Cok sevindim canim benim kalp atisini da duymak nasip olsun ❤ listeyi guncelliyorumKızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye @remziye_06. 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Bana da öyle dediler ama en azından kese yi görüp varlığını hissetmek istiyorum 1594 değerim bir kaç gün içinde deneyeyim şansımı o zamanMerhaba kese bthcg 1500 geçince gözlemleniyormuş ama benim doktorum hem kese hem kalp atışı olsun diye 7. Haftaya verdi randevuyu 3 ağustota benimde randevum
Değerim ilk 731 çıktı iki gün sonra 1594 oldu daha istemediler o zaman sizi bekleyeyim görünürse kese bende giderim teşekkür ederim bilgi içinBenimde 12 temmuzda transferim oldu.doktor kese için 31 temmuza çağırdı.değerleriniz kaç çıkdı peki?
Ben erken test yaptım 8. Gunumde deger de guzel cıkınca doktorum direk 10 Gun sonra kese için goruselim dedi canımAnladım ama sizin doktorunuz sanırım erken çağırmıştı kese icin
Biraz gec cagormıs canım evet haklı olarak sende bian once keseyi gorup rahatlamak istiyprsunBir kadın Doğum uzmanına sordum görünür dedi kuzum ama bizim doktor 10 gun sonra keseye ondan 2 hafta sonra yani 2 aylık olunca kalp atımına çağırıyor bu cok usun değil mi yani 8.haftada arkadaslarımı öyle çağırmış
Cok tsk ederim canimCanımm üzülme, bir hafta sonra yine takip eder doktor bazen gelişimleri geriden gelebiliyor. Hiç belli olmazama diğer bebişin için çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Evet onun kalp atisi üzüntümü aldi gercekten
Aynen canim hayirlisiCanım hayırlısı diyelim.daha vaktin var belki geriden geliyodur.olmasa yapcak bi şey yok kismet böyleymiş
Cok sevindim canım gozun aydın Rabbim sahlıklı kucagına almayı nasip etsşnKızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorumgelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran @remziye_06
Evet kuzum oldukça uzun bir sure bakalım iayne görmek istiyorumBiraz gec cagormıs canım evet haklı olarak sende bian once keseyi gorup rahatlamak istiyprsunistersen farklı bir doktora git kese gormek için cunku gercekten uzun Bir sure
Kesiniz görünür diye düşünüyorum kuzum benim doktor da geç çağırıyor 10 gun sonraya randevu verdiler bugunDeğerim ilk 731 çıktı iki gün sonra 1594 oldu daha istemediler o zaman sizi bekleyeyim görünürse kese bende giderim teşekkür ederim bilgi için
Dimi bencede sanırım gidip de keseyi göremezsek moralimiz bozulur diye sağlama almak istiyorlarKesiniz görünür diye düşünüyorum kuzum benim doktor da geç çağırıyor 10 gun sonraya randevu verdiler bugun
Bat imiz bile aynıCok sevindim canım gozun aydın Rabbim sahlıklı kucagına almayı nasip etsşnbenımde bat 13 haziran 30 haziranda transfer oldum bugun 6+1 çarsamba gunu bizde kalp atışını duymaya gidicez insallah
Öyle heyecanla okudum ki çok güzel duygular Allahı bize denadip etKızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorumgelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran @remziye_06
Süper canım hadi bakalım güzel gidiyor her şeyKızlar 10. Gün değerim 240 :) X xnobodyxCatlak-kurabiye @remziye_06. 3 gün sonra bir daha vericem, inşallah güzel çıkarsa da daha sonra kese için ultrason. İlaçlara devam.
Bakıyorum hemenCanım sana özel mesaj atmak istedim ama atamadım kapalı sanırım
Ücretini bilmiyorum ama randevu aldım görüşme için, doktor da embriyologlar da bana güven verdi ama önce öngörüşme yapacağım. Muayene ücreti İrenbe ile aynı onu öğrendim sadceeNapalim onamı devam etsek düşük geçmişimiz var hasta olarak bizi anlayıp doğru teşhisi koyana kadar çok zaman alırmı diye korkuyorum.ayrıca oranın muayene ücretini bilmiyorum ama pahalı diye duydum arkadaşın eski merkezi çok kararsızım
Arı sütü duymuştum ben kullandın mı hiçArkadaşlar tekrar merhaba.
Şuan kimyasal bir gebelik yaşıyorum...
Neden oluyor bunu da bilmiyorum. Tek embriyo transfer edilmişti değerim güzel yükselmişti ama olmafı((
Bundan sonrası için yumurta kalitesi için önerilerinizi rica ediyorum kullanıp faydalı olduğunu düşündüğünüz takviye veya gıdalar nelerdi.
Çünkü transfer öncesi doktorumun şu sözü hala aklımda şu saatten sonra yumurta kalitesi belirleyici olacak. Ben de ekstra bir şeyler kullanmak istiyoru6bu durum da...