- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Bakalım bende merakla bekliyorum hem seni hem de kendimi hem de K Kentuckychickenİstisnai durumlar da vardır elbet bilmiyorum canım ama bnm okuduğum bir kaç yerde öyle diyorduBaşlangıç değerinden ziyade değerin artış miktarı çoğul gebeliğe işaret eder diye hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum haberlerini
2 embriyo transfer oldu canim. Ikisinin de tutma sansi var mi bilmiyorum:)) ama bu 3 günlük bir artis. 26 sindan 29 una bilmiyorumTek transfer miydi canım? genelde 2 kattan fazla artış çoğul gebelik habercisi oluyor
Hadi hayirlisi hepimiz icin
Canımm çok sevindim kalp atışı için de gunler saglıkla hızlıca geçsin inşaallahMerhaba doktora gittim bugün keseyi gördük şükür kalp atışı için 15 gün sonraya randuvu verdi .hamilelik tam 6 haftalik 6+0 son adet tarihine göre hesaplaniyormus
Kusura bakma canım geç oldu giremedim bi daha. Yazmıştım sonucum negatif diye. Kan testininde negatif görünce 1 gün sonra adetim başladı bile. Doktorum aradı sonra 1-2 ay dinlen bu arada kendiniz devam edin olmazsa vakit kaybetmeden tekrar görüşelim dedi. Kendiliğinden olmasını o kadar çok istiyorum ki tedavi süreci çok zor. Dondurulmuşumda yok. Nasipse ekim veya kasımda yine başlayacağız.
Neden olmasın ki kısmet bakalım2 embriyo transfer oldu canim. Ikisinin de tutma sansi var mi bilmiyorum:)) ama bu 3 günlük bir artis. 26 sindan 29 una bilmiyorum
Amin kuzum Amin hepimize nasip olsun insallahRabbim saglıkla kucağımıza aldırsın insallah hepimize dilerim kuzum
Hayırlı olsun canım Saglıkla kucağına almanı diliyorum hayırsıylaArkadaşlarım, transferim 17 temmuzda yapıldı, dün 12.gün kan testi yaptırdık. Rabbime şükürler olsun hamileyimAllahım herkese nasip etsin bu duyguyu, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Cumartesi 2.kan testini de yaptırıcam inşallah değerler yükselerek devam eder. Mutluluğumu burdan da paylaşmak istedim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Hayırlı olsuuun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederimArkadaşlarım, transferim 17 temmuzda yapıldı, dün 12.gün kan testi yaptırdık. Rabbime şükürler olsun hamileyimAllahım herkese nasip etsin bu duyguyu, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Cumartesi 2.kan testini de yaptırıcam inşallah değerler yükselerek devam eder. Mutluluğumu burdan da paylaşmak istedim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Reyhan hanım merhaba.Ben bu ay ikinci denememi yapacağım birinci denemem negatif olmuştu.cd56 baktırdım kandan ve yüksek çıktı.doktorum transfer öncesi ilaç başlamamız lazım dedi baskılamak için ilaç verecek.kafama takılan serum da taktırırsam transfer sonrası bi sıkıntı olur mu acaba.Çünkü serum bağışıklığı düşük olanlar takıyor diye biliyorum.Siz bu konuda bilgi sahibi iseniz anlatabilir misiniz?Sadece sizin yerinizde olsaydim bu kayipla beraber yalnizca cd 56 degil embriyolara genetik test de eger hekiminiz de uygun gorurse yapilmasini isterdim. Eger gebeliginiz iste kanama alani kesenin hafta ile uyumsuzlugu gibi problemlerle baslamadiysa bu isaret ettiginiz surec ayni zamamda esiniz ve sizde bireysel olarak bir gen bozukluğu olmamasina ragmen embriyoda bir genetik bozukluk olabilecegini de gosterebilir. Yine soyluyorum en dogrusunu hekiminiz bilir.
Insalhh canım benim hepimiz güzel haberler alırız insalhhCanımm çok sevindim kalp atışı için de gunler saglıkla hızlıca geçsin inşaallah
Canım fikrini almak isterim; biraz önce eşimin ve benim kromozom test sonuçlarımız geldi. Temiz çıktı. Şimdi şunu düşünüyorum, tesadüfi bir talihsizlik oldu deyip tekrar yumurta toplatip pgt siz mi yapmalı, yoksa embriyo kaybını göze alarak yine de test mi yapmalı? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Bende test yapmak ağırlıklı basıyor ama 17.000 TL de farkedecek. İlk bebek trizomi 13 olunca çok korktum, o travmayı da bir daha yaşamak istemem, ne yapayım şaşırdım.Sorun varsa cozum de vardir. Insallah yavrunuzu saglicakla kucaginiza alirsiniz. Dualarimda siz de olacaksiniz.
Gozunuz aydın inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınızArkadaşlarım, transferim 17 temmuzda yapıldı, dün 12.gün kan testi yaptırdık. Rabbime şükürler olsun hamileyimAllahım herkese nasip etsin bu duyguyu, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Cumartesi 2.kan testini de yaptırıcam inşallah değerler yükselerek devam eder. Mutluluğumu burdan da paylaşmak istedim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun