Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm inşaallah bebişlerin seninledir şimdi haklı olarak endişelensen de sonunda sevinen sen ve eşiin olur ınsaallah

İki t
iki tne koyuldu dimi olabılır

Estagfurullah, saglicakla yavrunuza kavusmanizi dilerim

Ismim reyhan degil ama serum bagisikligi dusuk ya da bagisikligi asiri uyarilmis olanlarin ikisine de veriliyor cunku duzenleyici. Cd56niza keske rahimden bakilsaymis ama kandaki duzeyle de bir doz ayarlamasi planlanir sanirim. Yalnizca serum degil bir mikyar kortizon da almaniz gerekir. Ben serumu transferden 2 gun evvel basladim ve kismet olursa 11. haftama dek devam edeceğim.

Amiin inşallah canım sağlıkla seninledirler, merak etme. Endişe, stres en büyük düşman. Kendini rahatlatmaya ve iyi düşünmeye çalış

Amiin inşallah canım sağlıkla seninledirler, merak etme. Endişe, stres en büyük düşman. Kendini rahatlatmaya ve iyi düşünmeye çalış
İnşallah canım, ilk gördüğümde baya dağıldım da sonrasında toparladım. Sanırım hayatımın hiçbir döneminde bu kadar olumlu düşünen bir insan olmamıştım Karşılığını alırım inşallah

Ilk tup bebekte lekelenme ile acile gittigimde cok beyefendi bir doktora rast gelmistim. Bana proluten depot vurdu ve dedi ki "bu gibi durumlara -ya hep ya hic"-prensibi ile yaklasiyoruz, haftada 3 kereye kadar depot igneyi artirabiliriz ve sadece izleriz. Benim esim de dusuk yapti sizi anliyorum, ilactan da onemlisi moral; kendinizi kasmayin rahim kan akisini baskilamayin, aglamayin, tansiyonu yukseltmeyin". Aynen onun dedigi gibi sakin kalin ve yatin lutfen, kalpleri attikca sizinle bebekleriniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız daha iyiyim çok şükür ilk görünce baya panik olmuştum da şuan rahatladım. İnşallah kalp atışlarını gerçekten duyabilirim bu sefer

Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız daha iyiyim çok şükür ilk görünce baya panik olmuştum da şuan rahatladım. İnşallah kalp atışlarını gerçekten duyabilirim bu sefer
Bende görünce korkutmuştum gitti dedim ne oldu anlamadım zaten belirtim de yoktu fitilden tahriş olmuş olabılır dediler burda sordum cok üzüldüm neden oldıgunu anlamadım bazen korktuğumuz şey şer gibi görünür ama hayırlıdır belki işte ben işte ben o hayra hayranım şuan

Darısı bizlere inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…