Canımm inşaallah bebişlerin seninledir şimdi haklı olarak endişelensen de sonunda sevinen sen ve eşiin olur ınsaallahKızlar biliyorsunuz benim bugün 5. günüm.
2. gün paylaşmıştım sizinle o pıhtı gibi şeyden az önce yine geldibu sefer hafif lekelenme de olmuş öncesinde. Çok canım sıkıldı malum iki gündür de bel ağrısı çekiyorum. Doktora yazdım hemen nedir ne değildir diye. Acile yönlendirdi beni Proluton depot yaptırdı hemen. O sinir bozukluğuyla direk sordum adama hocam bunlar embriyolar mı birer birer gidiyorlar dedim. Yok değiller dedi baya gülümseyerek. Neden bilmiyorum ama adamın konuşmasından sanki bu olanlar iyiye işaret gibi bir hisse kapıldım. Kendimi kandırıyor da olabilirim tabiki moralimi yüksek tutmak amacıyla 3 gün arayla yerleşme yaşadığımı düşünmek istiyorum
Dua edin olur mu benimle olsunlar hala
iki tne koyuldu dimi olabılırKızlar biliyorsunuz benim bugün 5. günüm.
2. gün paylaşmıştım sizinle o pıhtı gibi şeyden az önce yine geldibu sefer hafif lekelenme de olmuş öncesinde. Çok canım sıkıldı malum iki gündür de bel ağrısı çekiyorum. Doktora yazdım hemen nedir ne değildir diye. Acile yönlendirdi beni Proluton depot yaptırdı hemen. O sinir bozukluğuyla direk sordum adama hocam bunlar embriyolar mı birer birer gidiyorlar dedim. Yok değiller dedi baya gülümseyerek. Neden bilmiyorum ama adamın konuşmasından sanki bu olanlar iyiye işaret gibi bir hisse kapıldım. Kendimi kandırıyor da olabilirim tabiki moralimi yüksek tutmak amacıyla 3 gün arayla yerleşme yaşadığımı düşünmek istiyorum
İnşallah canım çok sağolCanımm inşaallah bebişlerin seninledir şimdi haklı olarak endişelensen de sonunda sevinen sen ve eşiin olur ınsaallah
Evet canımİki t
iki tne koyuldu dimi olabılır
Estagfurullah, saglicakla yavrunuza kavusmanizi dilerimTanıdığım bütün aklı başında insanlar aynı yorumu yapıyor, aklın yolu bir diyicez o zaman. Çok teşekkürler bitanem. Bu konularda bilgi sahibi oldugun belli, yorumun benim için çok önemliydi. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kal
Ismim reyhan degil ama serum bagisikligi dusuk ya da bagisikligi asiri uyarilmis olanlarin ikisine de veriliyor cunku duzenleyici. Cd56niza keske rahimden bakilsaymis ama kandaki duzeyle de bir doz ayarlamasi planlanir sanirim. Yalnizca serum degil bir mikyar kortizon da almaniz gerekir. Ben serumu transferden 2 gun evvel basladim ve kismet olursa 11. haftama dek devam edeceğim.Reyhan hanım merhaba.Ben bu ay ikinci denememi yapacağım birinci denemem negatif olmuştu.cd56 baktırdım kandan ve yüksek çıktı.doktorum transfer öncesi ilaç başlamamız lazım dedi baskılamak için ilaç verecek.kafama takılan serum da taktırırsam transfer sonrası bi sıkıntı olur mu acaba.Çünkü serum bağışıklığı düşük olanlar takıyor diye biliyorum.Siz bu konuda bilgi sahibi iseniz anlatabilir misiniz?
Amiin inşallah canım sağlıkla seninledirler, merak etme. Endişe, stres en büyük düşman. Kendini rahatlatmaya ve iyi düşünmeye çalışKızlar biliyorsunuz benim bugün 5. günüm.
İnşallah canım, ilk gördüğümde baya dağıldım da sonrasında toparladım. Sanırım hayatımın hiçbir döneminde bu kadar olumlu düşünen bir insan olmamıştımAmiin inşallah canım sağlıkla seninledirler, merak etme. Endişe, stres en büyük düşman. Kendini rahatlatmaya ve iyi düşünmeye çalış
Ilk tup bebekte lekelenme ile acile gittigimde cok beyefendi bir doktora rast gelmistim. Bana proluten depot vurdu ve dedi ki "bu gibi durumlara -ya hep ya hic"-prensibi ile yaklasiyoruz, haftada 3 kereye kadar depot igneyi artirabiliriz ve sadece izleriz. Benim esim de dusuk yapti sizi anliyorum, ilactan da onemlisi moral; kendinizi kasmayin rahim kan akisini baskilamayin, aglamayin, tansiyonu yukseltmeyin". Aynen onun dedigi gibi sakin kalin ve yatin lutfen, kalpleri attikca sizinle bebekleriniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun.Kızlar biliyorsunuz benim bugün 5. günüm.
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınızIlk tup bebekte lekelenme ile acile gittigimde cok beyefendi bir doktora rast gelmistim. Bana proluten depot vurdu ve dedi ki "bu gibi durumlara -ya hep ya hic"-prensibi ile yaklasiyoruz, haftada 3 kereye kadar depot igneyi artirabiliriz ve sadece izleriz. Benim esim de dusuk yapti sizi anliyorum, ilactan da onemlisi moral; kendinizi kasmayin rahim kan akisini baskilamayin, aglamayin, tansiyonu yukseltmeyin". Aynen onun dedigi gibi sakin kalin ve yatin lutfen, kalpleri attikca sizinle bebekleriniz.. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Bende görünce korkutmuştum gitti dedim ne oldu anlamadım zaten belirtim de yoktu fitilden tahriş olmuş olabılır dediler burda sordum cok üzüldüm neden oldıgunu anlamadım bazen korktuğumuz şey şer gibi görünür ama hayırlıdır belki işte ben işte ben o hayra hayranım şuanÇok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınızdaha iyiyim çok şükür ilk görünce baya panik olmuştum da şuan rahatladım. İnşallah kalp atışlarını gerçekten duyabilirim bu sefer
Erken erken kuzum 8 i bekleKızlar bugün 5. Gün test yaptım erken gebelik testi ama negatif.. 5. Gün embriyosu erken dimi daha
Darısı bizlere inşallah canımBende görünce korkutmuştum gitti dedim ne oldu anlamadım zaten belirtim de yoktu fitilden tahriş olmuş olabılır dediler burda sordum cok üzüldüm neden oldıgunu anlamadım bazen korktuğumuz şey şer gibi görünür ama hayırlıdır belki işte ben işte ben o hayra hayranım şuan
Oyy ne zormuş beklemekErken erken kuzum 8 i bekle
Amin ama sen hamilesinDarısı bizlere inşallah canım
Bilmez miyim cok zor gecti ben tektim bri de evde düşün 12 gün her gün yıl gibiydiOyy ne zormuş beklemek
İnşallah canım 3 gün sonra öğreneceğiz bakalımAmin ama sen hamilesin
Bende tekim İnan böyle bugün daha zor gibiBilmez miyim cok zor gecti ben tektim bri de evde düşün 12 gün her gün yıl gibiydi
Benim de Perşembe Test gunumdü bayram haftası insallah Perşembe sana da kısmetiyle gelirBende tekim İnan böyle bugün daha zor gibiperşembe test günüm zaten heralde bi daha idrar testi yapmam
Heyecanla bekliyorum burda bir arkadasa da aynısını dedim ve hamileİnşallah canım 3 gün sonra öğreneceğiz bakalım