Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır aksine bugün kızım ateşlendi biraz telaşlı bir gün oldu acile falan gittik acaba yoruldum diye mi. Sonuçta adetim sancıyla gelir ama daha da var
Korkmayın ben nerelere gitmedim ki tek basıma mücadele verdim eşim başka şehirde çalışıyor agır kaldırmayın uzanmayın gerisi Rabbimde zaten o ol dedimi olacak canım 8.gün belli olur ama test yapacak misiniz

Ayy Allah korusun güzel seyler düşünün sonucta bebekleriniz suan size tutunmuş olabılır omlarla vakit geçirin tadını çıkarın konusun bağ kurun bol bol dua edin

Ben pazar günü 7. Gün kan vereceğim. Doktor da 9. Gün dedi zaten. İnşallah bişiler olursa artış kontrolü olmuş olur asıl test günü
Geçen sefer de öyle yapmıştım 7. Gün verip 9. Gün sonucuyla kimyasal olduğunu anlamıştık inşallah bu sefer artışı göreceğim

İnsallah güzelce yukselmiştir ve güzelce katlanarak artar dilerim Heyecanla bekliyorum hamile haberi okuyacağım diye giriyorum sürekli buraya o kadar mutlu oluyorum ki istiyorum büyün evlere bayram yaşansın herkes mutlu olsun dua ediyorum hep

Kendimi oyalıyorum Allahtan oyalanacak bi uğraşım var evde tekim eşim çalışıyor gece 10 da geliyor. Ufak tefek evle uğraşıyorum az önce bulaşıkları yıkarken farkettim ayakta çok durunca sancım oluyor yada ben kafamda sancı yaratıyorum ne zor bi süreç Rabbim sen duy

Aaaa cok güzel elinize sağlık ne güzel bir uğraşınız var Harika Fazla yormayın kendinizi mesela ben bulaşığı yıkıyor oturuyordum sonra çamaşır seriyordum ama çamaşırlığa tabi ki İş aralarına dinlenme fazla ayakta kalmayın ama hareket iyidir bunu da unutmayın hemşirem öyle söylemişti biz hareket öneriyoruz demişti

Evet banada yatma dediler hatta transfer sonrası odama geldiler 10 dk sonra filan doktorum ben sana yatma dedim sen yatıyorsun dedi zaten bende öyle yapıyorum bi iş varsa yapıyorum geliyorum dinleniyorum sonra yine yoksa yatarak bu zaman zor geçer

Tanıdığım bütün aklı başında insanlar aynı yorumu yapıyor, aklın yolu bir diyicez o zaman. Çok teşekkürler bitanem. Bu konularda bilgi sahibi oldugun belli, yorumun benim için çok önemliydi. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kal

Merhaba ben de transferimin 8. 9. günleri erken gebelik testi yaptım hep pozitif çıktı. Bence iğne etkisi o zamana kalmıyor ki ben 5.gun 1/3 catlatma iğnesi yapmıştım. 3 gün sonraya kalmamış gebelik pozitif olmustu. Kan görene kadar sevinememistim❣

İnşallah hepimizin yüzü güler benimde iki tane dondurulmuş var şu an

Transfer gününü sayıyor musunuz. Yoksa transferden sonraki günden mi saymaya başlıyorsunuz

Kacıncı hafta bende henüz hiçbir belirti yok bende bu normal mi diye soracaktım

Bende aynen sizin gibi kan görene kadar emin olamıyor insan hatta ikinci testi beklerken yaşadığım stres ve 2 gun 2 yıl gibi geldi hastane telefonda sonuc söylemiyoruz deyince nerdeyse ağlayacaktım bende taransfer sonrası 3.gun sabah vurdum Çarlarıma iğnesini bunu sanırım tutunma icin vuruyorlar

Canım senın kacıncı haftaydı acaba benım 6+3 ufaktan bayramda sınyallerını verdı bulantım bu haftalarda da mesela yemek yaparken kokuya karsı asırı olmasa da baş edebileceğim bulantılarım oluyor bende uzun sure o kokuyu soluyacagım yerde durmayarak çözümü buldum

Aynıyız kuzum bende 6+2 bir gün fark var aramızda ,salı randevum var tüp bebek doktorumla ilk usg
Benimde iki gündür aşırı bulantı var koku hasasiyetide cabası, çok sevdiğim yemekler hoşuma gitmiyor tadı kötü kokusu kötü geliyor ama ev halkı sorunun bende olduğunu biliyor

Benide buraya ekleyebilir misiniz?
24 temmuz 5.gün 2 embriyo test günüm 7 agustos

Herkese merhaba son adet tarihim 4 temmuz. 24 temmuzda transfer oldum. Bugün adet olacakmışım gibi belim ağrımaya başladı.
Mrb benimde 24 temmuzda transferim oldu bende de kasık ağrısı var. Sende son durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…