Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim ınsalhh sıkı sıkı tutunmasını sağlar bebisin amin kuzum amin insalhh pıt pıt atar kalbi bir ömür boyu

Amin inşallah Allahım seni ve bebeğini korusun!!! o minicik kalbi varya öyle güçlü atıyo ki oyy minnoşlar tam şimdi çok düşünmemeye çalış canım güzel haberlerini bekliyoruz

kuzum çok geçmiş olsunn moralini daima yüksek tut kötü birşey olcak diye şartlama sakın kendini bebişin hala seninle doktorun dediğini yap ve yerinden kalkma bol bol dinlen bir yandan da bol bol duanı et Rabbim korur inşallah sana bağışlar bebişini herşey duayla hiç vazgeçme sürekli dua et bende edicem senin için inşallah sağlıkla kucağına alcaksın sakın üzülüp ağlama bebişin hissetmesin

Çok teşekkür ederim o kadar zor bir durum ki bir de kalp atışını gördüm ya korkum ikiye katlandı kaybetmek istemiyorum Allah bebeğime dayanma gücü versin

Birsey sormak istiyorum size bugun kalp atısını dinledik cok sukur ama cok az dinletti doktor alttan muayene ettiği içinmi acaba
Ne olursa olsun bir mudahaledir bir sinyal gondermektir ultrason. Kendisi icin tatmin edici saglikli atisi gorunce tamam demesi cok dogaldir. Doktorunuz kalp atisinda bir problem gorseydi mutlaka sizinle paylaşirdi. Bazen hekimler ailenin daha uzun dinlemek istedigini dusunemeyebilir, klinda bir onceki sonraki hastasi olabilir. Ben olsam endise etmezdim.

Mesajinizi yeni okudum insallah hic sorunsuz gebeliginizi tamamlayip evladini kucaginiza alirsiniz. Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda durur kanama.
Ama içini ferah tut ben inanıyorum bebeğin seni bırakamayacak

Gerçekten mi, çok sevindim canım inşallah benim de öyle olur Allah yüzüme gülsün inşallah sağ sağlim atlatır bebeğim çok teşekkür ederim verdiğin moral ve destek için
Rica ederim ne demek onunla o dönem cok konuştuk bana hep dua et derdi tüp bebekle 5,5 yıl sonra hamile kaldı ilk defa cok Şükür ben inanıyorum seninde bebegin seninle kalacak annesi onu üzme olur mu bizi hissediyorlarmış korkumuzu Sevincimizi Rabbime emanet Rabbime emanet edilen hiç bri seye asla zarar gelmez Duam seninle senin icin dua ediyorum

Teşekkür ederim bilginiz için endişe etmedim de alttan muayene olunca daha cok sinyal gittiği içinmi kısa kesti diye dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…