Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ne demek onunla o dönem cok konuştuk bana hep dua et derdi tüp bebekle 5,5 yıl sonra hamile kaldı ilk defa cok Şükür ben inanıyorum seninde bebegin seninle kalacak annesi onu üzme olur mu bizi hissediyorlarmış korkumuzu Sevincimizi Rabbime emanet Rabbime emanet edilen hiç bri seye asla zarar gelmez 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Duam seninle senin icin dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻
Elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışacağım canım 🙏 çok teşekkür ederim inşallah bende arkadaşın gibi şanslı olurum cumartesi tekrar doktora gideceğim, kanama alanı kolay geçen bir şey değilmiş ama en azından bebeğin büyümeye devam ettiğini görürüm, 🤲 size de buradan haber veririm ♥️🙏

Elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışacağım canım 🙏 çok teşekkür ederim inşallah bende arkadaşın gibi şanslı olurum cumartesi tekrar doktora gideceğim, kanama alanı kolay geçen bir şey değilmiş ama en azından bebeğin büyümeye devam ettiğini görürüm, 🤲 size de buradan haber veririm ♥️🙏
Güzel haberlerini bekliyorum duam seninle kuzum ♥️🤲🏻

Öyle mi oluyormus değerle belli olmaz diyorlar ama kuzum bazen dusuk seyreden dengelerin bile ikiz oldıgunu gordum tek saglıklı olsunlarda 🤲🏻🤲🏻🙈
İstisnai durumlar da vardır elbet bilmiyorum canım ama bnm okuduğum bir kaç yerde öyle diyordu ☺️ Başlangıç değerinden ziyade değerin artış miktarı çoğul gebeliğe işaret eder diye 🥰 hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum haberlerini 🥰🥰

X