- 18 Şubat 2008
- 2.854
- 4.759
Kesinlikle çok faydalı benim 3 aşılamamda yumurta çatlamadı ama bu ay çok spor yaptım diyet yaptım kendiliğinden çatlamış. Dün öğrendim ama biz kaçırdık rahatsızdım bir kaç günOpu sonrasi ilk adet bitiyor, bekledigimden erken geldi.. ikinciyi 9 temmuza bekliyorum, sonra hayirlisi ile transfer...
Bu ay kiloma cok dikkat edip spor yapiyorum, ne kadar kilo versem dogurganligima ve gebeligime o kadar faydali. Bu ay incir zeytinyagi yok, adet sonrasi narsuyu ananas var)
Tutarsa 2012 annelerinden 2022 annelerine transfer inşallah :))
Yok canım soğuk değil ama istediğim gibi değildi yani ben artık normal rutinlerden sıkılıp gitmiştim ama yine bana normal rutin uygulandı. Dediğim gibi beklentiyi yüksek tutarak gitmiştim o hayal kırıklığı olduHadi yaa soğuk mu davrandı?
Embriyo Hatcing oluyor ingilizcesii bu aslında ama 3 cü gün embriyolarına yapıyolar ilk tabaka yırtılsın ve kokay çıksınlr diye .5. Gune kadar bekleyelimki en iyilerini secelim dedi buyuk ihtimal 5. Gun embriyosu olcak. Embriyo traslama nasil bi islem yeni duydum. Almancasi ne bi bakayim ben netten simdi daha neler öğrencem acaba
Merhaba Arkadaşım, Transferi yumurtlama zamanı yapıyorlar. 10 ile 14 arasında birgünde yapılacaktır yaniMerhababen aslında başka bir konudayım ama buraya girince mesajınız dikkatimi çekti ben opu oldum 11 yumurta toplandı 7 si döllendi 5 tanesi 5. Güne geldi gayet iyiler ama benim karnım su topladığı İçin transfer ertelendi ve embriyolar donduruldu. Benim merakım şu ki: adetin birinci gününden sayarsak transfer kaçıncı günde oluyor yani opu olmayacak sadece transfer hazırlığı neler onu merak ediyorum belki bayrama denk gelecek diye endişeliyim şimdiden teşekkür ederim kusura bakma uzun yazdım biraz
Ben ilkinde 1 saat tutabildim idrarımı ama çok sıkışmışsan haber ver sürgü verelim dediler. Birde embriyoyu koyarlarken ekrandan bakabiliyorsun onu kaçırma derim. İnsan içinden Hoşgeldiiiiiin diyor. Güzel ve değişik bir hisC Capanin Gururu Teyom canım peki idrara sıkışık giriyorsun ya transfere sonra ne yaptılar. Bi arkadaşa sonda takmışlar bi diğer arkadaşa da sürgü vermişler. Merak ettim nasıl oluyor her yerde farklı sanırım
Hadi inşallahOpu sonrasi ilk adet bitiyor, bekledigimden erken geldi.. ikinciyi 9 temmuza bekliyorum, sonra hayirlisi ile transfer...
Bu ay kiloma cok dikkat edip spor yapiyorum, ne kadar kilo versem dogurganligima ve gebeligime o kadar faydali. Bu ay incir zeytinyagi yok, adet sonrasi narsuyu ananas var)
Tutarsa 2012 annelerinden 2022 annelerine transfer inşallah :))
Anladm sorarım doktorumaEmbriyo Hatcing oluyor ingilizcesii bu aslında ama 3 cü gün embriyolarına yapıyolar ilk tabaka yırtılsın ve kokay çıksınlr diye .
Bend e takip ediyorum benimde temmuza kaldı inşallah bi aksilik çıkmazsaKızlar ben hâlâ takipteyim kayboldum sanmayınbenimki de temmuzda olduğu için kenarda bekliyorum
Ben ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttıC Capanin Gururu Teyom canım peki idrara sıkışık giriyorsun ya transfere sonra ne yaptılar. Bi arkadaşa sonda takmışlar bi diğer arkadaşa da sürgü vermişler. Merak ettim nasıl oluyor her yerde farklı sanırım
Ben idrar asla tutamiyorum ya napcam benBen ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttıdaha önce niye eziyet etmissem kendime bundan sonra da boşaltsin istiycem
Günaydın kuzucum
Canım ilk 3 tedavi de aşırı sıkışık girdim 4.denemede oyle cokta sıkışmadim 2 3 bardak su içtim transfere girdim çok aşırı sıkışık değildim doktor yeterli dedi tranfer oldum odaya alındıktan 5 dakka sonra başka odaya alcaz buraya hasta gelecek dediler eşim kıyameti kopardı ama doktor gelip esimi ikna etti asansörle 1 kat aşağı indik eşime dedim madem kalktım o zaman tuvalet e giriyorrim buba da cemkirdi asiri pimpiriki esim tuvalet e bile karışıyor tüp bebek dönemindeBen idrar asla tutamiyorum ya napcam ben
Ne kadar yatiliyo transferden sonra ?
Aynen oyle tutacagi varsa tutarCanım ilk 3 tedavi de aşırı sıkışık girdim 4.denemede oyle cokta sıkışmadim 2 3 bardak su içtim transfere girdim çok aşırı sıkışık değildim doktor yeterli dedi tranfer oldum odaya alındıktan 5 dakka sonra başka odaya alcaz buraya hasta gelecek dediler eşim kıyameti kopardı ama doktor gelip esimi ikna etti asansörle 1 kat aşağı indik eşime dedim madem kalktım o zaman tuvalet e giriyorrim buba da cemkirdi asiri pimpiriki esim tuvalet e bile karışıyor tüp bebek dönemindeneyse ben 5 dakika bile yatmadan tuvalet e girdim oda degistirdim ve pozitif olfu yani tutacağı varsa tutunuyor rabbim yeter ki ol desin
Bizde de öyle yaa herşey normal ama olmuyor.. bende bu ay prowomen diye bir vitamin aldım kullanıyorumTamamen ayni, 1 kizim var ikinciyi beceremedik, sorun yok olunca adina dediler sebepsiz infertilite(
Ayy okurken çok duygulandımBen ilkinde 1 saat tutabildim idrarımı ama çok sıkışmışsan haber ver sürgü verelim dediler. Birde embriyoyu koyarlarken ekrandan bakabiliyorsun onu kaçırma derim. İnsan içinden Hoşgeldiiiiiin diyor. Güzel ve değişik bir his
Günaydın canım benim
Bence de ya boşaltsınlar daha iyi yoksa olası bir kaza çıkabilirBen ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttıdaha önce niye eziyet etmissem kendime bundan sonra da boşaltsin istiycem
Aksilik çıkmaz inşallah hep sabır imtihanı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBend e takip ediyorum benimde temmuza kaldı inşallah bi aksilik çıkmazsa
???Yalnız merak ettiğim bişey var. Sens üreme sağlığı merkezinde tedavi olan var mı yada daha önce duyan
Olsa yazarlardi o yuzden kimse cvp vermemis