Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba son adet tarihim 4 temmuz. 24 temmuzda transfer oldum. Bugün adet olacakmışım gibi belim ağrımaya başladı.
Benim de aynen 4 temmuz, 25inde transfer oldum ben
İki gündür belim kopuyor resmen sanki sökülmeye çalışıyor gibi
iyiye işarettir inşallah bu ağrılarımız

Tibbi bir tavsiye vermek bana dusmez ama esli kromozom analizlerinizin sorunsuz olmasi kari kocanin bir araya geldiginde meydana gelen embriyonun kromozomal bozuklugu icin net garanti vermez. Yerinizde olsam embriyolarq genetik test isterdim ama bu benim sahsi kararim. Sizin vereceginiz karar da kendiniz icin en dogrusu olur. 17.000 tl de maddi acidan az bir miktar degildir Ama negatif bir deneme daha olursa onun sizde acacagi maddi manevi yara da baska olur.

Benim de aynen 4 temmuz, 25inde transfer oldum ben
İki gündür belim kopuyor resmen sanki sökülmeye çalışıyor gibi
iyiye işarettir inşallah bu ağrılarımız
Bende 26 temmuzda oldum 3 gün sancım çok oldu bugün çok hafif ve arada oluyor korkuyorum önce iyiye yormaya çalışıyordum ama şimdi azalınca korktum

Valla ağlamak istiyorum. Çünkü adet olmak istemiyorum. Onca mücadele, onca çaba sonu bu olmasın nolurrrrr
İlaçları kullanırken olmayacağımızı bilmek rahatlatıyor beni ağrılara rağmen siz de içinizi ferah tutun o konuda
Test gününüz ne zamandı?

Çok istisnai bir durum o kuzum ya. Progestanları aksatmayalım kötüyü de çağırmayalım inşallah
İnşallah bu arada ben ilk gün test yapmıştım çatlatma iğnesi etkisi var mı diye silik bile çıkmadı yani bende mi böyle bilmiyorum ama ya çabuk attım iğnenin etkisini yada idrara karışmıyor

İnşallah bu arada ben ilk gün test yapmıştım çatlatma iğnesi etkisi var mı diye silik bile çıkmadı yani bende mi böyle bilmiyorum ama ya çabuk attım iğnenin etkisini yada idrara karışmıyor
Taze transfer miydi sizin?

Transfer tarihim 24 temmuz. 12. Günüm normalde 5 ağustos. 2 adet taze 5. Gün emb. Transfer edildi. Çatlatma iğnesi 17 temmuzda vuruldu. Şu an idrar testi yapsam çatlatmadan dolayı yalancı pozitif çıkar mı

Transfer tarihim 24 temmuz. 12. Günüm normalde 5 ağustos. 2 adet taze 5. Gün emb. Transfer edildi. Çatlatma iğnesi 17 temmuzda vuruldu. Şu an idrar testi yapsam çatlatmadan dolayı yalancı pozitif çıkar mı
Ben 26 sında transfer oldum 2 adet taze 5.gün embriyosu. Transfer olduğum gün yaptım iğne etkisi merak etmiştim ama negatif Yani etkisi kalmıyor heralde yada idrara karışmıyor bilemedim. Benimde test günüm 5 Ağustos

Biraz önce bunu düşündüm biliyor musun keşke dedim çatlatma günü test yapsaydım pozitif mi oluyor diye. Şehir efsanesi o zaman. Ama şu an erken gebelik testi ile bakışıyoruz. Cesaret edemiyorum. Sanki 9 ay hayalini kurmayanrazı gibiyim. Korkuyorum sonuçtan. İlk tedavim ile kızım olmuştu 2. Tedavim negatif olmuştu. Kızımı 7. Gün idrarda görmüştüm. 2. Deneme hep negatif çıktı ve sonunda mide kanaması geçirdim. O üzüntüyü kaldıramıycam gibi.

Yani normal hamilelikte bile kandan sonra karışıyor idrara beta o iğnede ne kadar beta olabilirki idrara karışacak kadar:. Yada etkisi çabuk gidiyor bende bunu merak ettiğim için yapmıştım. Bende cesaret edemiyorum teste sanırım 9 ay sonra kucağımıza alınca inanacağız.. benim ilk denemem 3 tanede dondurduk bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…