Bende ara sıra miğdem bulanacak gibi oluyo geçiyo.çok halsiz oluyorum sadeceAynıyız kuzum bende 6+2 bir gün fark var aramızda ,salı randevum var tüp bebek doktorumla ilk usg
Benimde iki gündür aşırı bulantı var koku hasasiyetide cabası, çok sevdiğim yemekler hoşuma gitmiyor tadı kötü kokusu kötü geliyor ama ev halkı sorunun bende olduğunu biliyor
Canım yanlıs basmısım bende +2 yim aynıyız yani senin bir tık fazla sanırım rabbım yardımcın olsun ama yine de insanın hosuna da gıdiyor di miAynıyız kuzum bende 6+2 bir gün fark var aramızda ,salı randevum var tüp bebek doktorumla ilk usg
Benimde iki gündür aşırı bulantı var koku hasasiyetide cabası, çok sevdiğim yemekler hoşuma gitmiyor tadı kötü kokusu kötü geliyor ama ev halkı sorunun bende olduğunu biliyor
Canım evet aparatlı oluyor lutınus rahat o konuda ama bıraz ayaklanmaya basladıgında akmaya basladıgını göreceksın sıvıyla bırlıkte bende bi ara endıselenmıstım hatta ama fazla ayakta kalmayla fıtıl akması dogru orantılı oldugunu gözlemledim fitil sonrası 10 15 dk uzansakta gun ıcınde hareketlı olunca akıo ıllaki hayırlarla pozıtıf sonuclar nasp olsun inşaallah1. Gunu atlattim, implantasyon sonuna kadar ilk 48 saati dinlenme modunda gecirmeye kararliyim... bi yataga bi koltuga geciyorum, ev ahalisine onceden kek borek pogaca yemekler de hazirlamistim. Acikan mutfaga gidiyor isini hallediyor :)) Robot supurge supuruyor, esim de bulasiklari yerlestirdi, yeter daha ne olsun :)
Transfer+12. Gun kan tahlili istediler (ayin 10u oluyor) idrar testi yapmamami ozellikle istediler. Durumlar boyle...
Not: lutinus fitil uygulamasi cok rahatmis, saatler oldu hic geri akmadi bu da normal mi?
Ben de senin gibi yaptım ilk iki gün baya dikkat ettim pek birşeye elimi sürmedim. Bugün transfer sonrası 5. Gün yavaş yavaş yapıyorum birşeyler tabak getir götür falan. Ama hiç makine falan dizmiyorum hala eğilip kalkmamaya uzanmamaya dikkat ediyorum. Fitil konusunda benim de ilk bir iki gün pek akmadı geri ama sanırım gün geçtikçe artıyor. Benim lutinus değil ama çok farklı değildir diye düşünüyorum. İlk transferimde de öyle olmuştu. Bence rahim ağzı belli bir doygunluğa ulaşıp fazlasını akıtıyor git gide. Çünkü artık ayıptır söylemesi parmağımla ittiğimde hep parmağıma bulaşıyor erimiş ilaç 12 saatte bir koymama rağmen1. Gunu atlattim, implantasyon sonuna kadar ilk 48 saati dinlenme modunda gecirmeye kararliyim... bi yataga bi koltuga geciyorum, ev ahalisine onceden kek borek pogaca yemekler de hazirlamistim. Acikan mutfaga gidiyor isini hallediyor :)) Robot supurge supuruyor, esim de bulasiklari yerlestirdi, yeter daha ne olsun :)
Transfer+12. Gun kan tahlili istediler (ayin 10u oluyor) idrar testi yapmamami ozellikle istediler. Durumlar boyle...
Not: lutinus fitil uygulamasi cok rahatmis, saatler oldu hic geri akmadi bu da normal mi?
Kuzum sağlıklı doğsunlarda olsun miğdemizde bulansın kokularda kötüleşsin hiç önemi yokCanım yanlıs basmısım bende +2 yim aynıyız yani senin bir tık fazla sanırım rabbım yardımcın olsun ama yine de insanın hosuna da gıdiyor di miRabbım sağlıklı gebelik nasip etsin canım
Endişe etmeyin çünkü ilaç etkisi olabilir ben de süreçte adet sancısı gibi ara ara sancılar yaşamıştım...Herkese merhaba son adet tarihim 4 temmuz. 24 temmuzda transfer oldum. Bugün adet olacakmışım gibi belim ağrımaya başladı.
Naçizane test gününüzü bekleyebiliyorsanız o daha iyi olabilir diğer türlü sonuç yanıltıcı olabilir.Transfer tarihim 24 temmuz. 12. Günüm normalde 5 ağustos. 2 adet taze 5. Gün emb. Transfer edildi. Çatlatma iğnesi 17 temmuzda vuruldu. Şu an idrar testi yapsam çatlatmadan dolayı yalancı pozitif çıkar mı
Allah razı olsun, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinGozunuz aydın inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız
Amin canım, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsinHayırlı olsun canım Saglıkla kucağına almanı diliyorum hayırsıyla
Catlatma ignesinin ertesi günü canım böyle çıktıBiraz önce bunu düşündüm biliyor musun keşke dedim çatlatma günü test yapsaydım pozitif mi oluyor diye. Şehir efsanesi o zaman. Ama şu an erken gebelik testi ile bakışıyoruz. Cesaret edemiyorum. Sanki 9 ay hayalini kurmayanrazı gibiyim. Korkuyorum sonuçtan. İlk tedavim ile kızım olmuştu 2. Tedavim negatif olmuştu. Kızımı 7. Gün idrarda görmüştüm. 2. Deneme hep negatif çıktı ve sonunda mide kanaması geçirdim. O üzüntüyü kaldıramıycam gibi.
Bende bugün tranfer oldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah transferin hayırlı olsun1. Gunu atlattim, implantasyon sonuna kadar ilk 48 saati dinlenme modunda gecirmeye kararliyim... bi yataga bi koltuga geciyorum, ev ahalisine onceden kek borek pogaca yemekler de hazirlamistim. Acikan mutfaga gidiyor isini hallediyor :)) Robot supurge supuruyor, esim de bulasiklari yerlestirdi, yeter daha ne olsun :)
Bu gebelik testi miCatlatma ignesinin ertesi günü canım böyle çıktı
Canım yarın keseyi görmeye gideceğim@Deryaumutlu
N Nisanesintisi01
@mariaa_
@Beyza-
E elif06bade
@Kapikulpu
@balkupu
Gunaydin kizlar.
Gebelik var veya yoksa durumu bana bildirin bu mesajı cevaplayarak ona gore listeyi güncelleyeceğim.
tatildeyim mesajlari okumuyorum yazdiysaniz da görmedim
Kaç haftalıksın kuzum sen aynımıyız ben 6+2Bende ara sıra miğdem bulanacak gibi oluyo geçiyo.çok halsiz oluyorum sadece
Hesapladığıma göre 6 haftalık.yarın ilk ultrasonum var.keseyi görmeye gidicemKaç haftalıksın kuzum sen aynımıyız ben 6+2
Bende keseye görmeye gidicem yarınCanım yarın keseyi görmeye gideceğim
Canım senin hamilelik günlüyünü yanlış yazmısın qaliba bi bakKaç haftalıksın kuzum sen aynımıyız ben 6+2
Kac haftalık oldunuz benim icin suan gunler geçmiyorCanım yarın keseyi görmeye gideceğim
Oooo masallah siz kac haftalık oldunuz benim daha 1 haftam varBende keseye görmeye gidicem yarın