Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Ne olur bana dua edin kızlar çok korkuyorum 😞

Günaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Canım sen içini ferah tut. Tüp bebekte çok karşılaşılan bir durum bu. Yatak istirahatine dikkat edince kapanıp gidiyor kanama alanları. Sen kendini yıpratmamaya çalış üzme o atan minik kalbi 😘😘

Günaydın kızlar
Rabbim evladını sağ salim size bağışlasın inşallah. Bol bol istirahat et stresten uzak kalmaya çalış.

Erken canım bende yaptım 5.günde negatif çıktı bugun transferi saymazsak 7. Günüm ve korkuyorum bir daha denemeye. Test gununu beklemek en mantıklısı sanırım 😍
Sanırım bende bi daha cesaret edemiycem.. ama işte kan vereceğim gün yaparım en azından kendimi ona göre hazırlarım.. hakkımızda hayırlısı 😍

Günaydın kızlar
Ya canım çok geçmiş olsun.inşAllah atlatırsınız.kalbide atıyorsa sorun yok

Günaydın kızlar
Allahım esirgesin Rabbim yavrularını sana bağışlasın ikiz gebelik miydi sizin duamız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kendinizi yordunuz mu acaba birden neren böyle olmuş tetikleyen sebepler var mı insan ta bi ki korkuyor ama insallah sakin olabilmek zor haklısınız insallah saglıkla kucağınıza alın

B Bebegmgelecek canım nasılsınız daha iyisiniz inşallah 🙏🙏😘
Bugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktor 🙏 kalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi 🤲🤲🤲 bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol ♥️🙏

Bugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktor 🙏 kalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi 🤲🤲🤲 bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol ♥️🙏
Çok sevindim canım hadi geçmiş olsun çok şükür 🙏🙏🥰

Cpk sevindim kuzum sana her gün dua ediyorum saglıkla kucağına aldırsın güzel mevlam 🤲🏻🤲🏻🧿🥰

Transfer gününde sayınca bugün 8. Gün. Sabah idrarını kaçırdım. Erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı. Yarını mı bekleyeyim. Ben eskiden 5. Günden denemeye başlardım. Ama o kadar umutlamdım ki hayalim yıkılacak diye korkuyorum

Canım sen içini ferah tut. Tüp bebekte çok karşılaşılan bir durum bu. Yatak istirahatine dikkat edince kapanıp gidiyor kanama alanları. Sen kendini yıpratmamaya çalış üzme o atan minik kalbi 😘😘
Allah razı olsun kuzum yatıyorum şimdi eşim sağolsun herşeyi hallediyor
Rabbim evladını sağ salim size bağışlasın inşallah. Bol bol istirahat et stresten uzak kalmaya çalış.
Çok sağol 🙏 kuzum Allah razı olsun
Ya canım çok geçmiş olsun.inşAllah atlatırsınız.kalbide atıyorsa sorun yok
Sağol ol kuzum 🙏
Allahım esirgesin Rabbim yavrularını sana bağışlasın ikiz gebelik miydi sizin duamız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kendinizi yordunuz mu acaba birden neren böyle olmuş tetikleyen sebepler var mı insan ta bi ki korkuyor ama insallah sakin olabilmek zor haklısınız insallah saglıkla kucağınıza alın
Allah razı olsun kuzum 🙏 sağol
Yok tek embriyoydu dünde tek bebek görüldü zaten
Neden oldu bilmiyorum İnan doktorlar herhangi bir sebeb olmadan kanama olabilir dediler,yatak istirahati verdi tuvalet hariç kalkma dedi salı günde tüp bebek doktoruma gideceğim şimdilik
Kan kahverengisi oldu peçeteye silince geliyor
İnşallah tamamen biter kalbim ağzım öyle bekliyorum 🥺Allahım korusun evlatlarımızı

X