Amin canım hepimize inşAllahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Ay işte benBende belirti olmadı günlerce burda olmadı sanırım diye dolandım neyse benim arkdas da ilk günden daha sancısı vardı suan ikizlere hamileDarısı sana ve tüm isteyen dileyen kardeşlerime her gun dua ediyorum
1.7 demişti dr um. Bana 0,50 nin üzerinde ise tedaviye başlayabiliriz demişti. Yaşım 39En son 2015 mayıs ayında tedavi görüp hamile kaldim
Kafam karismadi desem yalan olur
Amh 1.04 doktor biraz düşük dedi sizin kaçtı?
Takviye ilaca bugün basliycam faydası olur inş yumurta kalitesine
Ya sanırım ben sizin kadar çok derine ittirmedim hiç. Endişelendim şu an. Benim çamaşırıma sonradan baya akıyor sizinde öyle oluyor muBen kasıyorum demek koyarken bas parmak kullanıyorum rahme yetişmem imkansız su durumda ama kasıyorum o agrı o yüzden oluyor demek ki insallah bir şey olmas kuzum rahim kasılıyor demek
Sınır 0.50 galiba1.7 demişti dr um. Bana 0,50 nin üzerinde ise tedaviye başlayabiliriz demişti. Yaşım 39
Evet akıyor canım sıvı ve biraz beyaz karışımı ama saha cok sıvı akıyorYa sanırım ben sizin kadar çok derine ittirmedim hiç. Endişelendim şu an. Benim çamaşırıma sonradan baya akıyor sizinde öyle oluyor mu
Belirti olmaaması daha iyi endişelenme birde 6 7 8 .günden sonra az miktarda kanaman olırsa buraya yaz korkma ama görünce bu da iyiye işaret olmasa da sorun değil oda iyiye işaret hayırlı haberlerinin bekliyorum eşiniz cok dpgru söylemişAy işte benBugün transfer sonrası 3. günüm tık yok. Geçen sefer benim de ilk günden batma ve sancı başlamıştı sonrası kimyasal oldu. Eşime yakınıyorum hiçbirşey hissetmiyorum bu sefer diye. Geçen sefer hissettin de sanki sonu güzel mi oldu da kıyaslıyorsun bir de böyle deneyelim bakalım diyor
İnşallah bakalımBelirti olmaaması daha iyi endişelenme birde 6 7 8 .günden sonra az miktarda kanaman olırsa buraya yaz korkma ama görünce bu da iyiye işaret olmasa da sorun değil oda iyiye işaret hayırlı haberlerinin bekliyorum eşiniz cok dpgru söylemiş
Büyük ihtimal sperm bence.benim bi arkadaşımın 27 yumurtası yetişmiş 4tanesi döllenmişdi sprem yüzden
Önenli olan kalietli yumurta.1 tane olsun kaliteli olsun.hayurlısı inşAllahBenden de 2014 yılında 32 yumurta toplanmış 23'ü döllenmiş ama sadece 7 embriyom olmuştu. 4ü transfer edildi geriye 3 kaldı hatta ohss sendromu oluşmuştu işimiz çok zor yorucu bi süreç hem de oldukça yorucu
Ya canım geçmiş olsun.inşAllah bebeğine bi şey olmaz.Kızlar merhaba
Gece kanamam oldu baya kırmızı ve pıhtı şeklinde düşük yapıyorum sandım gece 3 hastaneye gittik.subkoriyonik hematom oluşmuş dediler yani kesenin yanında baya büyük bir kanama alanı vardı. Yıkıldım resmen çok üzüldüm çünkü bebeğim sapasâglamdi ve kalbi de pıt pıt nasıl atıyordudüşük riskim varmış acil de iğne yaptılar hiç hareket etmeden yatmamı söylediler WC dışında kalkmayacakmisim. Dua edin bana lütfen kanama alanim küçülsün o atan kalbini durdurmasin
İnşallahYa canım geçmiş olsun.inşAllah bebeğine bi şey olmaz.
Acil şifalar dilerim,İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu dönemi..Annene sıkı sıkı tutun bebekKızlar merhaba
Gece kanamam oldu baya kırmızı ve pıhtı şeklinde düşük yapıyorum sandım gece 3 hastaneye gittik.subkoriyonik hematom oluşmuş dediler yani kesenin yanında baya büyük bir kanama alanı vardı. Yıkıldım resmen çok üzüldüm çünkü bebeğim sapasâglamdi ve kalbi de pıt pıt nasıl atıyordudüşük riskim varmış acil de iğne yaptılar hiç hareket etmeden yatmamı söylediler WC dışında kalkmayacakmisim. Dua edin bana lütfen kanama alanim küçülsün o atan kalbini durdurmasin
Çok teşekkür ederimAcil şifalar dilerim,İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu dönemi..Annene sıkı sıkı tutun bebek
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba
Öyle yapicam canım inşallah dediğin gibi olurÇok geçmiş olsun canıminşallah biran önce kapanır gider o alan, sen doktorların sözünden çıkma, içini de ferah tutmaya çalış
Kızlar merhaba
Moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin senden destek alsın.Allahin izniyle sana sımsıkı tutanacaktir.Guzel düşün sonu da güzel olsun inşallah.Cok geçmiş olsunKızlar merhaba