embroloyog idil Bozkurt’un İnstagram hesabına bakmanızı önerebilirimArkadaşlar tekrar merhaba.
Şuan kimyasal bir gebelik yaşıyorum...
Neden oluyor bunu da bilmiyorum. Tek embriyo transfer edilmişti değerim güzel yükselmişti ama olmafı((
Bundan sonrası için yumurta kalitesi için önerilerinizi rica ediyorum kullanıp faydalı olduğunu düşündüğünüz takviye veya gıdalar nelerdi.
Çünkü transfer öncesi doktorumun şu sözü hala aklımda şu saatten sonra yumurta kalitesi belirleyici olacak. Ben de ekstra bir şeyler kullanmak istiyoru6bu durum da...
Ev yemekleri ve meyve yeşillik bunları yemeye dikkat ama bol bol ye.fast food kesinlikle uzak dur.stresden de uzak dur hep pozitiv ol.hastanye adamını atdığında bu iş olcak de ve olsunArkadaşlar tekrar merhaba.
Neden oluyor bunu da bilmiyorum. Tek embriyo transfer edilmişti değerim güzel yükselmişti ama olmafı((
Bundan sonrası için yumurta kalitesi için önerilerinizi rica ediyorum kullanıp faydalı olduğunu düşündüğünüz takviye veya gıdalar nelerdi.
Çünkü transfer öncesi doktorumun şu sözü hala aklımda şu saatten sonra yumurta kalitesi belirleyici olacak. Ben de ekstra bir şeyler kullanmak istiyoru6bu durum da...
Benimde ultrason vaktime kaadar 6 haftalık oluyor ama bakalım ne göstercek.senin embrio 3 günlükmiydü belki ondandır?Arkadaslar benim anlmadigim bi durum var ben benim hesaba göre ve internetdende ayni sekilde hesapladim bugün 6+5 hamileyim yani 7 haftalik deniliyor . Bugün kalp atisina gittigimde bebis 6,2mm büyüklükteydi doktorumda dediki 6+1siniz suan bu nasil oldu simdi ben anlamadim niye geriye gittim ben simdi bu arada ilk defa bebis kalbi gördümm böyle nasil atiyorduu sok oldum yanii Yerinden cikacak gibi hizli hizli esimle cok sasirdik
Yok canim 5. gün embriyosuyduBenimde ultrason vaktime kaadar 6 haftalık oluyor ama bakalım ne göstercek.senin embrio 3 günlükmiydü belki ondandır?
Bencede sanırım hep öyle yapıyormuş bizim doktor daDimi bencede sanırım gidip de keseyi göremezsek moralimiz bozulur diye sağlama almak istiyorlar
Benim gebeligim transferime gore olusturulan takvimle hesaplaniyordu (24 haziran transferi icin 5 haziran adetin ilk gunu) ama bugun doktor 1 gun onde hesapladi gelisimi 7 hafta 2 gun degil 7 hafta 3 gun dedi ultrasondaki gestational age ölçümu. Bazen boyle olabilir. Blasto evresinde transfer ve assisted hatch denen zar soyma nedeniyle muhtemelen. Saglikli olsun da doktorunuz zaten en uygun haftayi verir. O kalp sesi sanirim dunyada duyulan en guzel seslerden biri. Anlatmak cok guc. Hayirli olsun. Tek diye uzulmeyin ne olur. Allah en güzelini bilir.Kızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorumgelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran remziye_06
O kadar bekledik şu kese günü gelmek bilmiyorBencede sanırım hep öyle yapıyormuş bizim doktor da
Geçmiş olsun kuzum bende aynı durumdayım şuan beklemedeyim düşürmeyiArkadaşlar tekrar merhaba.
Taransfer ve sonrası hiç gecmedi şimdi artık hiç geçmezO kadar bekledik şu kese günü gelmek bilmiyor
Merhaba hayırlı olsun şimdiden.benim tavsiyem de sorununuza yönelik düzeltmek adına vitamin antioksidan takviye kullanımından histereskopiye, testlere kadar yapılabilecek ne varsa önceden yapılmasını isteyin hemen başlamayın tedaviye elimiz boş kalbimiz kırık dönüyoruz sonra ilk denemelerden çoğumuz çünkü..
Esinizde sperm sorunu varsa bizim yöntemi onereyim biz oldukça düzelttik.sizde de işe yarar belkiÖnceden üniversite hastanesine gittim bütün testleri yaptırdım rahim filmi çekildi
5bucuk yasinda bi kızım var tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim kızıma
Bütün hepsi özel olacağı için testleri devlette yaptırdım
Amh bi sorun yok çok şükür herşey normal
Esimde sperm azlığı ve harekette sorun var
Bakalım dr yarın ne söyleyecek
Sizde en kisa zamanda hamile kalıp bebeginizi kucaginiza alırsınız inş
İnşallah kuzumCok sevindim canim benim kalp atisini da duymak nasip olsun ❤ listeyi guncelliyorum
Sanırım kuzumSüper canım hadi bakalım güzel gidiyor her şey
Amiin canım benim, cümlemiz inşallahKuzum cok cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı diliyorum insallah
Hadi bakalımMerhaba benim de ayın 29 unda transferim var
İzmirde bir eczanede zar zor bulmuştuk depolarda dahi yoktuKızlar günaydın, prolutex iğne bulabiliyor musunuz ben hiç bir eczanede bulamadim.