Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de iki kutu almıştım ama bitmek üzere. hemşire progestan deks alabilirsin aynıdır dedi canım

Mecbur onu alıcaz artık. Bana da bulamazsam o iğneyi almami soylediler. Bir umut arıyordum. Ne bileyim sanki prolutex in yerini tutmayacak gibi bi endişe var içimde.

Benimde bugün randevum inşallah bende duyarım benimde 5+2 oldu sat tarihimiz aynıymış Rabbım.hepimize yaşatsın bu güzel duyguları inşallah cok sevindim senin adında sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbım

İnositol, Ashwaganda, Omega 3, q10, d vitamini, two per day isimli multvitamin, selenyum, P5P, bunun dışında sürekli söylerim ama yine söyleyeyim, süt ürünleri ve gluteni tamamen kesmeniz, günde en az 45 dakika tempolu yürümeniz 2 litrenin üzernde su içmeniz, çay ve kahveyi bırakmanız, gazlı içecekler (soda dışında) bırakmanız, koyu yeşil yapraklı sebzeler, çiğ kuruyemiş ve zeytinyağından zengin beslenmeniz yumurta kalitenizde bir kaç ay içinde gözle görülür düzeyde bir yükseliş sağlayacaktir. Bunların içerisinde en kıymetli destekler ashwaganda ve inositoldür, eğer trigliserit düzeyiniz homosistein düzeyiniz yüksekse siz ve eşiniz de olabilir deve dikeni en az 1 ay kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine söyleyeyim bu yazdıklarım doktor tavsiyesi yerine geçmez, bilimsel araştırma ve deneylere dayanmaktadır.

Ev yemekleri ve meyve yeşillik bunları yemeye dikkat ama bol bol ye.fast food kesinlikle uzak dur.stresden de uzak dur hep pozitiv ol.hastanye adamını atdığında bu iş olcak de ve olsun
Teşekkür ediyorum. Ev tipi beslenmeyi severim. Fast food ne derler 40 yılda bir tükettiğimiz bir şeydir. Sağlıklı beslenme genelde önceliğimdir. Pozitif olmak önemli evet. Bu süreç duygu değişimlerimi çok hızlandırdı. Anlık iyi ve kötü olabiliyorum. Umarım çabuk toparlar ve neşeli kalmaya devam edebilirim

Çok teşekkür ediyorum detaylı paylaşımınız için. Vitamin desteği alacağım ama hangileri ile başlamam gerektiğini bilmiyordum kullanım saati var mı örneğin omega 3 kahvaltı ile alınmalı gibi? Elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi

Bu arada peynir çok seven biriyim yoğurt ve kefir de tüketirim ama süt tüketmiyorum yine de sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…