- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Masallah kuzum evet doktorlar cok kısa kesiyor siz kacıncı haftada duydunuzBirsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kuzum evet doktorlar cok kısa kesiyor siz kacıncı haftada duydunuzBirsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acaba
Elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışacağım canım çok teşekkür ederim inşallah bende arkadaşın gibi şanslı olurum cumartesi tekrar doktora gideceğim, kanama alanı kolay geçen bir şey değilmiş ama en azından bebeğin büyümeye devam ettiğini görürüm, size de buradan haber veririmRica ederim ne demek onunla o dönem cok konuştuk bana hep dua et derdi tüp bebekle 5,5 yıl sonra hamile kaldı ilk defa cok Şükür ben inanıyorum seninde bebegin seninle kalacak annesi onu üzme olur mu bizi hissediyorlarmış korkumuzu Sevincimizi Rabbime emanet Rabbime emanet edilen hiç bri seye asla zarar gelmez Duam seninle senin icin dua ediyorum
Amin canım aminnnAh canım yaa içini ferah tut Rabbim size bagıslasın o minik bedenini
Tamam canım bende çekeceğimArkadasım ya varis cekiyordu elini karnına koyup ayrıca ya mucib ve el fettah cek kuzum
Gayet güzel masalllah sübhaballah kuzum insallah kesesini ve kalp atışlarını da duyarız sağ SalimKızlar 26 sında değerim 240 tı ya, bugün yine kan verdim değerim 1150 iyi mi bu sonuç? remziye_06 N Nisanesintisi01
6.haftada dıyulmayalir değil mi kuzum 6 da çağırmıştı beni deMerhaba doktora gittim bugün keseyi gördük şükür kalp atışı için 15 gün sonraya randuvu verdi .hamilelik tam 6 haftalik 6+0 son adet tarihine göre hesaplaniyormus
Güzel haberlerini bekliyorum duam seninle kuzumElimden geldiğince dirayetli olmaya çalışacağım canım çok teşekkür ederim inşallah bende arkadaşın gibi şanslı olurum cumartesi tekrar doktora gideceğim, kanama alanı kolay geçen bir şey değilmiş ama en azından bebeğin büyümeye devam ettiğini görürüm, size de buradan haber veririm
Sagol kuzum, deger artisi fazla geldi korktum bir an:)Gayet güzel masalllah sübhaballah kuzum insallah kesesini ve kalp atışlarını da duyarız sağ Salim
Bence gayet guzelKızlar 26 sında değerim 240 tı ya, bugün yine kan verdim değerim 1150 iyi mi bu sonuç? remziye_06 N Nisanesintisi01
Allah razı olsun canım 6+4 de duydukMasallah kuzum evet doktorlar cok kısa kesiyor siz kacıncı haftada duydunuz
Duyulmadı 8.haftada bakacak ınsalhh duyulur6.haftada dıyulmayalir değil mi kuzum 6 da çağırmıştı beni de
Tessekkür ederimBence gayet guzel
7 de 8 duyuluyormuş herkesin farklı farklı insallah kuzumDuyulmadı 8.haftada bakacak ınsalhh duyulur
Tek transfer miydi canım? genelde 2 kattan fazla artış çoğul gebelik habercisi oluyorKızlar 26 sında değerim 240 tı ya, bugün yine kan verdim değerim 1150 iyi mi bu sonuç? remziye_06 N Nisanesintisi01
Rabbim saglıkla kucağımıza aldırsın insallah hepimize dilerim kuzumAllah razı olsun canım 6+4 de duyduk
Öyle mi oluyormus değerle belli olmaz diyorlar ama kuzum bazen dusuk seyreden dengelerin bile ikiz oldıgunu gordum tek saglıklı olsunlardaTek transfer miydi canım? genelde 2 kattan fazla artış çoğul gebelik habercisi oluyor
İstisnai durumlar da vardır elbet bilmiyorum canım ama bnm okuduğum bir kaç yerde öyle diyordu Başlangıç değerinden ziyade değerin artış miktarı çoğul gebeliğe işaret eder diye hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum haberleriniÖyle mi oluyormus değerle belli olmaz diyorlar ama kuzum bazen dusuk seyreden dengelerin bile ikiz oldıgunu gordum tek saglıklı olsunlarda