Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ki donmus transfer olacak 14 ağustos bugün ilk konturole gittim ilaç verdi hayırlısıyla çabuk geçse günler 3 aydır ugrasiyorum

İnşallah en iyisi olur 🙏🏻♥️ Bana da yeni iğne falan yazdı karnıma, İnşallah Allah hepimizi sevindirir 🥰
Bende iğne kullanacam transfercsonrasi kan sulandırıcı estrogen bebe aspirini folik asit kullanıyorum şuanda fitil kullaniyorum

Bende iğne kullanacam transfercsonrasi kan sulandırıcı estrogen bebe aspirini folik asit kullanıyorum şuanda fitil kullaniyorum
Ben gonal ve cetrodil kullandım yumurta toplamadan önce, sonra progesteron fitil ve hala devam ediyorum fitile, folik asit + kleksan iğne

2 aydır rahim dinlendirmedeyim 6 yumurta toplandı 2 tane 3 aa kalite donduruldu çok ilaç kullandım biraz da kilo aldim
Bende 9 toplandı 5 döllendi, 4 yumurtam tam olgunlaşmamış. Ben de hep zayıf olmuşum 47-48, evlendikten sonra 50 falan oldum, bu iğnelerle 51.7 . Ama karnım şiş gibi

Çatlatma iğnesinin etkisi mi oluyor sasırdım bu kadar belirgin olmasına
Bende etkisini görmek için yaptım akşam catlatma ignesini yapmıştım sabahta testi yaptım bayağı belirgin çıktı bende şaşırdım bu kadar belirgin çıkmasına

2 aydır rahim dinlendirmedeyim 6 yumurta toplandı 2 tane 3 aa kalite donduruldu çok ilaç kullandım biraz da kilo aldim

Bende 9 toplandı 5 döllendi, 4 yumurtam tam olgunlaşmamış. Ben de hep zayıf olmuşum 47-48, evlendikten sonra 50 falan oldum, bu iğnelerle 51.7 . Ama karnım şiş gibi
Yaş kaç ben 43 yaşındayım boyumda biraz kısa kilom 60 di şuan bilmiyorum kilo mu

Kızlar biliyorsunuz benim bugün 5. günüm.
2. gün paylaşmıştım sizinle o pıhtı gibi şeyden az önce yine geldi 🥺 bu sefer hafif lekelenme de olmuş öncesinde. Çok canım sıkıldı malum iki gündür de bel ağrısı çekiyorum. Doktora yazdım hemen nedir ne değildir diye. Acile yönlendirdi beni Proluton depot yaptırdı hemen. O sinir bozukluğuyla direk sordum adama hocam bunlar embriyolar mı birer birer gidiyorlar dedim. Yok değiller dedi baya gülümseyerek. Neden bilmiyorum ama adamın konuşmasından sanki bu olanlar iyiye işaret gibi bir hisse kapıldım. Kendimi kandırıyor da olabilirim tabiki 🥺 moralimi yüksek tutmak amacıyla 3 gün arayla yerleşme yaşadığımı düşünmek istiyorum 🤲
Dua edin olur mu benimle olsunlar hala 🥺

X