- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
K Kentuckychicken işte bu arkdasım hadi darısı sana ve tüm bekleyenlere diliyorumDarısı bizlere inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K Kentuckychicken işte bu arkdasım hadi darısı sana ve tüm bekleyenlere diliyorumDarısı bizlere inşallah canım
Erken canım bende yaptım 5.günde negatif çıktı bugun transferi saymazsak 7. Günüm ve korkuyorum bir daha denemeye. Test gununu beklemek en mantıklısı sanırımKızlar bugün 5. Gün test yaptım erken gebelik testi ama negatif.. 5. Gün embriyosu erken dimi daha
Amin canım inşallah vallaK Kentuckychicken işte bu arkdasım hadi darısı sana ve tüm bekleyenlere diliyorum
Canım sen içini ferah tut. Tüp bebekte çok karşılaşılan bir durum bu. Yatak istirahatine dikkat edince kapanıp gidiyor kanama alanları. Sen kendini yıpratmamaya çalış üzme o atan minik kalbiGünaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Ne olur bana dua edin kızlar çok korkuyorum
Rabbim evladını sağ salim size bağışlasın inşallah. Bol bol istirahat et stresten uzak kalmaya çalış.Günaydın kızlar
Gece karnımda inanılmaz bir sancıyla iki büklüm oldum tuvalete zor koştum bir baktım kanamam var kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ultrasona aldılar hafif bir kanama görüldü kalp atışlarını duyduk
Kanama bugün nerdeyse dindi şimdi evdeyim ama inanılmaz korktum tuvalet harici kalkma dedi doktor
Sanırım bende bi daha cesaret edemiycem.. ama işte kan vereceğim gün yaparım en azından kendimi ona göre hazırlarım.. hakkımızda hayırlısıErken canım bende yaptım 5.günde negatif çıktı bugun transferi saymazsak 7. Günüm ve korkuyorum bir daha denemeye. Test gununu beklemek en mantıklısı sanırım
5 haftalık dedi doktor.3 hafta sonra kalb atışı için çağırdıOooo masallah siz kac haftalık oldunuz benim daha 1 haftam var
Ya bende diyorum niye böyleYok kuzum benim ilk gebeliğimde tüp bebekle oldu O ozamandan kalma
9 yıl oldu
Ya canım çok geçmiş olsun.inşAllah atlatırsınız.kalbide atıyorsa sorun yokGünaydın kızlar
Ultrasyonda ile üstten mi baktı acaba5 haftalık dedi doktor.3 hafta sonra kalb atışı için çağırdı
Allahım esirgesin Rabbim yavrularını sana bağışlasın ikiz gebelik miydi sizin duamız sizinle Kendinizi yordunuz mu acaba birden neren böyle olmuş tetikleyen sebepler var mı insan ta bi ki korkuyor ama insallah sakin olabilmek zor haklısınız insallah saglıkla kucağınıza alınGünaydın kızlar
Aynen canım hakkımızda herseyın hayırlısıSanırım bende bi daha cesaret edemiycem.. ama işte kan vereceğim gün yaparım en azından kendimi ona göre hazırlarım.. hakkımızda hayırlısı
Bugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktor kalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağolB Bebegmgelecek canım nasılsınız daha iyisiniz inşallah
Çok sevindim canım hadi geçmiş olsun çok şükürBugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktor kalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol
Cpk sevindim kuzum sana her gün dua ediyorum saglıkla kucağına aldırsın güzel mevlamBugün hastaneye gittik çok şükür kanama alanı ciddi derece azalmış dedi doktor kalp atışını da duyduk 10. Haftaya kadar yine dikkat edelim ama risk şimdilik yok dedi bebişim de bende iyiyiz şimdilik çok sağol
Allah razı olsun kuzum yatıyorum şimdi eşim sağolsun herşeyi hallediyorCanım sen içini ferah tut. Tüp bebekte çok karşılaşılan bir durum bu. Yatak istirahatine dikkat edince kapanıp gidiyor kanama alanları. Sen kendini yıpratmamaya çalış üzme o atan minik kalbi
Çok sağol kuzum Allah razı olsunRabbim evladını sağ salim size bağışlasın inşallah. Bol bol istirahat et stresten uzak kalmaya çalış.
Sağol ol kuzumYa canım çok geçmiş olsun.inşAllah atlatırsınız.kalbide atıyorsa sorun yok
Allah razı olsun kuzum sağolAllahım esirgesin Rabbim yavrularını sana bağışlasın ikiz gebelik miydi sizin duamız sizinle Kendinizi yordunuz mu acaba birden neren böyle olmuş tetikleyen sebepler var mı insan ta bi ki korkuyor ama insallah sakin olabilmek zor haklısınız insallah saglıkla kucağınıza alın
Hiç fark etmez yaparsanız çıkarTransfer gününde sayınca bugün 8. Gün. Sabah idrarını kaçırdım. Erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı. Yarını mı bekleyeyim. Ben eskiden 5. Günden denemeye başlardım. Ama o kadar umutlamdım ki hayalim yıkılacak diye korkuyorum