydınız
Ben en baştan beri göbek çevresinden yapıyorum. İnşallah ya aşırı korkuyorum kızlar. AminnnProgestan kalçadan iğne çok etkili canım için rahat olsun bol bol istirahat et. Kesinlikle Doğru söylüyorsun pozitif sonuç almanın mutluluğunu yaşarken bu tarz şeyler olunca psikolojik olarak çok zor oluyor. Allah hepimizin bebeklerini korusun
SuperrrYaptım 8.gün bayram günüydü tam Rabbim isteyen dileyen herkese versin suan abdestliyim dua ediyorum hepinize
Rabbim evlatlarınıza sağ saglim kavuştursun yanı sıra da bizi insallahÇok teşekkür ederim inşallah sevindim. Ben de progestan iğne yapıyorum her sabah bir tane. Doktorum da beklemekten başka care yok. Ne senin ne benim yapabileceğim bir sey yok şu an dedi. Gebelikte yüzde 40 oranında kanama oluyor istirahat et dedi. Öğlenden beri sadece tuvalete kalktım. Bide şimdi bisiler yedim ilaç alacağım diye. Neyseki artmadı ona dua ediyorum. İlk tup bebek denememiz ve sonuç pozitif görüp böyle bir kanama olunca bir anda çöktüm dua edelim canım
Ben kalçadan yapıyorum canım. Göbekten prolutex yapıyordum kanama olunca prolutexi kesip kalçadan progestana başladım hergunBen en baştan beri göbek çevresinden yapıyorum. İnşallah ya aşırı korkuyorum kızlar. Aminnn
Cnm bugün transferin vardı sanki doğru mu hatırlıyorumİnşallah canım, hayırlısı
Canım bildiğim kadarıyla, bazen rahmimizde bulunan bazı hücreler bebeğin rahme tutunmasını engelleyebiliyor bebeği yabancı gördüğü için. Transfer öncesi, bazen serum bazende haplarla senin bağışıklığını baskılayıp gebeliğe engel olan hücreleri bastırıyorlar bu şekilde hem kimyasal gebelikleri hem de düşükleri büyük oranda engellemiş oluyorlar.Kızlar bugün doktorumla telefon da görüşebildik kimyasal gebelik neden oldu diye bi sonraki transferimde bağışıklık baskılama yapıcaz dedi bu ne anlama geliyo tecrübe edeniniz var mı aranızda?
Prolutex benim de şu an kullandığım :/ progestani günde üç kere fitil şeklinde kullanıyorum. 4 te fitilim vardı sonra kesildi kanama belki o etkilemistir...Ben kalçadan yapıyorum canım. Göbekten prolutex yapıyordum kanama olunca prolutexi kesip kalçadan progestana başladım hergun
Canım bildiğim kadarıyla, bazen rahmimizde bulunan bazı hücreler bebeğin rahme tutunmasını engelleyebiliyor bebeği yabancı gördüğü için. Transfer öncesi, bazen serum bazende haplarla senin bağışıklığını baskılayıp gebeliğe engel olan hücreleri bastırıyorlar bu şekilde hem kimyasal gebelikleri hem de düşükleri büyük oranda engellemiş oluyorlar.
İnşallah kuzum inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsın ben iyiyim iki gündür şükür bebek de iyiYaaa çok enteresan kan sulandırıcı ve baskılayıcı iğneyle olacak bu sefer dedi inşallah hayırlısı olur sen nasılsın canım
Olabilir kuzumm ama doktorun dediği gibi tüp bebek de kanama ve lekelenme durumları çok fazla oluyor, az veya çok kişiden kişiye değişiyor. Az kalmış bol bol dinlen çok fazla hareket etme inan kanama ve lekelenmeye baya iyi geliyor dinlenmekProlutex benim de şu an kullandığım :/ progestani günde üç kere fitil şeklinde kullanıyorum. 4 te fitilim vardı sonra kesildi kanama belki o etkilemistir...