- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Bende bulamadım progestan deks aynı ayarda ona da bakın isterseniz o da 25 mg siz saglık ocağına mi yazdırıyorsunuz yoksa ilk defa mı yazdıracaksınızKızlar günaydın, prolutex iğne bulabiliyor musunuz ben hiç bir eczanede bulamadim.
Bende Istanbuldayım burda da ayni şeyi söylüyorlar depolarda yokmuş. Ne ilaçmış ya..İzmirde bir eczanede zar zor bulmuştuk depolarda dahi yoktu
Bayramda bende bulamadım Başka sehirden getirtirdim otobüsleSigorta karşılamıyor zaten eczaneden direkt alıyordum prolutexi.
ben de iki kutu almıştım ama bitmek üzere. hemşire progestan deks alabilirsin aynıdır dedi canımSigorta karşılamıyor zaten eczaneden direkt alıyordum prolutexi.
ben de iki kutu almıştım ama bitmek üzere. hemşire progestan deks alabilirsin aynıdır dedi canım
Süpersin yaBayramda bende bulamadım Başka sehirden getirtirdim otobüsle
Benimde bugün randevum inşallah bende duyarım benimde 5+2 oldu sat tarihimiz aynıymış Rabbım.hepimize yaşatsın bu güzel duyguları inşallah cok sevindim senin adında sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin RabbımKızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorumgelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran remziye_06
Aynen kuzum insallah bulursun 3 4 kutu al bulduğundaSüpersin yaBi araştırayım bende
Canmm cok sevindimmm
İnsallah darısı sana ve tüm isteyenlere yol arkadaslarıma olsun duam omlarlaCanmm cok sevindimmmhemen guncelliyorum
İnositol, Ashwaganda, Omega 3, q10, d vitamini, two per day isimli multvitamin, selenyum, P5P, bunun dışında sürekli söylerim ama yine söyleyeyim, süt ürünleri ve gluteni tamamen kesmeniz, günde en az 45 dakika tempolu yürümeniz 2 litrenin üzernde su içmeniz, çay ve kahveyi bırakmanız, gazlı içecekler (soda dışında) bırakmanız, koyu yeşil yapraklı sebzeler, çiğ kuruyemiş ve zeytinyağından zengin beslenmeniz yumurta kalitenizde bir kaç ay içinde gözle görülür düzeyde bir yükseliş sağlayacaktir. Bunların içerisinde en kıymetli destekler ashwaganda ve inositoldür, eğer trigliserit düzeyiniz homosistein düzeyiniz yüksekse siz ve eşiniz de olabilir deve dikeni en az 1 ay kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine söyleyeyim bu yazdıklarım doktor tavsiyesi yerine geçmez, bilimsel araştırma ve deneylere dayanmaktadır.Arkadaşlar tekrar merhaba.
Şuan kimyasal bir gebelik yaşıyorum...
Neden oluyor bunu da bilmiyorum. Tek embriyo transfer edilmişti değerim güzel yükselmişti ama olmafı((
Bundan sonrası için yumurta kalitesi için önerilerinizi rica ediyorum kullanıp faydalı olduğunu düşündüğünüz takviye veya gıdalar nelerdi.
Çünkü transfer öncesi doktorumun şu sözü hala aklımda şu saatten sonra yumurta kalitesi belirleyici olacak. Ben de ekstra bir şeyler kullanmak istiyoru6bu durum da...
5 tane kaldı canımÇok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dondurulmuş embriyo sayınız fazla mıydı
Evet canım ileri hareketi 0 dıCanim merhaba sizin sperm de bir sorun var mıydı sayı yada morfolojisinde
Hayır henüz kullanmadım...Arı sütü duymuştum ben kullandın mı hiç
Takibe alıyorum şimdi inceleyeceğim çok teşekkür ederimembroloyog idil Bozkurt’un İnstagram hesabına bakmanızı önerebilirim
Teşekkür ediyorum. Ev tipi beslenmeyi severim. Fast food ne derler 40 yılda bir tükettiğimiz bir şeydir. Sağlıklı beslenme genelde önceliğimdir. Pozitif olmak önemli evet. Bu süreç duygu değişimlerimi çok hızlandırdı. Anlık iyi ve kötü olabiliyorum. Umarım çabuk toparlar ve neşeli kalmaya devam edebilirimEv yemekleri ve meyve yeşillik bunları yemeye dikkat ama bol bol ye.fast food kesinlikle uzak dur.stresden de uzak dur hep pozitiv ol.hastanye adamını atdığında bu iş olcak de ve olsun
Size de geçmiş olsun. Amin inşallah. Arı sütü bal polen deneyeceğimGeçmiş olsun kuzum bende aynı durumdayım şuan beklemedeyim düşürmeyiAllah yerini daha iyisiyle doldursun inşallah saf arısütü polen tüket onlar ıyi geliyor deniyo canım
Çok teşekkür ediyorum detaylı paylaşımınız için.İnositol, Ashwaganda, Omega 3, q10, d vitamini, two per day isimli multvitamin, selenyum, P5P, bunun dışında sürekli söylerim ama yine söyleyeyim, süt ürünleri ve gluteni tamamen kesmeniz, günde en az 45 dakika tempolu yürümeniz 2 litrenin üzernde su içmeniz, çay ve kahveyi bırakmanız, gazlı içecekler (soda dışında) bırakmanız, koyu yeşil yapraklı sebzeler, çiğ kuruyemiş ve zeytinyağından zengin beslenmeniz yumurta kalitenizde bir kaç ay içinde gözle görülür düzeyde bir yükseliş sağlayacaktir. Bunların içerisinde en kıymetli destekler ashwaganda ve inositoldür, eğer trigliserit düzeyiniz homosistein düzeyiniz yüksekse siz ve eşiniz de olabilir deve dikeni en az 1 ay kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine söyleyeyim bu yazdıklarım doktor tavsiyesi yerine geçmez, bilimsel araştırma ve deneylere dayanmaktadır.
Bu arada peynir çok seven biriyim yoğurt ve kefir de tüketirim ama süt tüketmiyorum yine de sorun olur mu?İnositol, Ashwaganda, Omega 3, q10, d vitamini, two per day isimli multvitamin, selenyum, P5P, bunun dışında sürekli söylerim ama yine söyleyeyim, süt ürünleri ve gluteni tamamen kesmeniz, günde en az 45 dakika tempolu yürümeniz 2 litrenin üzernde su içmeniz, çay ve kahveyi bırakmanız, gazlı içecekler (soda dışında) bırakmanız, koyu yeşil yapraklı sebzeler, çiğ kuruyemiş ve zeytinyağından zengin beslenmeniz yumurta kalitenizde bir kaç ay içinde gözle görülür düzeyde bir yükseliş sağlayacaktir. Bunların içerisinde en kıymetli destekler ashwaganda ve inositoldür, eğer trigliserit düzeyiniz homosistein düzeyiniz yüksekse siz ve eşiniz de olabilir deve dikeni en az 1 ay kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine söyleyeyim bu yazdıklarım doktor tavsiyesi yerine geçmez, bilimsel araştırma ve deneylere dayanmaktadır.