- 2 Aralık 2015
- 4.456
- 18.393
E
Evet canım ucuz olanlardan gebelik testiBu gebelik testi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ucuz olanlardan gebelik testiBu gebelik testi mi
Çatlatma iğnesinin etkisi mi oluyor sasırdım bu kadar belirgin olmasınaE
Evet canım ucuz olanlardan gebelik testi
Yok kuzum benim ilk gebeliğimde tüp bebekle oldu O ozamandan kalmaCanım senin hamilelik günlüyünü yanlış yazmısın qaliba bi bak
Selam canım donmus tranfer mi sen bebekMerhaba kızlar, bugün transferim oldu, A kalite embriyo 13 ağustos test günüm. Ama 4.gün embriyosu en erken kanda ne zaman çıkar?
Taze transferSelam canım donmus tranfer mi sen bebek
Benim ki donmus transfer olacak 14 ağustos bugün ilk konturole gittim ilaç verdi hayırlısıyla çabuk geçse günler 3 aydır ugrasiyorumTaze transfer
Rabbim tez zamanda bebeğini sana versin hepimize yılların hasreti bitsinBenim ki donmus transfer olacak 14 ağustos bugün ilk konturole gittim ilaç verdi hayırlısıyla çabuk geçse günler 3 aydır ugrasiyorum
İnşallah en iyisi olur Bana da yeni iğne falan yazdı karnıma, İnşallah Allah hepimizi sevindirirBenim ki donmus transfer olacak 14 ağustos bugün ilk konturole gittim ilaç verdi hayırlısıyla çabuk geçse günler 3 aydır ugrasiyorum
Benim ki donmus transfer olacak 14 ağustos bugün ilk konturole gittim ilaç verdi hayırlısıyla çabuk geçse günler 3 aydır ugrasiyorum
Bende iğne kullanacam transfercsonrasi kan sulandırıcı estrogen bebe aspirini folik asit kullanıyorum şuanda fitil kullaniyorumİnşallah en iyisi olur Bana da yeni iğne falan yazdı karnıma, İnşallah Allah hepimizi sevindirir
Ben gonal ve cetrodil kullandım yumurta toplamadan önce, sonra progesteron fitil ve hala devam ediyorum fitile, folik asit + kleksan iğneBende iğne kullanacam transfercsonrasi kan sulandırıcı estrogen bebe aspirini folik asit kullanıyorum şuanda fitil kullaniyorum
2 aydır rahim dinlendirmedeyim 6 yumurta toplandı 2 tane 3 aa kalite donduruldu çok ilaç kullandım biraz da kilo aldimBen gonal ve cetrodil kullandım yumurta toplamadan önce, sonra progesteron fitil ve hala devam ediyorum fitile, folik asit + kleksan iğne
Bende 9 toplandı 5 döllendi, 4 yumurtam tam olgunlaşmamış. Ben de hep zayıf olmuşum 47-48, evlendikten sonra 50 falan oldum, bu iğnelerle 51.7 . Ama karnım şiş gibi2 aydır rahim dinlendirmedeyim 6 yumurta toplandı 2 tane 3 aa kalite donduruldu çok ilaç kullandım biraz da kilo aldim
Bende etkisini görmek için yaptım akşam catlatma ignesini yapmıştım sabahta testi yaptım bayağı belirgin çıktı bende şaşırdım bu kadar belirgin çıkmasınaÇatlatma iğnesinin etkisi mi oluyor sasırdım bu kadar belirgin olmasına
2 aydır rahim dinlendirmedeyim 6 yumurta toplandı 2 tane 3 aa kalite donduruldu çok ilaç kullandım biraz da kilo aldim
Yaş kaç ben 43 yaşındayım boyumda biraz kısa kilom 60 di şuan bilmiyorum kilo muBende 9 toplandı 5 döllendi, 4 yumurtam tam olgunlaşmamış. Ben de hep zayıf olmuşum 47-48, evlendikten sonra 50 falan oldum, bu iğnelerle 51.7 . Ama karnım şiş gibi
Çok hormon tedavisi şişiriyor tek karin bölgem şişti benim yemem normal iştahım artmadiYaş kaç ben 43 yaşındayım boyumda biraz kısa kilom 60 di şuan bilmiyorum kilo mu
Benim yaşım çok küçük sizden, ben 22 yaşındayımYaş kaç ben 43 yaşındayım boyumda biraz kısa kilom 60 di şuan bilmiyorum kilo mu
Canım benim çocuğum yaşındasın inşallah rabbim seni bebekle mujdelendirsinBenim yaşım çok küçük sizden, ben 22 yaşındayım
Evet gerçekten de öyleymiş, yeni farkettim ben de İnşallah hepimiziCanım benim çocuğum yaşındasın inşallah rabbim seni bebekle mujdelendirsin