Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz gec cagormıs canım evet haklı olarak sende bian once keseyi gorup rahatlamak istiyprsun istersen farklı bir doktora git kese gormek için cunku gercekten uzun Bir sure

Evet onun kalp atisi üzüntümü aldi gercekten Hayirlisi buymus demekki bakalim

Cok sevindim canım gozun aydın Rabbim sahlıklı kucagına almayı nasip etsşn benımde bat 13 haziran 30 haziranda transfer oldum bugun 6+1 çarsamba gunu bizde kalp atışını duymaya gidicez insallah

Arkadaslar benim anlmadigim bi durum var ben benim hesaba göre ve internetdende ayni sekilde hesapladim bugün 6+5 hamileyim yani 7 haftalik deniliyor . Bugün kalp atisina gittigimde bebis 6,2mm büyüklükteydi doktorumda dediki 6+1siniz suan bu nasil oldu simdi ben anlamadim niye geriye gittim ben simdi bu arada ilk defa bebis kalbi gördümm böyle nasil atiyorduu sok oldum yanii Yerinden cikacak gibi hizli hizli esimle cok sasirdik

Öyle heyecanla okudum ki çok güzel duygular Allahı bize denadip et
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Merkeziniz neresi acaba?

Arkadaşlar tekrar merhaba.
Şuan kimyasal bir gebelik yaşıyorum...
Neden oluyor bunu da bilmiyorum. Tek embriyo transfer edilmişti değerim güzel yükselmişti ama olmafı((
Bundan sonrası için yumurta kalitesi için önerilerinizi rica ediyorum kullanıp faydalı olduğunu düşündüğünüz takviye veya gıdalar nelerdi.
Çünkü transfer öncesi doktorumun şu sözü hala aklımda şu saatten sonra yumurta kalitesi belirleyici olacak. Ben de ekstra bir şeyler kullanmak istiyoru6bu durum da...

Ücretini bilmiyorum ama randevu aldım görüşme için, doktor da embriyologlar da bana güven verdi ama önce öngörüşme yapacağım. Muayene ücreti İrenbe ile aynı onu öğrendim sadcee

Arı sütü duymuştum ben kullandın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…