Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Opu sonrasi ilk adet bitiyor, bekledigimden erken geldi.. ikinciyi 9 temmuza bekliyorum, sonra hayirlisi ile transfer...
Bu ay kiloma cok dikkat edip spor yapiyorum, ne kadar kilo versem dogurganligima ve gebeligime o kadar faydali. Bu ay incir zeytinyagi yok, adet sonrasi narsuyu ananas var )
Tutarsa 2012 annelerinden 2022 annelerine transfer inşallah :))

Kesinlikle çok faydalı benim 3 aşılamamda yumurta çatlamadı ama bu ay çok spor yaptım diyet yaptım kendiliğinden çatlamış. Dün öğrendim ama biz kaçırdık rahatsızdım bir kaç gün doktora da sordum şimdilik devam edebilirsin dedi. Beslenme özellikle çok önemli sanırım bu hafta daha dikkatli olcam

5. Gune kadar bekleyelimki en iyilerini secelim dedi buyuk ihtimal 5. Gun embriyosu olcak. Embriyo traslama nasil bi islem yeni duydum. Almancasi ne bi bakayim ben netten simdi daha neler öğrencem acaba
Embriyo Hatcing oluyor ingilizcesii bu aslında ama 3 cü gün embriyolarına yapıyolar ilk tabaka yırtılsın ve kokay çıksınlr diye .

Merhaba Arkadaşım, Transferi yumurtlama zamanı yapıyorlar. 10 ile 14 arasında birgünde yapılacaktır yani

Ben ilkinde 1 saat tutabildim idrarımı ama çok sıkışmışsan haber ver sürgü verelim dediler. Birde embriyoyu koyarlarken ekrandan bakabiliyorsun onu kaçırma derim. İnsan içinden Hoşgeldiiiiiin diyor. Güzel ve değişik bir his

Hadi inşallah inciri cok tüketmemek lazm proklatini yukseltiyor kararinda olmali
Embriyo Hatcing oluyor ingilizcesii bu aslında ama 3 cü gün embriyolarına yapıyolar ilk tabaka yırtılsın ve kokay çıksınlr diye .
Anladm sorarım doktoruma

Ben ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttı daha önce niye eziyet etmissem kendime bundan sonra da boşaltsin istiycem

Ben idrar asla tutamiyorum ya napcam ben
Ne kadar yatiliyo transferden sonra ?
Canım ilk 3 tedavi de aşırı sıkışık girdim 4.denemede oyle cokta sıkışmadim 2 3 bardak su içtim transfere girdim çok aşırı sıkışık değildim doktor yeterli dedi tranfer oldum odaya alındıktan 5 dakka sonra başka odaya alcaz buraya hasta gelecek dediler eşim kıyameti kopardı ama doktor gelip esimi ikna etti asansörle 1 kat aşağı indik eşime dedim madem kalktım o zaman tuvalet e giriyorrim buba da cemkirdi asiri pimpiriki esim tuvalet e bile karışıyor tüp bebek döneminde neyse ben 5 dakika bile yatmadan tuvalet e girdim oda degistirdim ve pozitif olfu yani tutacağı varsa tutunuyor rabbim yeter ki ol desin

Aynen oyle tutacagi varsa tutar

Ayy okurken çok duygulandım inşallah bakarım o an görünüyor mu embriyo peki hani miniminnacık ya
Günaydın canım benim
Ben ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttı daha önce niye eziyet etmissem kendime bundan sonra da boşaltsin istiycem
Bence de ya boşaltsınlar daha iyi yoksa olası bir kaza çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…