Rabbim ınsalhh sıkı sıkı tutunmasını sağlar bebisin amin kuzum amin insalhh pıt pıt atar kalbi bir ömür boyuKızlar merhaba
Gece kanamam oldu baya kırmızı ve pıhtı şeklinde düşük yapıyorum sandım gece 3 hastaneye gittik.subkoriyonik hematom oluşmuş dediler yani kesenin yanında baya büyük bir kanama alanı vardı. Yıkıldım resmen çok üzüldüm çünkü bebeğim sapasâglamdi ve kalbi de pıt pıt nasıl atıyordudüşük riskim varmış acil de iğne yaptılar hiç hareket etmeden yatmamı söylediler WC dışında kalkmayacakmisim. Dua edin bana lütfen kanama alanim küçülsün o atan kalbini durdurmasin
Amin canım inşallahRabbim ınsalhh sıkı sıkı tutunmasını sağlar bebisin amin kuzum amin insalhh pıt pıt atar kalbi bir ömür boyu
Canımm çok sağol bu zor zamanları yaşamış deneyimlemis biri olarak bana söylediğin şeyler gerçekten bana umut oluyordoktorun dediklerine uyacağımm inşallah güzel haberleri buradan yazmak nasip olur çok sağol çok
Birsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acababenimki kalcadan verdi ve 2 saat pencere verdi.
Birsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acaba
Kuzum kotu dusunme yat dinlen ayaklanma Allahın izniyle bu tehlikeyi atlatırsın insallahGerçekten mi, çok sevindim canım inşallah benim de öyle olurAllah yüzüme gülsün inşallah sağ sağlim atlatır bebeğim çok teşekkür ederim verdiğin moral ve destek için
Tamam çok sağol inşallah güzel haberler veririmAmin inşallah Allahım seni ve bebeğini korusun!!! o minicik kalbi varya öyle güçlü atıyo ki oyy minnoşlar tam şimdi çok düşünmemeye çalış canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım öyle yapıyorumKuzum kotu dusunme yat dinlen ayaklanma Allahın izniyle bu tehlikeyi atlatırsın insallah
Cok sagolun Allah razı olsun,Genelde az dinletirler hayırlı olsun minicik kalbi duymuşsunuz çok özel bir duygu
kuzum çok geçmiş olsunn moralini daima yüksek tut kötü birşey olcak diye şartlama sakın kendini bebişin hala seninle doktorun dediğini yap ve yerinden kalkma bol bol dinlen bir yandan da bol bol duanı et Rabbim korur inşallah sana bağışlar bebişini herşey duayla hiç vazgeçme sürekli dua et bende edicem senin için inşallah sağlıkla kucağına alcaksın sakın üzülüp ağlama bebişin hissetmesinKızlar merhaba
Gece kanamam oldu baya kırmızı ve pıhtı şeklinde düşük yapıyorum sandım gece 3 hastaneye gittik.subkoriyonik hematom oluşmuş dediler yani kesenin yanında baya büyük bir kanama alanı vardı. Yıkıldım resmen çok üzüldüm çünkü bebeğim sapasâglamdi ve kalbi de pıt pıt nasıl atıyordudüşük riskim varmış acil de iğne yaptılar hiç hareket etmeden yatmamı söylediler WC dışında kalkmayacakmisim. Dua edin bana lütfen kanama alanim küçülsün o atan kalbini durdurmasin
Çok teşekkür ederimkuzum çok geçmiş olsunn moralini daima yüksek tut kötü birşey olcak diye şartlama sakın kendini bebişin hala seninle doktorun dediğini yap ve yerinden kalkma bol bol dinlen bir yandan da bol bol duanı et Rabbim korur inşallah sana bağışlar bebişini herşey duayla hiç vazgeçme sürekli dua et bende edicem senin için inşallah sağlıkla kucağına alcaksın sakın üzülüp ağlama bebişin hissetmesin
Ne olursa olsun bir mudahaledir bir sinyal gondermektir ultrason. Kendisi icin tatmin edici saglikli atisi gorunce tamam demesi cok dogaldir. Doktorunuz kalp atisinda bir problem gorseydi mutlaka sizinle paylaşirdi. Bazen hekimler ailenin daha uzun dinlemek istedigini dusunemeyebilir, klinda bir onceki sonraki hastasi olabilir. Ben olsam endise etmezdim.Birsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acaba
Mesajinizi yeni okudum insallah hic sorunsuz gebeliginizi tamamlayip evladini kucaginiza alirsiniz. Cok gecmis olsun.Kızlar merhaba
Çok teşekkür ederim inşallahMesajinizi yeni okudum insallah hic sorunsuz gebeliginizi tamamlayip evladini kucaginiza alirsiniz. Cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda durur kanama.Kızlar merhaba
Allah sesimisi duysun canımÇok geçmiş olsun inşallah tez zamanda durur kanama.
Ama içini ferah tut ben inanıyorum bebeğin seni bırakamayacak
Rica ederim ne demek onunla o dönem cok konuştuk bana hep dua et derdi tüp bebekle 5,5 yıl sonra hamile kaldı ilk defa cok Şükür ben inanıyorum seninde bebegin seninle kalacak annesi onu üzme olur mu bizi hissediyorlarmış korkumuzu Sevincimizi Rabbime emanet Rabbime emanet edilen hiç bri seye asla zarar gelmezGerçekten mi, çok sevindim canım inşallah benim de öyle olurAllah yüzüme gülsün inşallah sağ sağlim atlatır bebeğim çok teşekkür ederim verdiğin moral ve destek için
Teşekkür ederim bilginiz için endişe etmedim de alttan muayene olunca daha cok sinyal gittiği içinmi kısa kesti diye dusunuyordumNe olursa olsun bir mudahaledir bir sinyal gondermektir ultrason. Kendisi icin tatmin edici saglikli atisi gorunce tamam demesi cok dogaldir. Doktorunuz kalp atisinda bir problem gorseydi mutlaka sizinle paylaşirdi. Bazen hekimler ailenin daha uzun dinlemek istedigini dusunemeyebilir, klinda bir onceki sonraki hastasi olabilir. Ben olsam endise etmezdim.
Ah canım yaa içini ferah tut Rabbim size bagıslasın o minik bedeniniÇok teşekkür ederimo kadar zor bir durum ki bir de kalp atışını gördüm ya korkum ikiye katlandı kaybetmek istemiyorum Allah bebeğime dayanma gücü versin
Arkadasım ya varis cekiyordu elini karnına koyup ayrıca ya mucib ve el fettah cek kuzumÇok teşekkür ederim canım amin inşallah